- 30 Kasım 2009
- 900
- 1.772
- 208
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
Ee halka açık yerde bu kadarını rahat rahat yapabiliyorsan, sana göre kendine saygı duyma nedenlerinden birini aslında çoktan kaybetmişsin. Sevgilim bana dokunsun ama pipişkosu uzak dursun. Tek olay bu mu?Ya pantolonum popo kismi bol ordsn icine dokundu iste
Ne yapmisim pardion???
Anlık şuur kaybından sonra kendine saygı duyası geldi yaniO
Belki hoşuna gitmiştir kız
Kendinizi taniyin. Sinirlarinizi bilin. O sinirlar dogrultusunda hareket edin. Gerisi onemli degil. Karsi taraf ne dusunurse dusunsun siz kendi sinirlarinizda kendi dogrularinizda sallamayin. Baskalarinin ne dusundugu ile, burdan gelecek yorumlarla sekillenmesin hic bir sey. Burdan niye opustunuz diyen de cikar ne olacak sevgiliniz o diyen de. Siz kendi sinirlarinizi kendiniz belirleyeceksiniz.
napcan bacım sen o an alan razı veren razı sinemada tam ortamı yani ben bile kocamı öpesim geliyor sinemada garipler daha sevgili onlarAnlık şuur kaybından sonra kendine saygı duyası geldi yani
Valla erkeğe sınır koyarsan böyle davranmaya cürret edemez.
Cürret ederse de şutlarsın yani.
Siz söyleyinceye kadar farketmemistim ama doğru diyorsunuzkızlar fark ettiniz mi bilmiyorum ama yeni üyelik alıp bu tarz konu açanlar isim soyisim olarak üye ismi alıyor.
Sinemaya giden sonucuna katlanırS
napcan bacım sen o an alan razı veren razı sinemada tam ortamı yani ben bile kocamı öpesim geliyor sinemada garipler daha sevgili onlar
BEN SADECE OPTUM OPEBILIRDI DOKUNMASINA KIZDIM KONUYU NERRYE CEKTINIZ
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin
Elbette oyle haklisiniz
Ama icimdeki vesvese susmuyo
Ya bu 2.8nci sevgilim ve sevgili olmafim digeriyle de
Hep aman dikkat et kizim namusuna lafi ile buyuduk hepimiz
Tabu oldu
Kendimi basit kiz gibi sanmasini asla istemem yine diyorum herkesr saygim sonsuz ama bu benim dogrum
küçük yazıp bırakma espirisini düşündüm ama bir derdim vardayız diye yemedi
konuna gelince o senin bir anda kilotuna elleyip kullandıysa sende onun dudaklarını bir anda sömürüp kullandın ki erkek arkadaşın sen sürekli bir anda öpünce şehvetli bir öpüşme istediğini düşünmüş olabilir hatta bu kademe kademe ilerliyor bir anda sürekli sen öpüp duruyorsun sonra elini pantolonunun içine sokuyor sen ses etmeyince kiloduna dokunuyor . ben ortada bir kullanma göremiyorum hatta kullanma varsa o sen bile olabilirsin :)) üzülme yani sen yanlış ışık yakmışsın adama
Ic camasirinin oralara gidene kadar adam dokulanak oraya dogru eli gidecek kemerden iceri sokacak. O raddeye kadar niye engellemedin onu soruyoruz.
Seks icin evlensin ama kisilikleri uymayinca bosansin. Sizce dogrusu bu mu?Buna izin vermeyin. Sizde kendinizi durdurun. Evlenmeden bu tür iliskiler normal değil. Buraya konu yazan bir çok kişi var. Yapıp ayrılınca pisman olan. Ya da yaptığı için onunla evlenmek zorunda hisseden. Kimse başıma gelmez demesin. Bu hayatta her şey herkesin başına gelebiliyo. Önemli olan başkalarının tecrübelerinden faydalanıp aynı hatalara düşmemek
BEN SADECE OPTUM OPEBILIRDI DOKUNMASINA KIZDIM KONUYU NERRYE CEKTINIZ
Çıtçıtlı badi giy kolay ulaşamazAynen ozlemistim izinden dondum ve ilk defa sehvetle optum
Sacini oksadim
Ondan once ellerindeki tuyu oksadim
Bacaklarini salliyordu anladim bisi hormonlari costu kac kere gittik sinemaya boyle olmadi opmustuk o kadar
Gogsume dokun diyince de kac kerr emin misin die sordu bilio kafama takiom kewke takmasam boyle bir adam iste dusunceli
Vesveselere kaldim suan oysa haberi bile yok
Belime satilmistiii
Eliyle dokundu anlamadim popoma bisi demeyim dedim
Yumusak dokundu o an anlamadim
Durunca anladim elini cek dedim olay buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?