Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

Basit kiz nedir ya, hala bu kavramlarla mi ugrasiyoruz
Bence de herkes istedigi her yerini elletmekte özgür olmali
Bunda vicdan yapacak bir sey yok
Zevk alıyorsun dokunsun istiyorsun, ve hatta buna ortam hazirliyorsun
Sonra da hakkimda ne dusunur
Bence ne düşünürse dusunsun, hosuna gitti mi?evet
O zaman 'kullanilmak ' ne oluyorsa

Sinemada defalarca opusup gogsume dokun diyorsan popoyu ellemek az bile yahu

Tabiki, opusmeyi falan anlarim da millet nasil beceriyorsa koltuklari falan salliyor
Ortalik yahu, ben gormek zorunda miyim bu kadarini, hele ki cocugumla.
Ayyyy offfff gözümde canlandırdım da aman amannnn Çocuğun psikolojisi bozulacak sinemayı öyle bir yer olarak algılayacak
Hayır anlamıyorum sevgilinle git sinemada sarıl romantik bi film izle tepişmek nedir yahuuu Tepişmeyi de git dört duvar arasında yap

Karşılıklı rıza ve zevkle yapılıyorsa, yalan dolan içermeyen hiçbir şey "kullanmak" değil. Ama çoğu kadın, hele ki konu sahibi gibi aslında içten içe isteyip de kendisine öğretilenler yüzünden baskılayanlar, maalesef bundan büyük suçluluk duyuyor.

İstemediği hiçbir şeyi yapmak zorunda değil.
Ama istediğini yapması da onun değerini düşürmez.

aslında bu konuya üzüldüm. hangi erkek şimdiye kadar öpüşünce "aha şimdi basit erkek oldum ne halt etcem" diye düşünmüştür. ahlak kavramı hep kadınlar üzerine. sonra da böyle kendini bastıran insanlar ortaya çıkıyor. cidden yazık günah bu ülkenin kadınlarına

Sinemda topluluk icinde opusurken kendinizi kaptirip baya baya opusurken sorun yok! Adam kilodunuzu elleyince mi sorun var! Yanlis anladiysam affedin ama sapur supur opusmek isle adamin sizi ellemesi arasinda bir fark yok ki her iki durumda da birbirinizi arzuluyorsunuz zaten. Siz onu operken o adamin kalbi romantik romantik hislere kapilmiyor baska yerleri baska hislere kapiliyor...
Ayrica bu kullanilmak falan da degil bunu bir aklinizdan cikarin. Karsilikli biseyler olmus siz dur demissiniz durmus. Bunlari iliskinin basinda maddeler halinde yazip kontrat seklinde sunamayacaginiza gore yasayarak ogrenmissiniz. Bu saatten sonra yaparsa yani sizin uyariniza ragmen sizin icin sikinti olabilir.
Kucuk buseler tamam ama tatmin edemeyeceginiz adami kendinizi kaybederek opmeyin!

ahahaha güldüm Allah affetsin.

Anlarkm o fa haklii

Da defalarca gogdun cok husel dedi aylarca saol dedim sustummm
Ilk defa dokun dedim gecen arabada bu ikinciydi iste
Oha oha oha
Gogsun mahrem degil mi senin onu elletmissin adam bunun uzerine popona dokunmussa garipseme yani
Sen zaten yolu acmissin icinden yapmak yasamak geliyorsa yap ama bunu kendine kuruntu yapacaksan yapma aldigin keyif bosa gider

Göğsüme dokun ama totomu karıştırma kardeş diye ayar çek bari

Adam napsın göğsüme dokun diyen totosunu da elletir diye düşündü herhal

Opmek eylemiyle beraber
istemsiz gelişmiştir bu hareketi diye düsündüm
Fakat sunuda soyleyeyim bi kere vucud nahremiyetini zaten elletmişşin ondan dolayı ya yaptırma yada sorgulama

4 aydır birliktesiniz ve adam gayet halka acık bir yerde yapıyor bunu. İcinizi döküp rahatlamayın, ayrılın bence.

Hayır yani o eliyle bunları yaparken senin elin armut mu topluyordu?
Çakamadın mı ağzının üstüne bir tane ?
Sana saygısı olsa böyle bir şeye yeltenmez bile zaten

zaten sinema artık öyle algılanılıyo maalesef.

arkadaşımızla sinemaya gitsek direk aaaa naptınızzzzzz soruları. çok saçma. bi film bile izleyemiyoruz.

tamam bizde öpüşüp koklaşmayı severizde öyle şehvetli değil sinemada. dediğiniz gibi; çoluk çocuk bunları görmek zorunda değil.

Adamla opusme kivamina geldiysen, o isi ilerletmeyi normal.gorur
Eger ki evlilik.oncesi. cinselliğe karsiysan, öpüşmeye de karşı olman gerekir
Bence düşünce tarzinda bir tutarsızlık var

Göğsüme dokun dedikten sonra ne bekledin anlamadım.Ha göğsün ha popon .Bir kere izin verdikten sonra devamı kaçınılmaz..Ne istediğini bil sınırlarını kendin çiz.Yapacaksanda suçluluk hissetmeden yap. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…