Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

berfuaydogan88

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
204
16
13
37
Merhaba hanimlar
Bir derdim var
Hazirandan beri bir sevgilim var
Hic laubali hareketi olmafi
Bayramda evde yalnizdim kac defa eve donerken birakti bir kere geleyim bir kahve cay icelim asla demedi
Kendisi de bende bankaciyiz
Ama bu carsamba sinemaya gittik opusuyoduk tabiki daha oncede bazen sinemada, popoma dokundu
Elini pantolonumun icinden kuloduma dokundu yani
Ben buna uzuldum
Mahrem yerlerimize saygi duyalim dedim tmm dedi
Dun de konustum evlendigimizde yasayalim yoksa kendime saygim kalmaz dedim peki dedi
Ya kafamda soru isaretleri
Kullanmaya calisan erkek 4 ay oldu bir hareket yapmaz mi???
Ya bide ben kendimi kaydebip defalarca optum acaba bu daha once baska erkeklerle ne yasadi gibisinden dusunur mu
Daha once soz attim 1 yil oldu bu durumu kafama takiodum istiyodum ki cunku ilk erkek arkds evlenim
O soz atma da gorucu usuluydu zaten

Durumum bu, nefes alamiyo gibi oldum kac gundur ancak buraya yazip icimi dokebiliyorum
Ne olur kucuk de olsa bir yorum yapin
Simdiden Allah razi olsun hepiminizden

-Adamı defalarca öptüm diyorsun. Ne yapmasını bekliyorsun? (Eğer önceden bir sınır çizmediysen)

-Kendine saygın öpüşmenle mi alakalı?

Bana gore yanlis anlatamadim mi acaba???
Herkese saygim var yasantisina
Ama sucluluk hissim oldu fena uzgunum
H8c bisi yapadim yok
Bir yorum istedim dusuncenizi hepsi bu

Sinir cizdim tabiki defalarca anlattim kendimi

Bana gore yanlis anlatamadim mi acaba???
Herkese saygim var yasantisina
Ama sucluluk hissim oldu fena uzgunum
H8c bisi yapadim yok
Bir yorum istedim dusuncenizi hepsi bu

Sinir cizdim tabiki defalarca anlattim kendimi

Ama yaptığınla söylediğin uyuşmuyor.

O noktaya geldiğinde durdurmalısın o zaman

Sen yapinca kendimi kaybettim, o yapinca kullaniyor. Ayrica cizdiginiz sinira kadar gelmis oteye gecmemis. O an yaparken itiraz etmediginiz icin devam etmis iste.

+1

Kız yapınca kendini kaybeder, anlık gaflete düşer

Erkek yapınca sapık, kullanıyor

Eşitlik yolunda atacağımız çok adım var.

Ya pantolonum popo kismi bol ordsn icine dokundu iste
Isteginiz disinda dokunduysa taciz olurr, ama siz de ona izin vermisseniz samimiyet kapisini acmissiniz demektir. Eger istenmeyen hastaliklardan ve hamilelikten korunmayi biliyorsaniz iyi, bilmiyorsaniz hemen ogrenmelisiniz.
Seks insanligin temelidir, urememizi saglar, tabi ki ulke insanimiz birtakim ilkel geleneklerle beyni yikanmis bir cinsel aclik yaratmistir. Bu sebepten dolayi gercek inan yakinlasmasi ile taciz olayi arasinda gri bir alan vardir. O yuzden kararlari siz almalisiniz, ureme sagliginizi siz dusunmek zorundasiniz. Korkmadan hayatinizi secimlerinize gore ve sorumluluk alarak yasamalisiniz.

Kendinizi taniyin. Sinirlarinizi bilin. O sinirlar dogrultusunda hareket edin. Gerisi onemli degil. Karsi taraf ne dusunurse dusunsun siz kendi sinirlarinizda kendi dogrularinizda sallamayin. Baskalarinin ne dusundugu ile, burdan gelecek yorumlarla sekillenmesin hic bir sey. Burdan niye opustunuz diyen de cikar ne olacak sevgiliniz o diyen de. Siz kendi sinirlarinizi kendiniz belirleyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…