- 24 Haziran 2011
- 23.556
- 49.200
- 798
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
Belime satilmistiii
Eliyle dokundu anlamadim popoma bisi demeyim dedim
Yumusak dokundu o an anlamadim
Durunca anladim elini cek dedim olay buu
Sinemaya giden sonucuna katlanır
Problem o tabuda zaten! Normalde saglikli gencler bu samimiyeti yarim birakmaz, saglikli br cinsellik yasarlar. BAzi takintili toplumlar haric tum dunyada boyledir ve dedigim gibi hastalik ve hamilelik sorumlulugunu cozdukce cok positif cok guzel bir gelisme hatta insanin ne buyuk gereksinmesi, bu ihtiyac karsilanmazsa bireyde norotik hastaliklar olusuyor.
ohooo ahey ahey aheyAynen ozlemistim izinden dondum ve ilk defa sehvetle optum
Sacini oksadim
Ondan once ellerindeki tuyu oksadim
Bacaklarini salliyordu anladim bisi hormonlari costu kac kere gittik sinemaya boyle olmadi opmustuk o kadar
Gogsume dokun diyince de kac kerr emin misin die sordu bilio kafama takiom kewke takmasam boyle bir adam iste dusunceli
Vesveselere kaldim suan oysa haberi bile yok
Aynen bende kiniyorum yorumuSizi ESEFLE kiniyorum. Bir kadinin sinemaya gitmesine bu kadar kotu gozle bakilirdi ancak.
ohooo ahey ahey ahey
şuan adamdan şüphe ettim baksen ne yapmışsın ya bence sen bu adamı kaçırma evlen çok aklı başında biri benden onay var
Aynen ozlemistim izinden dondum ve ilk defa sehvetle optum
Sacini oksadim
Ondan once ellerindeki tuyu oksadim
Bacaklarini salliyordu anladim bisi hormonlari costu kac kere gittik sinemaya boyle olmadi opmustuk o kadar
Gogsume dokun diyince de kac kerr emin misin die sordu bilio kafama takiom kewke takmasam boyle bir adam iste dusunceli
Vesveselere kaldim suan oysa haberi bile yok
Belime satilmistiii
Eliyle dokundu anlamadim popoma bisi demeyim dedim
Yumusak dokundu o an anlamadim
Durunca anladim elini cek dedim olay buu
Ciddi manada söylemedim zatenSizi ESEFLE kiniyorum. Bir kadinin sinemaya gitmesine bu kadar kotu gozle bakilirdi ancak.
simdi adam napsin?
dayanamayip adami defalarca optum diyorsun,put mu bu,zavalli gaza gelmistir..
eger boyle bu duruma dusmek istemiyorsan once sen kendini tutacaksin,olmaz oyle hem opeyim hem bana dokunmasin.
Öpüşüyormuşsun sevgilinle iş elini küloduna sokunca mı bozuldu baştan sınırını çizmemişsin ki adam ne yapacağını bilememişöyle durumlarda el hep oraya buraya gider öpüşüyorsan normalde bilmen gerekirdi :)
hiç dalga geçmiyorum ama anlattığın şeylerde senin yaptığın hareketlerde bence bir erkeğin kendini zapdetmesi çok zor hele ki sinema gibi karanlık bir ortamı bulmuşken adam kendini zapdedip sana saygılı davramış o kadar hareketten sonra isteklerinede peki demiş o yüzden evlen dedimAnlamadim niy3 evlen dediniz ???
Ayrilim mi
Dalga mi geciosun
Bu arada bence sen onu kullanıyorsun.
Defalarca öpüşeyim istediğim kadar ama o sadece bana uysun istiyorsun.
Hamile olabilir misnHic boyle bisi yapmadi ki 4 aydir opussem de nerden bilim
Ay sazan avı resmenHic boyle bisi yapmadi ki 4 aydir opussem de nerden bilim
hiç dalga geçmiyorum ama anlattığın şeylerde senin yaptığın hareketlerde bence bir erkeğin kendini zapdetmesi çok zor hele ki sinema gibi karanlık bir ortamı bulmuşken adam kendini zapdedip sana saygılı davramış o kadar hareketten sonra isteklerinede peki demiş o yüzden evlen dedim
Kınama bak bir daha sinemaya yolun düşerAynen bende kiniyorum yorumu
Ya dok7nsun karfisnam filan
Benim gibu
Popoma nie dojunuo nieee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?