Biz yaklasik 3 senedir beraberdik.beni cok sevdigimi soyluyordu hep.yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi.tayini cikti baska sehire gitti.orada da yaklasik gunde 10 saat telefonla konusurduk.bir dedigimi iki etmezdi.fakat hep evlenemeyecegimizi cunku annesinin ayni memleketten biriyle evlendirmek istedigini ve kapali birisini isteeigini soyluyordu hep.ben de belki annesi brni kabul eder bir gun kapanirim ben de dedim.iliskkmiz devam etti.son senemizde 2 ay falan ayri kaldik.annem beni biriyle tanistiracak evlenecegim dedi.sonra evlenmedi tabi.beni tekrardan aradi beni sevdigini soyledi.iliskimiz devam etti.meger o ara bir kizla nisanlanmis ve beimle gorusmeye devam etmis.surekli bulusuyorduk ben hic farkedemedim.sonra bu yaz bana almanyaya tatile gidecegini soyledi 1 ayligina.sadece whatsaptan konuswcaktik.yurtdisinda tel dksi pahalj galan oldugu icin.tamam dedim.ama son anda dedi ki almanyaya gidemiyorum.annem beni dayimin torunuyla evlendirecek.cok mutsuzum seni ben cok seviyorum dedi.iki gun sonra da su an nisan yapiliyor dedi.iki gun sonra da resmi nikah.sonra da imam nikahi.daha ayni evde degiliz dugun olmadi dedi.ben bosqnacagim seni istiyorjm ben dedi.o ara ben guvenmedigim icin arastirma yaptim ve meger yillardir ciktigi kiz vqrmis universiteden beri.o kizla dugun yapmis.ben aradim bunu hesap sordum.dogrulari soyleyecegim tamam dedi.ve bj kizin unvde bekaretini aldigini ve kizin bunu hep tehdit ettigini para istediginj ve sonunda da benimkinin annesini arayip soyledigini ve mecburiyetten evlendiginj ve cok mutsuz oldugunu soyledi.aynj evde yasamiuoruz dedi hic dokunmadim dedi.ama arastirdim ayni evde yasiyorlar ve hala ben senj seviyorum ondan bosanacagkm siyor.hala hesap sormaya calisti nerdesjn napiyosun bana soz ver bu asamada yanlis seyler yapma ben gelip seni alcgm ddedi.ben de kizdin tabi. Ben 3 yildir kandirilmisi meger siz olsaniz kiza her seyi soyler miydiniz.onu da kandirmis oluyor sonucta.onun da bunlari bilmeye hakki var.sizce kiza her seyi anlatayim mi elimde kanitlar var kiz bana inanir mi resjmler whatsapp kayitlari vb.cok sey var.ve en kotusu de hala kizi aldatma pesinde.hala beni aramaya kalkiyor belkide baskalariyla gorusuyor.