- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
sinemada mıMerhaba hanimlar
Bir derdim var
Hazirandan beri bir sevgilim var
Hic laubali hareketi olmafi
Bayramda evde yalnizdim kac defa eve donerken birakti bir kere geleyim bir kahve cay icelim asla demedi
Kendisi de bende bankaciyiz
Ama bu carsamba sinemaya gittik opusuyoduk tabiki daha oncede bazen sinemada, popoma dokundu
Elini pantolonumun icinden kuloduma dokundu yani
Ben buna uzuldum
Mahrem yerlerimize saygi duyalim dedim tmm dedi
Dun de konustum evlendigimizde yasayalim yoksa kendime saygim kalmaz dedim peki dedi
Ya kafamda soru isaretleri
Kullanmaya calisan erkek 4 ay oldu bir hareket yapmaz mi???
Ya bide ben kendimi kaydebip defalarca optum acaba bu daha once baska erkeklerle ne yasadi gibisinden dusunur mu
Daha once soz attim 1 yil oldu bu durumu kafama takiodum istiyodum ki cunku ilk erkek arkds evlenim
O soz atma da gorucu usuluydu zaten
Durumum bu, nefes alamiyo gibi oldum kac gundur ancak buraya yazip icimi dokebiliyorum
Ne olur kucuk de olsa bir yorum yapin
Simdiden Allah razi olsun hepiminizden
Sınırlarınızı çizmişsiniz,bundan sonra sınır ihlali yaparsa,üzerini çizersiniz. Abartılacak bir durum göremedim,şansını denemiş,sert kayaya toslamış. Kullanma kullanılma durumu zaten yok bence. Sizi zorlamamış ayrıca karşılıklı yaşanmış herşey.Merhaba hanimlar
Bir derdim var
Hazirandan beri bir sevgilim var
Hic laubali hareketi olmafi
Bayramda evde yalnizdim kac defa eve donerken birakti bir kere geleyim bir kahve cay icelim asla demedi
Kendisi de bende bankaciyiz
Ama bu carsamba sinemaya gittik opusuyoduk tabiki daha oncede bazen sinemada, popoma dokundu
Elini pantolonumun icinden kuloduma dokundu yani
Ben buna uzuldum
Mahrem yerlerimize saygi duyalim dedim tmm dedi
Dun de konustum evlendigimizde yasayalim yoksa kendime saygim kalmaz dedim peki dedi
Ya kafamda soru isaretleri
Kullanmaya calisan erkek 4 ay oldu bir hareket yapmaz mi???
Ya bide ben kendimi kaydebip defalarca optum acaba bu daha once baska erkeklerle ne yasadi gibisinden dusunur mu
Daha once soz attim 1 yil oldu bu durumu kafama takiodum istiyodum ki cunku ilk erkek arkds evlenim
O soz atma da gorucu usuluydu zaten
Durumum bu, nefes alamiyo gibi oldum kac gundur ancak buraya yazip icimi dokebiliyorum
Ne olur kucuk de olsa bir yorum yapin
Simdiden Allah razi olsun hepiminizden
Uçan arabalar çıktı neredeyse. Hâlâ sinemada elleşme, öpüşme fantezileri mi kaldı yahu. 15 yaşındaki ergenler yapmıyor bunu. Onun yerine keşke eve gelseymiş diye düşündüm ben okurken.
Ayrıca defalarca öpüştük demişsiniz. Işin içine tutku girince refleks olarak kaymıştır eli kolu. Koca koca meslek sahibi belirli bir olgunluğa ulaşmış insanlarsınız, cinsel sağlığı yerinde olan hiçkimse size Hz. Meryem muamelesi yapmaz. Kullanılmak ne yahu?
Bazen bu erkeklere acıyorum gerçekten empati kurunca. Adam aylardır put gibi takılmış yanınızda daha ne yapsındı?
Valla ben açıkçası anlattığınızdan aksi bir biçimde davransa o adamın anormal olduğunu düşünürdüm.
Ellemiyor çünkü bana kıyamıyor beni seviyor kafasından kurtulun bir ya.
İyi de mesele kadının poposunu elletmemesi değil bence. Tabi ki nerede duracağına o karar verir de burada arkadaşın dert ettiği şey, başlıkta erkek arkadaşının onu kullanıp kullanmadığı, mesajlarından anladığım kadarıyla da durumun kendisini erkek arkadaşı karşısında küçük düşürüp düşürmediği.
Bu durumda da bence erkek arkadaş, kız arkadaşının öpücüklerinden ve uzun zamandır güzel bulduğu göğüslerine dokunmasına müsaade etmesinden cesaret bulmuş, daha ileri gitmek istemiş. Arkadaş ötesini istemediğini belirtince de saygı duymuş, bir daha olmaz demiş. Yani ortada doğal olarak tahrik olmuş/edilmiş bir erkek var. Niyeti kullanmak olsa bunun için 4 ay beklemez. Tamamen karşıdan gelen sinyalleri öyle okuduğu için olmuş. İkincisi böyle bir şey için benim hakkımda ne düşünür endişesi var ki bence sadece kafası karışık diye düşünür. Kız arkadaş bilinçaltındaki belirli nedenlerden ötürü cinsel ilişkiyi ve ona giden yolu evlenmeden önce yapılmaması gereken bir şey olarak düşünüyor. Fakat öte yandan fiziksel ve belki ruhsal olarak yapmak istiyor. Bu ikilem arasında kalmış. O da onun ölçüp tartacağı bir şey. Çünkü bu konu herkesin kendi inanç ve düşünce şekline göre değişiyor. Ben derim, günah, öpüşmemen bile gerek. Başkası der, içinden sevişmek geliyorsa seviş, istediğini yap. O yüzden bence bizim dediklerimize göre değil, kendi durumuna göre karar vermeli.
Aynen bilinclatim yasak suclu basit kotu kiz dio istemeden bu hareketime
Ama icim istio bocaladim
Sonra opuom ellesin istiom pisman oluyorum
Yasamadan denemeden pisman olucami nasil bileydim
Bundan sonra dikkat ederim frna takiom kizlar bildiginiz gibi deil
Ins sizin gibi kafasi karisik der
Dediki 30 yasa gelen insanlariz ne var bunda die kizdi kac yasindayiz paramizi kazanios cocuk muyuz dedi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?