Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

Hsklisin ama yetisme tarsi e
Keske farklii dusunebilsem
Yasansin cinseelik herkese saygim var

Peki den benim olay hakkinda medeni sekilfe bakinca ne dusunuyosun bir yorum yzr misin bana

simdi adam napsin?
dayanamayip adami defalarca optum diyorsun,put mu bu,zavalli gaza gelmistir..
eger boyle bu duruma dusmek istemiyorsan once sen kendini tutacaksin,olmaz oyle hem opeyim hem bana dokunmasin.

ohooo ahey ahey ahey

şuan adamdan şüphe ettim bak sen ne yapmışsın ya bence sen bu adamı kaçırma evlen çok aklı başında biri benden onay var

Ya sen bizimle dalga mı geçiyorsun

Göğsüme dokun bile demişsin adama

Yok yok dalga geçiyor bence

Öpüşüyormuşsun sevgilinle iş elini küloduna sokunca mı bozuldu baştan sınırını çizmemişsin ki adam ne yapacağını bilememiş öyle durumlarda el hep oraya buraya gider öpüşüyorsan normalde bilmen gerekirdi :)
Edit:Kızım sen de az değilsin sazan avımı yapıyorsun be işi biliyorsun

Anlamadim niy3 evlen dediniz ???
Ayrilim mi
Dalga mi geciosun
hiç dalga geçmiyorum ama anlattığın şeylerde senin yaptığın hareketlerde bence bir erkeğin kendini zapdetmesi çok zor hele ki sinema gibi karanlık bir ortamı bulmuşken adam kendini zapdedip sana saygılı davramış o kadar hareketten sonra isteklerinede peki demiş o yüzden evlen dedim

Ya erkek bizden farkli mii?
Ben de kendimi tuttumm

Ya dok7nsun karfisnam filan

Benim gibu

Popoma nie dojunuo nieee

bunu sevgiline sorcan bize degil.
erkekler popo sever,meme sever guzel kardesim oyle opusursen uzun uzun heryerine dokunma cesareti gosterir.
bunu yasamak istemiyorsan sinema boyu opusmeyeceksin.
bide calisan insanlarsiniz,eviniz barkiniz yok mu gidin orda opusun koklasin,su sinemalari boyle seyler icin kullanmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…