- 6 Ekim 2016
- 88
- 147
- 8
- 37
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
Aynen bilinclatim yasak suclu basit kotu kiz dio istemeden bu hareketime
Ama icim istio bocaladim
Sonra opuom ellesin istiom pisman oluyorum
Yasamadan denemeden pisman olucami nasil bileydim
Bundan sonra dikkat ederim frna takiom kizlar bildiginiz gibi deil
Ins sizin gibi kafasi karisik der
Dediki 30 yasa gelen insanlariz ne var bunda die kizdi kac yasindayiz paramizi kazanios cocuk muyuz dedi o kadar
ama farkinda degil galibasinemada ayaküstü götürüyormuş valla seni.
Farkında ama çaktırmıyorama farkinda degil galiba
bu kadar ayrıntıya girerek anlatmana sebep olan ne? Sakin ol yani. Sinema adını vermediğin kalmışAynen ozlemistim izinden dondum ve ilk defa sehvetle optum
Sacini oksadim
Ondan once ellerindeki tuyu oksadim
Bacaklarini salliyordu anladim bisi hormonlari costu kac kere gittik sinemaya boyle olmadi opmustuk o kadar
Gogsume dokun diyince de kac kerr emin misin die sordu bilio kafama takiom kewke takmasam boyle bir adam iste dusunceli
Vesveselere kaldim suan oysa haberi bile yok
Belime satilmistiii
Eliyle dokundu anlamadim popoma bisi demeyim dedim
Yumusak dokundu o an anlamadim
Durunca anladim elini cek dedim olay buu
Ahaha sakin ol mu allah aşkına kendisi de demiş zaten sıkı yetiştim diye ipi gevşetince böyle oluyor zaten sonra da içi içini yiyor yetiştirildiği değere göre ters davranıyorum olamaz ben nasıl yaptım basit oldum ucuz oldum öffbu kadar ayrıntıya girerek anlatmana sebep olan ne? Sakin ol yani. Sinema adını vermediğin kalmış
Degil mi ya?Sinemada yapmayın şöyle şeyler yahuu.
Hayır bir şey değil sizin yüzünüzden yakında sinemalara haremlik selamlık getirecekler
Gülmekten altima yapacagim su anBasit kız olduğunuzu düşünmesi poponuza mı endeksli? Mememi elle derken bu endişeniz yok muydu mesela? Kendi içinizde çok tutarsınız, sevgilinizin ne diyeceğini bırakıp önce kendi içinizde netleşt
Siz bile sınırlarınızı bilmezken adam nereden bilsin?
Sevgilisi göğüslerinin çok güzel olduğunu söylüyormuş, konu sahibi de sonunda "göğsüme dokun" demiş. Sevgilisi "emin misin" diye sorunda "evet dokun" falan demiş dokundurtmuş.Gülmekten altima yapacagim su an
Adama mememi elle mi demis
E popo niye dert oldu ki bu kadarindan sonra
Kimse olmaz diye orayı tercih etmiş olsalar gerek.Degil mi ya?
Gecen kizimi bir cizgifilme goturdum.
Caprazimizdaki çiftin masallahi vardi yani kac senelik evliyim inan anlamadim yaptiklari şeyi
Cizgi filmde ne isiniz var , colugumuzu cocugumuzu da cikaramayacagiz bu gidisle bir yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?