Erkek arkadasim beni kullaniyor mu

Senin gibi kızlar kaldı mı acaba diye düşündüm..
Demek varmış hala..
Hafif bir tebessümle okudum sorununu.

Bence problem edilecek bir durum içinde değilsin..Biraz rahat olmaya çalış..

Sinemada o kadar rahat olmayın bence sinemanın kamerasından herşey görünüyor bu bir ikincisi ben sevgiliyken eşimle ilk sevgilimdi hic dayanamayıp öpme durumum olmadı he onun oluyodu tabi ama ben tepkisiz ne yapacağını bilmedigimden yani düşünmüştür erkekler çok akıllı diğer sevgilisiyle neler yaptı kim bilir demiştir kesin

Kadın olarak kendinizi eşya gibi gördüğünüz sürece hayatın her anında bu soruyla karşılaşmanız mümkün. Dayanayip öpen siz, kullanılma ihtimali olan yine siz. Onun sizden bir üstünlüğü yok, bunu herkes böyle bilsin artık, yorumlar çok fena

Sayin Nerisona nin yorumuna tamamen katiliyorum... Celiskilerle dolusunuz, kafaniz zaten karisikmis bu olaydan sonra mixere donmus. sevgiliniz sizi kullanmiyor ve size gore daha akli basinda ve efenndi biri, onun kiymetini bilin - sadece ilk mesajinizi okudum.

Cok ilginc evinde yalniz oldugunu bilip eve gelmiyor ama sinemada orda burda oouyor elliyor vs.
Cok ilginc degil mi. Eve gelse daha rahat yapardi. Sinemalar neden elleyip opmw yeri anlamis degilim :) annemin bir zamanlardaki sinema tepkisini daha yeni yeni anliyorum. :)
Bekarken ve daha gencken sinemaya gidicem arkadaslarla dedim. Annem birden neee diye bagirdi. Korktum o an ne oluyo diye. Sine.a minama gidemezsin dedi.
Banamda gulmustu. Burdaki sinemalar tr deki gibi degil diye.. (cunku gizli yasamalarini gerektirecek birsey yok) yurtdisi..
Annem yinede gondermemisti.

Kadincagiz sinemalarda neler yapiliyor biliyorda ondan gondermiyormus meger :)))

Kullanma degil bence artik genclerde trend. Ellicek oksayacak opecek...
Belkide kullanmadir.
Bikeyimiz onunla gezip dolasan opusen sensin. Hal ve hareketlerinden senin hissetmen gerek.
Yaninda bir bayan olupta opme istegi duymayan erkek yoktur herhalde.

Artik bu opmek vs. Maalesef sevgiyle baglantili değil. Sevgililik =cinsellik oldu.
Sevgilim derken lim kaliyor sevgi kismi copte. Sevgi = bildigimiz sevgi degil degil sevgi = cinsellik oldu...
Artik sevgililik raconu cinsellik oldu maalesef.
Ne desek boş

sinemada mı

Sınırlarınızı çizmişsiniz,bundan sonra sınır ihlali yaparsa,üzerini çizersiniz. Abartılacak bir durum göremedim,şansını denemiş,sert kayaya toslamış. Kullanma kullanılma durumu zaten yok bence. Sizi zorlamamış ayrıca karşılıklı yaşanmış herşey.

12 13 yaşlarımdayken bi arkadaşımla sinemaya gitmiştik. Salonda neredeyse boş koltuk yok. Filme dalmış izliyoruz falan neyse arka taraftan sesler gelmeye başladı. Ses dediğimde hani birileri resmen tepişiyo arada iniltiler filan geliyo. O gördüğüm manzarayı asla unutamam. Kiz koltukta yarı oturur bi pozisyon almış. Çocuk onun üstüne çıkmış. Bildiğimiz üst usteler. Sağda solda bir sürü insan. Sinema diyince öyle aklıma geldi. Ergenlik travmalarimdan biridir. Bu olaydan sonra sinema teklif eden herkesten şüphe ettim

Arkadaşının niyeti belli sen müsaade etmişsin o da ileri gitmiş yakında hormonlarınıza gem vuramayıp tam birliktelikte yaşarsınız söyleyim.

halka açık bı yerde kendını tutamayıp opüsüyorsun bu normal erkegın sana dokunması mı anormal. bir de yorumlarda dokunmasına kızdım dıyorsun ınsanlar dokunmadan opüsür oda garıp :)))))

Uçan arabalar çıktı neredeyse. Hâlâ sinemada elleşme, öpüşme fantezileri mi kaldı yahu. 15 yaşındaki ergenler yapmıyor bunu. Onun yerine keşke eve gelseymiş diye düşündüm ben okurken.

Ayrıca defalarca öpüştük demişsiniz. Işin içine tutku girince refleks olarak kaymıştır eli kolu. Koca koca meslek sahibi belirli bir olgunluğa ulaşmış insanlarsınız, cinsel sağlığı yerinde olan hiçkimse size Hz. Meryem muamelesi yapmaz. Kullanılmak ne yahu?

Bazen bu erkeklere acıyorum gerçekten empati kurunca. Adam aylardır put gibi takılmış yanınızda daha ne yapsındı?

Valla ben açıkçası anlattığınızdan aksi bir biçimde davransa o adamın anormal olduğunu düşünürdüm.

Ellemiyor çünkü bana kıyamıyor beni seviyor kafasından kurtulun bir ya.

Pantolan çok geniş oluyordu sanırım hemen sokmuş elinin oraya gitmesine izin vermişsin ve ellediktn sonra saygı duyalım demişin ilginç...
Kullanıldığını düşünüyorsan asıl kendine saygısızlık ediyorsndur.

Tabi haklisiniz ama kafami kurcalayan hakkimsa olumsuz dusunmesin konusu taa kucuklugumden beri ah keske tutsaydim diorum kendimi ugrastim birakmaya zorla asmak icin ama yine takinti yaptim ben buyum ki elimde deil onu iyi anladim bir dahasini yapmicam zaten

Eski kiz arkadaslari nasildi acaba
Ogrendim kadariyla evine geldi ama solemiyor onla evlilik dusundu yanlis anlamadi beni de anlamaz ins umarim tek dilegim buuu onu cok seviom bu sacma sebepten kaybetmek istemiom

Aynen bilinclatim yasak suclu basit kotu kiz dio istemeden bu hareketime
Ama icim istio bocaladim
Sonra opuom ellesin istiom pisman oluyorum
Yasamadan denemeden pisman olucami nasil bileydim
Bundan sonra dikkat ederim frna takiom kizlar bildiginiz gibi deil

Ins sizin gibi kafasi karisik der
Dediki 30 yasa gelen insanlariz ne var bunda die kizdi kac yasindayiz paramizi kazanios cocuk muyuz dedi o kadar

Yaşınız, işiniz, gücünüz fark etmez. Sizin bu konudaki sınırlarınıza saygı duymak zorunda.

istemediğin şeyi yaşamak zorunda değilsin ama kendine olan saygın vs buna indirgenmemeli. yazdığın cevapları filan okudum bu konudaki düşüncelerin hiç normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…