- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
Ben son ana kadar asilliğimi korudum
Benim düşüncem aslında hiçbirşey yapmadan sessizce çıkıp gitmekti oradan..Kendiyle yüzleşsin istedim aslında utansın benim sessizliğimden istedim
Ama taaki ben ona bol bol msjlaşırsın artık dediğimde bilmiyorum demesi beni çığırından çıkarttı
Tamam iyi bişey değildi yaptığım ama dayanamadım
Ben hüngür hüngür ağlarken o son ses yabancı müzik açıp dinledi
Hiçbir şekilde benimle konuşmadı
Sizce ortada hala ilişki diye bişey mi kaldı ?
Peşimden koşacağını bilsem o tokatı atmazdım
Artı koşsa bile ne farkederki bu onu temize çıkarır mı
ama beni kandırdı hak etmedimi tokatı?
Aslında ben asilliğimi korumak istedim hiçbişey yapmadım ilk başta ama takiiii mesajlaşırsın artık bol bol dediğimde bilmiyorum dediyaaaa yemin ediyorummm cinlerim tepeme geldi!!!
benle ilk çıktığı zamanlarda faceden eski kız arkadaşıyla yazışmış bugün bende gördüm onların dükkanda ve ağzıma geleni saydım...sen benimle çıkarken onla mı msjlaşıyodun diye silerim nolcak falan dedi.bende bağırdım öyle diyince yenimi siliyosun eski kız arkadaşının face inin sende ne işi var diye .beni ilk başta götürdü ailesiyle falan tanıştırdı herşeye çok güzel başladık çok seviyorum hayatımın kadını falan diyodu meğersen yalan söylemiş.beni 5 ay oyaladı..ben de en son dedim artık özgürsün iyi yazışmalar sana melisle dedim cevap vermedi söylesene yazışırsın demi dedim bilmiyorum ddedi.bende öyle diyince bastım tokadı tokatı basmam la beni duvara yapıştırdı ellerimi kanattı vurdu kollarımı kıvırdı...sinirden çatlıcam
ama beni kandırdı hak etmedimi tokatı?
benle ilk çıktığı zamanlarda faceden eski kız arkadaşıyla yazışmış bugün bende gördüm onların dükkanda ve ağzıma geleni saydım...sen benimle çıkarken onla mı msjlaşıyodun diye silerim nolcak falan dedi.bende bağırdım öyle diyince yenimi siliyosun eski kız arkadaşının face inin sende ne işi var diye .beni ilk başta götürdü ailesiyle falan tanıştırdı herşeye çok güzel başladık çok seviyorum hayatımın kadını falan diyodu meğersen yalan söylemiş.beni 5 ay oyaladı..ben de en son dedim artık özgürsün iyi yazışmalar sana melisle dedim cevap vermedi söylesene yazışırsın demi dedim bilmiyorum ddedi.bende öyle diyince bastım tokadı tokatı basmam la beni duvara yapıştırdı ellerimi kanattı vurdu kollarımı kıvırdı...sinirden çatlıcam
ya ortada başka biri olunca haklısınız
ama işte gerçekten filmdeki erkekleri nerden bulacan bize gelenler hödük
Oo canimin ici pekte iyi yapmissin o tokat ona az bile. Siddet yanlisi biri degilim ama boyle erkeklerin kadınları ezmesine, kucuk gorucu hareketlerine dayanamiyorum. Senin tokadindan sonra sana verdiği karşılıkla da o tokadı hakettiğini göstermiş zaten daha ne düşünüyorsun... için rahat etmeli kesinlikle. Üzme kendini. Kendi gibi birini bulsun o. Senin gibisi ona fazla
konunun tamamen dışında gibi olacak ama bu bakış açısı midemi bulandırıyor. Aynısını o yapsa burada çileden çıkarız hayvan herif diye. Darp raporları savcılıklar havada uçuşur. Suç ne olursa olsun cevabı şiddet olmamalı. Ama ben bayanım diye vicdanınızı rahatlatmayın. Sokak ortasında kadın döven adamlardan bşr farkınız kalmamış. Sadece karşılığının daha sert olması sizi haklı yapmıyor.
Konunuza gelecek olursak! Haksızsınız! Geçmiş geçmişte kalmıştır. Adam sizi ailesiyle tanıştırmış, sevmiş.. İlk zamanlarda belki bu kadar değer vermemişti ya da vb. Şu an o adam size ait ve konuşmalar o dönemlerde kaldıysa, olmuş bitmiş birşeyi temcit pilavı gibi ısıtıp öne sürmeniz, kavga çıkarmanız ve hatta şiddet uygulamanız sizi sonuna kadar haksız yapıyor.
o size şiddet uygulayınca siz dayak yiyen mağdur kız, o dayak atan hayvan erkek arkadaş oluyor ama siz ona şiddet uygulayınca sorun yok?erkekler fiziksel olarak bizden daha güçlü olabilirler ama çelikten yapılmış da değiller sonuçta onların da canı yanar ve gururları zedelenir.BU ARADA YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN, KESİNLİKLE ERKEK ARKADAŞI SAVUNMUYORUM; SADECE İLK VURAN KİŞİ KONU SAHİBİ OLDUĞU İÇİN ONUN DA TAMAMEN SUÇSUZ OLMADIĞINI SÖYLEMEYE ÇALIŞIYORUM.tabi sizin tokat atmanızla onun kollarınızı morartması aynı şey değil, bir erkek olarak sizden daha güçlü olduğu için onunkisi daha da yanlış.bunun dışında da o kişi eski sevgilisiyle yazıştığı için özür dileyeceğine böyle saçma sapan tavırlar sergiliyorsa ayrılmak en iyisidir zaten.
işte asıl asilliğinizi o cevaptan sonra göstermeliydiniz bence..
yani istediğin kadar mesajlaş benim için hiçsin demek olurdu tepki vermeseydiniz..
ama bu şekilde kıskançlıktan saldırganlaşan biri imajı çizmişsiniz..
artık düşünmeyin bence karaktersizin tekiymiş anlaşılan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?