Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

Senin için ileride sorun olmayacaksa kimin ne dediğini umursamıyorsan içinden geldiği gibi seviş ama sorun olacaksa da açık açık konuş evlenmeden önce birlikte olmak istemiyorum .Ya buna saygı duy ya da ayrılalım diye

Basit kız olduğunuzu düşünmesi poponuza mı endeksli? Mememi elle derken bu endişeniz yok muydu mesela? Kendi içinizde çok tutarsınız, sevgilinizin ne diyeceğini bırakıp önce kendi içinizde netleştirin durumu.

Siz bile sınırlarınızı bilmezken adam nereden bilsin?

Saçlarını okşasa omzuna sarılsa elini belini tutsa falan Bunlar samimi ve içten gelir bana. Ama sadece öpüşüp de sonra poponu ellemesi biraz tuhaf değil mi?

Sevgililer arasında herşey olabilir ama hafif olduğunu düşünüp düşünmemesi tamamen sana bağlı. Hop diye yakınlaşan bir insanla tanıyıp zaman geçirip ortak şeyler paylaşıp da beraber olan insan bir olmaz elbette bence.... sizin aranızdaki muhabbete dayanarak fazla yaklaştığınızı düşünüyorsan mesafe koy. Ama istediğin şeyler için suçlu hissetme kendini. Sevildiğinden emin değilsen de bir müddet uzak dur tepkisi ne olacak bakalım

Her şey siz isteyince olacak değil ya :) Siz öpebiliyorsunuz da size dokunulunca 'kullanmak' mı oluyor? Pat diye beyefendi elini o bölgeye koymuş olamaz. Onun öncesi vardır mutlaka. Konuşun bir daha yapmaz

bu kadar ayrıntıya girerek anlatmana sebep olan ne? Sakin ol yani. Sinema adını vermediğin kalmış

Biraz üstü kapalı yazsaymışsın keşke tepki alırsın. Sinemaya film için değil oynaşmak için gitmiş belli, Peki sen onu uyardıktan sonra tekrarladımı? Birde insan kullanılıp kullanılmadığını hisseder aşk varmı aranızda bunu hisstetmiyorsan yol ver..

Sinemada yapmayın şöyle şeyler yahuu.
Hayır bir şey değil sizin yüzünüzden yakında sinemalara haremlik selamlık getirecekler

bu kadar ayrıntıya girerek anlatmana sebep olan ne? Sakin ol yani. Sinema adını vermediğin kalmış
Ahaha sakin ol mu allah aşkına kendisi de demiş zaten sıkı yetiştim diye ipi gevşetince böyle oluyor zaten sonra da içi içini yiyor yetiştirildiği değere göre ters davranıyorum olamaz ben nasıl yaptım basit oldum ucuz oldum öff

Sinemada yapmayın şöyle şeyler yahuu.
Hayır bir şey değil sizin yüzünüzden yakında sinemalara haremlik selamlık getirecekler
Degil mi ya?
Gecen kizimi bir cizgifilme goturdum.
Caprazimizdaki çiftin masallahi vardi yani kac senelik evliyim inan anlamadim yaptiklari şeyi
Cizgi filmde ne isiniz var , colugumuzu cocugumuzu da cikaramayacagiz bu gidisle bir yere

Gülmekten altima yapacagim su an
Adama mememi elle mi demis
E popo niye dert oldu ki bu kadarindan sonra

Gülmekten altima yapacagim su an
Adama mememi elle mi demis
E popo niye dert oldu ki bu kadarindan sonra
Sevgilisi göğüslerinin çok güzel olduğunu söylüyormuş, konu sahibi de sonunda "göğsüme dokun" demiş. Sevgilisi "emin misin" diye sorunda "evet dokun" falan demiş dokundurtmuş.

Hayır ister göğsüne dokundurur ister poposuna, bacağına. Kendi bileceği iş. Dokunmasını istemeyeceği yerleri de elbette olabilir. Gayet normal.
Ama endişesi "basit kız" olmaksa, ne demekse artık bu, göğüs elletmekle popo elletmek arasında çok bir fark yok.

Degil mi ya?
Gecen kizimi bir cizgifilme goturdum.
Caprazimizdaki çiftin masallahi vardi yani kac senelik evliyim inan anlamadim yaptiklari şeyi
Cizgi filmde ne isiniz var , colugumuzu cocugumuzu da cikaramayacagiz bu gidisle bir yere
Kimse olmaz diye orayı tercih etmiş olsalar gerek.
Yok yani isteyen istediğini yapsın bize ne lakin uluorta da yapılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…