- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.029
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
Basit kiz nedir ya, hala bu kavramlarla mi ugrasiyoruzSevgilisi göğüslerinin çok güzel olduğunu söylüyormuş, konu sahibi de sonunda "göğsüme dokun" demiş. Sevgilisi "emin misin" diye sorunda "evet dokun" falan demiş dokundurtmuş.
Hayır ister göğsüne dokundurur ister poposuna, bacağına. Kendi bileceği iş. Dokunmasını istemeyeceği yerleri de elbette olabilir. Gayet normal.
Ama endişesi "basit kız" olmaksa, ne demekse artık bu, göğüs elletmekle popo elletmek arasında çok bir fark yok.
Tabiki, opusmeyi falan anlarim da millet nasil beceriyorsa koltuklari falan salliyorKimse olmaz diye orayı tercih etmiş olsalar gerek.
Yok yani isteyen istediğini yapsın bize ne lakin uluorta da yapılmaz.
Ayyyy offfff gözümde canlandırdım da aman amannnnTabiki, opusmeyi falan anlarim da millet nasil beceriyorsa koltuklari falan salliyor
Ortalik yahu, ben gormek zorunda miyim bu kadarini, hele ki cocugumla.
Basit kiz nedir ya, hala bu kavramlarla mi ugrasiyoruz
Bence de herkes istedigi her yerini elletmekte özgür olmali
Bunda vicdan yapacak bir sey yok
Zevk alıyorsun dokunsun istiyorsun, ve hatta buna ortam hazirliyorsun
Sonra da hakkimda ne dusunur
Bence ne düşünürse dusunsun, hosuna gitti mi?evet
O zaman 'kullanilmak ' ne oluyorsa
Merhaba hanimlar
Bir derdim var
Hazirandan beri bir sevgilim var
Hic laubali hareketi olmafi
Bayramda evde yalnizdim kac defa eve donerken birakti bir kere geleyim bir kahve cay icelim asla demedi
Kendisi de bende bankaciyiz
Ama bu carsamba sinemaya gittik opusuyoduk tabiki daha oncede bazen sinemada, popoma dokundu
Elini pantolonumun icinden kuloduma dokundu yani
Ben buna uzuldum
Mahrem yerlerimize saygi duyalim dedim tmm dedi
Dun de konustum evlendigimizde yasayalim yoksa kendime saygim kalmaz dedim peki dedi
Ya kafamda soru isaretleri
Kullanmaya calisan erkek 4 ay oldu bir hareket yapmaz mi???
Ya bide ben kendimi kaydebip defalarca optum acaba bu daha once baska erkeklerle ne yasadi gibisinden dusunur mu
Daha once soz attim 1 yil oldu bu durumu kafama takiodum istiyodum ki cunku ilk erkek arkds evlenim
O soz atma da gorucu usuluydu zaten
Durumum bu, nefes alamiyo gibi oldum kac gundur ancak buraya yazip icimi dokebiliyorum
Ne olur kucuk de olsa bir yorum yapin
Simdiden Allah razi olsun hepiminizden
Oha oha ohaAnlarkm o fa haklii
Da defalarca gogdun cok husel dedi aylarca saol dedim sustummm
Ilk defa dokun dedim gecen arabada bu ikinciydi iste
4 aydır birliktesiniz ve adam gayet halka acık bir yerde yapıyor bunu. İcinizi döküp rahatlamayın, ayrılın bence.Merhaba hanimlar
Bir derdim var
Hazirandan beri bir sevgilim var
Hic laubali hareketi olmafi
Bayramda evde yalnizdim kac defa eve donerken birakti bir kere geleyim bir kahve cay icelim asla demedi
Kendisi de bende bankaciyiz
Ama bu carsamba sinemaya gittik opusuyoduk tabiki daha oncede bazen sinemada, popoma dokundu
Elini pantolonumun icinden kuloduma dokundu yani
Ben buna uzuldum
Mahrem yerlerimize saygi duyalim dedim tmm dedi
Dun de konustum evlendigimizde yasayalim yoksa kendime saygim kalmaz dedim peki dedi
Ya kafamda soru isaretleri
Kullanmaya calisan erkek 4 ay oldu bir hareket yapmaz mi???
Ya bide ben kendimi kaydebip defalarca optum acaba bu daha once baska erkeklerle ne yasadi gibisinden dusunur mu
Daha once soz attim 1 yil oldu bu durumu kafama takiodum istiyodum ki cunku ilk erkek arkds evlenim
O soz atma da gorucu usuluydu zaten
Durumum bu, nefes alamiyo gibi oldum kac gundur ancak buraya yazip icimi dokebiliyorum
Ne olur kucuk de olsa bir yorum yapin
Simdiden Allah razi olsun hepiminizden
Onun elde adamın elindeki tüylerle oynuyorduHayır yani o eliyle bunları yaparken senin elin armut mu topluyordu?
Çakamadın mı ağzının üstüne bir tane ?
Sana saygısı olsa böyle bir şeye yeltenmez bile zaten
Ayyyy offfff gözümde canlandırdım da aman amannnnÇocuğun psikolojisi bozulacak sinemayı öyle bir yer olarak algılayacak
Hayır anlamıyorum sevgilinle git sinemada sarıl romantik bi film izle tepişmek nedir yahuuuTepişmeyi de git dört duvar arasında yap
Aynen ozlemistim izinden dondum ve ilk defa sehvetle optum
Sacini oksadim
Ondan once ellerindeki tuyu oksadim
Bacaklarini salliyordu anladim bisi hormonlari costu kac kere gittik sinemaya boyle olmadi opmustuk o kadar
Gogsume dokun diyince de kac kerr emin misin die sordu bilio kafama takiom kewke takmasam boyle bir adam iste dusunceli
Vesveselere kaldim suan oysa haberi bile yok
Belime satilmistiii
Eliyle dokundu anlamadim popoma bisi demeyim dedim
Yumusak dokundu o an anlamadim
Durunca anladim elini cek dedim olay buu
1 2 dk mı dokundukızmak için 1 2 dk mı bekledin? sen de bi garipsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?