erkek arkadaşım beni dövdü

Ben daha neler yapardımda çok şerefsiz bi insan kalkıp benim biyerlerimi kırar diye korktum...Evet pişman değilim ellerime sağlıkkk

Bugün Kadir gecesiymiş evet...Beni kurtardı rabbim

ama beni kandırdı hak etmedimi tokatı?

erkek arkadaşınızın yaptığı kesinlikle kabul edilemez ancak sizin yaptığınız da öyle. zira aynı şeyi yapmışsınız. şiddet yalnızca kadına yöneltiğinde şiddet değildir, erkeğe uygulanmış bir şiddet de tepkiyi ortaya koyma yöntemi değildir. davranışlarından hoşlanmıyorsanız ayrılırsınız ancak kimse kimseye tokat atma hakkını kendinde görmemeli. söylediğim gibi, hak etti mantığını güdersek aynı savunma erkek arkadaşınızı da haklı çıkarır.

Ya aldatılmayı öğrenmenin dükkanı sokağı evi mi var sizce? İnsan o sırada bulunduğu mekanı mı düşünüyo olabilir sizce?
Beynimden kaynar sular döküldü içim eridi bi anda ...O da hatasını kabul etseydi o zaman bende vurmasaydım
Neyim ben ya beni oyaladı 5 ay
Ayrıca üstüne düşmüyorum düşmedim sadece aldatılmak zoruma gitti

Ahh canimm agirina mi gitmis tokat.. o konusurken iyiydi ama dimi. Konusmayi gectim bide sana o "bilmiyorum" cevabi yeter zaten

Ulu orta mıııı ya ben aldatıldığımı öğrendim diyorum mekan mı düşünmem gerekiyodu benimde bi sabrım duygularım var değil mi?
Ya aşk meşk sözlerini görmem yeterli değil mi sizce? ne kadar muhabbet ettikleri önemli mi? sonuçta benle çıkarken etmişler ve en kötüsü o kızın hala onun facesinde olması ve ben sorduğumda o kız benim eski çıktığım değil kardeşim gibi sevdiğim bi arkadaş dedi söz vermişti sana birdaha yalan sölemicem diye
benim mesela eski erkek arkadaşlarımın benim face imde ne işi var yahu? bu ne saçmalıktır işim olmaz benim onlarla artık...Siz bir bayan olarak böyle düşünyorsanız size kolay gelsin

buna benzer bir hikayem var. sıkılmazsanız paylaşmak istiyorum. benim 2 yılımı aldı benden. çok ciddiydi arkadaşlığımız. her an düğün nikah yapılacak kıvamda.
sonra rusça öğrenicem ayağına rus facebook gibi bişey var oralara takılmaya başladı. kendisi de azerbaycanlı olduğu için rusça biliyor ama yetersizdi. önce ses etmedim ne olacak canım sanal ortam dedim. sonra bu memlekete gidicem dedi. made in russia olan bir sürü şeyle döndü. işkillendim. 1-2 bilgisayarını kurcaladım geçmişe filan baktım. sonra msn.de yazıştığını çözdüm. kadının msn.ini fake bir msn ile ekledim. bir süre yazıştım kadınla erkek gibi. ona şarkılar filan gönderdim ve şarkıların açıklama bölümüne de erkek arkadaşımın ismini yazdım. kadın ona gönderdiğim şarkıları benimkine gönderirse emin olucaktım. haa bu arada çok da eğlendim. ve tam istediğim gibi oldu. bir gün işyerine gittim chat yapıyodu hemen kapattı bir yandan da müzik dinliyor. (benim müzikler) aa ne güzel bunlar nereden indirdin dedim. bi arkadaştan aldım dedi. bi açıklamalarına bakar mısın dedim. bakmasıyla suratıma bakması bir oldu. kadının adını soyadını yaşını şehrini her şeyini ve benim ona asıldığım fake adımı da söyledim. ortağız bilgin olsun hadi sana güle güle dedim ve çıktım. bir daha asla ne telefonuna baktım ne maillerine cevap verdim. tokat atsam karşılık verir küfür etsem hakaret savunur. erkekliğin en büyük savunması inkar. bilgisayar teknikeri adamı kendi bilgisayarıyla ispatlayıp yüzüne vurdum. o kadın türkiyeye gelmiş hamile kalmış ve evlenmişler ama yürümemiş boşanmışlar. hala beni soruyomuş ortak arkadaşlarımıza. Arkadaşlar da çoookkk mutluu çoook iyi bi eşi var diye bire bin katarak ballandırıyomuş durumumu. Allaha şükürler olsun ki mutluyum.

uzun lafın kısası aldatmayan erkek olmaz derler bedenle olmasa bile gözüyle aldatır. ya sineye çekeceksin devam edeceksin ya da bırakıp arkana bile bakmayacaksın arkadaşım. benden sana abla tavsiyesi.

Son düzenleme:

Evet teşekkür ederim burda yaptığım hareketi herkes doğal karşılamıyo..Evet elin oğlu gelsin vursun gitsin aynen öyleee

Ben seviyorum fakat bitti gerçekten bittiii
Bana şimdiden daha böyle yapan evlenince neler yapmazzz

Ya insan en azından utanırda derki ne yazışması ne diyosun sen en azından tokat atmazdım öyle deseydi yinede affetmezdim ama tokatda atmazdım en azından...
Evet bana hep böyleleri denk geliyo zaten

Hemen git darp raporu al şikayetçi ol görsün anyayı konyayı

bu arada darp raporu diyosunuz ya, adama attığı tokat adamın kendi dükkanında. dükkanı gasp etmiş oluyo darp raporu alamaz hatta adam şikayetçi olursa başı fena belaya girer bu arkadaşımızın.

Son düzenleme:
Bence ortada inanılmaz bir tahrih var eğer o adam orda doğru dürüst cevaplar verseydi mantıklı şekilde konuşulur anlaşılır baktılar olmuyo ayrılırlardı ama konu sahibini hiç umursamamıs eski sevgilisini savunmuş falan yani bu tahrikler sonucu konu sahıbı dayanamamış ve tokat atmış bı anlık sinir ve o adam bunu haketmiş pislik herif!

Yemin ediyorum Allah razı olsun yaaaa sizden...Evet bende tam da bunu demeye çalışıyodum
Bana kalkıp bişiyler söyleseydi ben tokat mı atardım o kadar aciz bi insanmıyım ben
Ki bana açıklama yapmasını bekleyene kadar sadece konuştum ama bana ne zaman konuşursun artık bol bol dediğimde bilmiyorum dediyaaa o anda gözüm döndü!!!

Arkadaş ben yaparsam benide dövsünler vursunlar!!!
Aldatmanın affı yokkkkk

Ahh canimm agirina mi gitmis tokat.. o konusurken iyiydi ama dimi. Konusmayi gectim bide sana o "bilmiyorum" cevabi yeter zaten

Yok tokatı en son attım ben bilmiyorum dedikten sonra
Daha tokat atmadan önce oluyo bu ağlıcak gibi olmalar falan
Bide bunda kalp ritim bozukluğu var fenalaşıyo üzülünce nefesi kesiliyo inşallahhhh beter olsun
Eylülde ameliyatı var kalbinden geberir inşallah

Ayyy :) vur dedik oldurdun canimm sakin ol olan olmusta zaten Allahindan bulsun o bosverr

susarsın çok sinirlendiğin halde mantıklı konuşursun sakin sakin sorarsın karşılığında bilmiyorum der susar umursamaz konu kapansında susalım diye bakar başından savmaya çalışır ee sen nasıl dayanacaksın ki eminim bende olsam bende yapardım sen o kadar derdini kahrını tavrını tribini çek elin kızı onu başkasıyla aldattığı halde kıymetli olsun değerli olsun zaten bu devirde öyleleri kıymetli oluyo. son damlasına kadar suçlu olduğu halde bide darp etsin ee bu adam tokatı haketmedide naptı ?madem sevmıyosun niye bır ınsanın o kadar ayını çalıyosun daha fazlasını da hakediyo bence

yol ver gitsin canım. yanılıp affedersen ve bu defa face ile teoride değil de pratikte aldatır. nasıl olsa affediyor der. ve erkeğin eli bi kere şiddete alıştı mı bi daha asla bırakmaz. daha kimler çıkar karşına. yarın bir gün tühhh ben bunun için mi üzülmüşüm diyeceksin

Sonuna kadar okudum yazdıklarınızı.Siz çok akıllıca davranmışsınız .Zeki kadınları çok seviyorum..Aldatmayan erkek yok demeyelim de dediğiniz gibi bakmayan yoktur.Ama bu adam ben yanındayken bile bakıyodu ağzı beş karış açık kızlara...Yani şimdi bu düşünceye göre ben göz göre göre aldatmayan erkek yoktur diyip kabul mü edeyim onu mu demek istediniz?

ben tokat atmanı çok acayip karşılamadım
o sözden sonra sinirden gözün dönmüş olabilir tahrik etmiş sonuçta seni
tamam şiddete giriyo diye eleştirilebilir ama bi bayanın attığı tokat erkeği ne kadar sarsabilir ki aynı güçte değiliz sonuçta

Son düzenleme:
Erkek arkadasinizin ne haddine sizi dovmek.... bu erkekleri varyaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…