ne erkek arkadaşı be bas tekmeyi kıçına ne uğraşıyorsun tokatla falan. Bilmiyormuşda bilmem ne yazıssin s.....zdeğmez bugün bunu yapan evlilik düşünüyorsaniz üstüne kuma getirir. Ne bu erkeklerin aynı anda bir kaç kadınla görüşme merakı allah kökünün dibi kurusun tövbe yarabbim. Tokat içinde eline sağlık ilk sen başlatmasaydin iyiydide neyse olan olmuş . Bir daha olursa böyle birşey hareket edemeyecek yerlerine vurda görsün kol bükmeyi duvara yapıştırmayi. Bir tekmeye bakar
Slm cay bu saatte beni guldurdun inan allahta sizi guldursun :))
Cok dizi izliyoruz sanirim bir kadin tokat atar erkk onn gozlerine bakar ...
Arkasindan gelip o tokati yemesine ragmen üzür diler ..
Kapisinda yatar ...
seni seviyorumlar yazar (tarik akan)yapmisti ....filmin adini da soylerim ....
Her neyse canim sen fevri davranip tokat atmissin haksizsin diyemm haklisinda diymm yzdiklarina bakarak o tokatini bir lafini bílé haketmemis
Neyse allah annen seni kadir gecesinde yemin etmis senn icin bir Laf vardir aynn boyle uzaklas nonu bílé degistr grdysen bílé yolunu degistir bence....
ama beni kandırdı hak etmedimi tokatı?
Ben burda haklısınız diyemicem cunku bi çok konuda hatalisiniz. Onlarin dukkaninda agzima geleni saydim demissiniz boyle biseyi uluorta yapmaya hakkiniz yok sonuçta iş yeri orasi ve sizin şiddet kullanmaniz karsidaki kişiye de o hakki tanımış oldu . Evet gerçekten aldatilmak berbat bi duygu fakat sizi takmadigini belli eden birinin üstüne bu kadar düşmeniz çok anlamsız geldi yaslariniz da küçük değilmiş
Napayım yemin ederim delirdim yahu.Evet o tokatı haketti çünkü dediğiniz gibi tokattan sonraki tavrı zaten o tokatı hakettiğini gösteriyo
İçim çok rahat ağlıyodu resmen karşımda gözleri kanlandı nefes alamadı
Erkek adama tutup orta yerde tokat atarsan onunda bir gururu var dimi..çocuk silerim demiş tamam demiş daha ne ha istemiyorsanız ayrılırsınız neden uzattınız. Sizi ailesiyle bile tanıştırmış 5 ay oyaladı diyorsunu ne istiyordunuz 5 ayda evlenmesini mi insanlar önce birbirini tanımalı hayır aşk meşk sözleri görseniz neyse ne kadar muhabbet ediyorlar nereden biliyorsunuz öyle eklidir belki zaten face da ilişkisi var yazmıyor mu saklamış mı nedir yani. Çok fevri davranmışsınız sonra da dövdü diyorsunuz durup dururken sanki. Bitmiş zaten bu ilişki geçmiş olsun evlenseniz napardınız bilmem.
benle ilk çıktığı zamanlarda faceden eski kız arkadaşıyla yazışmış bugün bende gördüm onların dükkanda ve ağzıma geleni saydım...sen benimle çıkarken onla mı msjlaşıyodun diye silerim nolcak falan dedi.bende bağırdım öyle diyince yenimi siliyosun eski kız arkadaşının face inin sende ne işi var diye .beni ilk başta götürdü ailesiyle falan tanıştırdı herşeye çok güzel başladık çok seviyorum hayatımın kadını falan diyodu meğersen yalan söylemiş.beni 5 ay oyaladı..ben de en son dedim artık özgürsün iyi yazışmalar sana melisle dedim cevap vermedi söylesene yazışırsın demi dedim bilmiyorum ddedi.bende öyle diyince bastım tokadı tokatı basmam la beni duvara yapıştırdı ellerimi kanattı vurdu kollarımı kıvırdı...sinirden çatlıcam
Başlığı görünce şoka girdim ya. Tamam sen diyelim ki tokat attın tepkin kıskanman normal bence. Ama onun sana yaptığı tam öküzlük. Annen baban gözünden sakınsın elin oğlu vursun canını acıtsın yok öyle... pislik herif
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bilmiyorum düzelmez diye bir şey yok sen seviyorsun sanırım..oda seviyordur..şiddet olaylarına haklı yada haksız girmemeliydiniz canım..çünki ilişkiyi yıpratır bunlar..ikinizde haksızsınız..tokatı atmamalıydın haksız dahi olsa...sen seviyorsun değilmi.?
benle ilk çıktığı zamanlarda faceden eski kız arkadaşıyla yazışmış bugün bende gördüm onların dükkanda ve ağzıma geleni saydım...sen benimle çıkarken onla mı msjlaşıyodun diye silerim nolcak falan dedi.bende bağırdım öyle diyince yenimi siliyosun eski kız arkadaşının face inin sende ne işi var diye .beni ilk başta götürdü ailesiyle falan tanıştırdı herşeye çok güzel başladık çok seviyorum hayatımın kadını falan diyodu meğersen yalan söylemiş.beni 5 ay oyaladı..ben de en son dedim artık özgürsün iyi yazışmalar sana melisle dedim cevap vermedi söylesene yazışırsın demi dedim bilmiyorum ddedi.bende öyle diyince bastım tokadı tokatı basmam la beni duvara yapıştırdı ellerimi kanattı vurdu kollarımı kıvırdı...sinirden çatlıcam
Ya insan en azından utanırda derki ne yazışması ne diyosun sen en azından tokat atmazdım öyle deseydi yinede affetmezdim ama tokatda atmazdım en azından...
Evet bana hep böyleleri denk geliyo zaten
Hemen git darp raporu al şikayetçi ol görsün anyayı konyayı
delil dediğin nedir kollarımı ellerimi kanattı diyorsun.delilin olmasa bile şikayetin dinlenir illa bunu gören birisi vardır kardeşin de konuşur yani..
bu kadar fazla.
erkekler işte diyeceğim ama sana terbiyesizi denk gelmiş.
sakın konuşma,bak orda yazmışsın konusucak mısın diye tekrardan.sanki hayır aşkım bi daha olmaz dese affedeckk gibisin.
yapma!resmen sevilmemiş ve aldatılmşsın bir sakinleş önce
Bence ortada inanılmaz bir tahrih var eğer o adam orda doğru dürüst cevaplar verseydi mantıklı şekilde konuşulur anlaşılır baktılar olmuyo ayrılırlardı ama konu sahibini hiç umursamamıs eski sevgilisini savunmuş falan yani bu tahrikler sonucu konu sahıbı dayanamamış ve tokat atmış bı anlık sinir ve o adam bunu haketmiş pislik herif!
erkek arkadaşınızın yaptığı kesinlikle kabul edilemez ancak sizin yaptığınız da öyle. zira aynı şeyi yapmışsınız. şiddet yalnızca kadına yöneltiğinde şiddet değildir, erkeğe uygulanmış bir şiddet de tepkiyi ortaya koyma yöntemi değildir. davranışlarından hoşlanmıyorsanız ayrılırsınız ancak kimse kimseye tokat atma hakkını kendinde görmemeli. söylediğim gibi, hak etti mantığını güdersek aynı savunma erkek arkadaşınızı da haklı çıkarır.
Ahh canimm agirina mi gitmis tokat.. o konusurken iyiydi ama dimi. Konusmayi gectim bide sana o "bilmiyorum" cevabi yeter zaten
Yok tokatı en son attım ben bilmiyorum dedikten sonra
Daha tokat atmadan önce oluyo bu ağlıcak gibi olmalar falan
Bide bunda kalp ritim bozukluğu var fenalaşıyo üzülünce nefesi kesiliyo inşallahhhh beter olsun
Eylülde ameliyatı var kalbinden geberir inşallah
Yemin ediyorum Allah razı olsun yaaaa sizden...Evet bende tam da bunu demeye çalışıyodum
Bana kalkıp bişiyler söyleseydi ben tokat mı atardım o kadar aciz bi insanmıyım ben
Ki bana açıklama yapmasını bekleyene kadar sadece konuştum ama bana ne zaman konuşursun artık bol bol dediğimde bilmiyorum dediyaaa o anda gözüm döndü!!!
buna benzer bir hikayem var. sıkılmazsanız paylaşmak istiyorum. benim 2 yılımı aldı benden. çok ciddiydi arkadaşlığımız. her an düğün nikah yapılacak kıvamda.
sonra rusça öğrenicem ayağına rus facebook gibi bişey var oralara takılmaya başladı. kendisi de azerbaycanlı olduğu için rusça biliyor ama yetersizdi. önce ses etmedim ne olacak canım sanal ortam dedim. sonra bu memlekete gidicem dedi. made in russia olan bir sürü şeyle döndü. işkillendim. 1-2 bilgisayarını kurcaladım geçmişe filan baktım. sonra msn.de yazıştığını çözdüm. kadının msn.ini fake bir msn ile ekledim. bir süre yazıştım kadınla erkek gibi. ona şarkılar filan gönderdim ve şarkıların açıklama bölümüne de erkek arkadaşımın ismini yazdım. kadın ona gönderdiğim şarkıları benimkine gönderirse emin olucaktım. haa bu arada çok da eğlendim. ve tam istediğim gibi oldu. bir gün işyerine gittim chat yapıyodu hemen kapattı bir yandan da müzik dinliyor. (benim müzikler) aa ne güzel bunlar nereden indirdin dedim. bi arkadaştan aldım dedi. bi açıklamalarına bakar mısın dedim. bakmasıyla suratıma bakması bir oldu. kadının adını soyadını yaşını şehrini her şeyini ve benim ona asıldığım fake adımı da söyledim. ortağız bilgin olsun hadi sana güle güle dedim ve çıktım. bir daha asla ne telefonuna baktım ne maillerine cevap verdim. tokat atsam karşılık verir küfür etsem hakaret savunur. erkekliğin en büyük savunması inkar. bilgisayar teknikeri adamı kendi bilgisayarıyla ispatlayıp yüzüne vurdum. o kadın türkiyeye gelmiş hamile kalmış ve evlenmişler ama yürümemiş boşanmışlar. hala beni soruyomuş ortak arkadaşlarımıza. Arkadaşlar da çoookkk mutluu çoook iyi bi eşi var diye bire bin katarak ballandırıyomuş durumumu. Allaha şükürler olsun ki mutluyum.
uzun lafın kısası aldatmayan erkek olmaz derler bedenle olmasa bile gözüyle aldatır. ya sineye çekeceksin devam edeceksin ya da bırakıp arkana bile bakmayacaksın arkadaşım. benden sana abla tavsiyesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?