erkek arkadaşım beni dövdü

Ya şuan duygularımı okudunuz inanın..Evet aynen öyle yaptım sakin olmaya çalıştım delirdiğim halde mantıklı cvplar vermeye çalıştım sabrettim ve bir yere kadar edebildim...Evet susda kapansın der gibi bakıyodu suratıma...Bide utanmadan açıp müzik dinledi ben orda ağlarken yabancı müzik açtı gümbür gümbür bi tarafdan benim suratıma bakıyo falan.Ne şerefsiz bi insan bulmuşum ben allahımmm....Evet suçlu oldğu halde susacağına birde darp etti beni...Evet bende onu dedim madem sevmedin ne diye seviyorum diye yalan söyledin dedin.Bu sefer kalktı sevdim ama fazla sevemedim dedi...Bende o zaman çok seviyorum derken yalan mı söylüyodun dedim hayır hoşlanıyodum dedi bu sefer.Sonra dedim sen beni hiçmi sevmedin bu seferde kalktı dedi sevdim ama ilk başlarda sevemedim dedi!!! ve bu adam bana ilk başlarda ne sözler yazıyoduuu

aldatmayan erkek yok derken aynı şeyi söylüyoruz. bedenle olmasa bile gözüyle aldatabilir. ki buna engel olmak da mümkün değil. ama ağzı bi karış açıp bakıyosa da ya andavallı dır ya da çok afedersin ama karı görmemiştir.
güzel bi kız gördüm mü eşime kıza bak ne güzel der gösteririm. ben göstermesem o zaten görmeyecek mi. ben sıkmadıkça da üzülmem. eşim birine bakarsa bakar. ama arkasını dönüp bakıyosa iş o zaman sakat. biraz da kendimize bakmalıyız bi eksiklik mi var diye

Bunu bazı arkadaşlar idrak edemiyo işte sizde beni anlamışsınız teşekkür ederim
Evet gözüm döndü bende bi insanım demi o sırada zaman mekan mı düşünücem

Bunu bazı arkadaşlar idrak edemiyo işte sizde beni anlamışsınız teşekkür ederim
Evet gözüm döndü bende bi insanım demi o sırada zaman mekan mı düşünücem

adama tokat atmış olman bişey değil. ama illaki karşılık verecek çünkü bedenen kuvvetli. ayrıca yarın birgün kendini haklı çıkaracak.

yav eski kız arkadaşım mesaj atmış diye tokat attı bana diye kendini savunacak. ben de ona deli oluyorum.

haklıyken tokat seni haksız duruma düşürecek.

Ayyy :) vur dedik oldurdun canimm sakin ol olan olmusta zaten Allahindan bulsun o bosverr

Kötüyüm çokkk inanılmaz kötüyüm..Ben deli oluyodum aklımı kaybediyodum onu severken ama meğer o neler çeviriyomuş arkamdan
Birde bu insan aldatılmanın ne demek oldğunu çok iyi biliyo.3 yıllık sevgilisi aldatmışş çok kötü haldeydim hergün içiyodum neler yaptım intihar ettim falan diyodu.Ama kalktı aynısını o bana yaptı.Bende bugün dedim ki neden kızıyosun ki sen o kıza o da senin gibi biriymiş keşke ayrılmasaymışsın ondan tencere kapak gibiymişsiniz bi o aldatırdı bi sen geçinir giderdiniz dedim...öyle diyince ağlıcak gibi oldu bu...Birde dedim sen aldatılmanın ne demek oldğunu çok iyi bilirsin demi dedim.Kızardı bozardı bu baya gözlerine kan çöktü

Vlla bende onu düşündüm dedim şimdi tüh haklıyken haksız duruma düştük
Ama insan olan düşünür beyni olan düşünür o kız haklıydı sonuçta bende aldatıldığımda tokat atmıştım kıza diye
çünkü o da tokat atmış eski sevgilisine

Sizin şimdi cümlelerinizde biraz tezatlık var gibi...Yani ha aval aval bakmış ha normal bi şekilde bakmış ne farkeder ki?
Ya göz bu hepimiz herşeye bakıyoruz sonuçta gözümüzü kapatamayız ama ben yanındayken uzun uzun bakmak saygısızlıktır iğrençliktir!
Siz eşinize kalkıp bak ne güzel kız diyim ben demesem de o bakacak zaten diye düşünüyosanız size kolay gelsin o zaman dizginleri eline veriyosunuz!
Birazda kendimize bakmalıyız demişsiniz beğenmiyosa ayrılsın arkadaş zorla tutan mı var onu!!!
Beğendiği gibi biriyle çıksın o halde ben kuklasımıyım onun? Benim kızda eksiklik var napayım bakarım anlamına mı gelir bu?
Üzüldüm böyle düşünmenize..Bir bayan olarak helede...

belki aldatılmak psikolojik olarak etkilemiştir
kendisi de aynı şekilde davranarak rahatlamaya çalışıyodur

yani ben bunu özellikle aldatılan ve boşanan kadınlarda görüyorum
kendileri sonradan psikolojik sorunlar yaşayıp evli erkeklerle birlikte olarak aynı duruma kendilerini düşürebiliyolar psikolojileri bozuluyo çünkü kendilerine yediremiyolar yani bunun örnekleri defalarca duydum

bence o şahıstan uzak dur
bu olay da iyiki olmuş bence
en azından nasıl bi yapıya sahip olduğunu öğrendin
ilerde seni evire çevire dövmeye bile kalkabilir sinir anında
çünkü normal bi erkek tokat yesede öyle bi karşılık vermez bence
çünkü ettiği sözlerle seni tahrik etmiş
en fazla bağırıp çağırabilirdi ama duvara yapıştırmak çok abartı bence
ve burda suçlu olan da kendisi sen değilsin

Hangi konuya girsem darp olayi... bu kadinlar erkeklerin bu davranislarina asiri derecede boyun egiyo ...

Yok ben eğen bir tip oldğumu düşünmüyorum
Ben şiddete son derece karşıyım hatta
Ha şu var evet bu bilimsel bişey etkiye tepki olayı var ben ona vurunca kendini tutması zor olabilir ama kalkıp ellerimi kanatıp kollarımı kıvırması gerekmez yumruğunu sıkması gerekirdi!!!
Sanırım siz burda bayanların bana verdiği tepkiden bahsettiniz

Bence bu adam biraz egoist kendini düşünüyo ve şımarık. başı sıkıştığında üste çıkmaya çalışıyo bide sanırım senin onu çok sevdiğinden ve gitmeyeceğinden emin olduğu için Allah ne verdiyse söylemiş nasılsa elimin altında nasılsa gitmeyecek mantığı suçlu olduğu halde üste çıkıp seni susturmak için baya uğraşmış.o tokatıda beklemiyodu tabi neye uğradığını şaşırıp bı an onunda gözü döndü saldırdı

Anlıyorum o aldatılma duygusu bir intikam haline dönüşebilir ama ben bunu intikam için yapıp yapmadığını anlayacak kadar hisli bi insanım..Ben çok geniş düşünürüm herşeyi dar açıdan bakmam.Ama o o psikolojiyle yapmadı bunu adım gibi biliyorum

Evet en azından görmüş oldum erkenden
Kesinlikle bugün benim başıma gelmeseydi başkasına olsaydı bende sizin gibi düşünürdüm yine...
Evet beni tahrik etti sözleriyle fazlasıyla
Çok kötü ittirdi beni dükkandan fırlatıp attı!
Birde bana bu şey diyodu annesi bir kere buna tokat atmaya kalkmış elini kırıyodumm dedi
Yani hiç gelemiyo kendisine vurulmasına hakaret edilmesine laf söylenmesine falan

ben sanırım ifade edemedim.
ben görüyosam o da görecek. gizli gizli bakmaktansa ben gösteririm, bakıyo mu diye de şüphe edip rahatsız olmam çünkü bakmaya kimse engel olamazz.
ve buna karışmıyorum demek dizginleri eline vermek değil ki. tam tersine elime almak.
uzun uzun bakmaya da bi tek siz değil bütün kadınlar rahatsız olur ve elbette iğrenç bir şeydir. işte bunu da arkasına dönüp bakıyosa orda sıkıntı var diyerek belirttim. yani bu uzun uzun bakması demektir öyle değil mi.
kendimize bakmalıyız diyorum bunu da evli olarak düşündüğümden söyledim. yoksa erkek arkadaşın için fikrimi bildirdim. yol ver gitsin dedim. bunu affedersen devamı gelir. hem aldatmanın hem şiddetin. ilerde tühh buna mı üzülmüşüm iyi ki ayrılmışım be diyeceksin.

Son düzenleme:

Evet bende sizin gibi düşünüyorum o tokatı beklemiyodu o
Elinin altında olduğumu düşünüyo çoğu kez
Zaten öyle düşünmse bile kalkıp af dileyecek bir tip değil

Yok canim seni kastetmedim aksine cok iyi karsilik vermissin.. sadece erkek arkadasin asiri derecede sert davranmiss o derece saldiriya gecmesi cok yanlisti... peki aramadi mi hic bu saate kadar ? Arasa bile sakon muhattap olmayin yolunuza bakin nasil karakterde oldugunu gostermis oldu..

Son düzenleme:

Yoookkk nerde engellemiş bile beni face den...Yazacağınıda hiç sanmam
Onun düşüncesi şu: Battı balık yan gider...Nasılsa yaptım herşeyi bırakayım su akar yolunu bulur mantığı var onda
Birde hayatının çok zor geçtiğini analtıyodu...Ona istinaden de sürekli ben artık hiçbişeyi önemsemiyorum koyverdim gittim kimse benim için önemli değil falan diyodu..Ama bana benim bu hayatta vazgeçmeyeceğim iki insan avr biri annem birisi sen diyodu bu adam!!
Ya hala yediremiyorum ben kendime inanın...Benle 14 marttta çıkmaya başlıyo aşkımlar bitanemler havada uçuşuyo kalkıp ayın 19 unda ona msj atıyo seni unutamadım diye

Allahiimm adamda ne genis mide varmiss madem unutamamis ne diye umit vermis sanaaa... sen merak etme kimse bu dunyada yasattigini yasamadan gitmezmiss.. allahtan erkenden nasil bir yaratik oldugunu ogrendin dahada zaman gecseydi bu seferde duygusal olarak daha da baglanacaktin hepten kotu olurdun o tokatin daha fazlasini hak etmisss !! allahim boyle insanlardan korusun resmen doyumsuzz bu arada yaslariniz kacti...

Son düzenleme:
Ve bi insan kalkıpta seni unutamadım diye msj atıyosa onu hala seviyo demektir...Ama banada seni seviyorum demiştii onla yazışırken!!! yalan söyledi bana seni çok seviyorum diye
Bende dedimki o kızda kalkıp sana bende seni hala seviyorum dediyse hadi sana güle güle dicektin yalanalr bulup ayrılcaktın demi dedim hayır söylerdim unutamadığım biri var diye dedi birde kalkıp...eee beni neden çok sevdiğini söyledin o zaman dedim susuyo öle diyince

Yediginiz dayaktan buraya konu acacak kadar sikayetcisiniz
Oradan cikar cikmaz gidip darp alip suc duyurusunda bulundunuz dimi?
Yoksa sikayetiniz sadece buraya konu acacak kadar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…