• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım beni sevmiyor mu?

Maddi durum olduğunu sanmıyorum her akşam arkadaşlarıyla kahve içmeye yada harici etkinlikler için dışarı çıkıyor.2,5 lira maaşı var

Erkek arkadasiniz ailesiyle mi kaliyor? Kira veya ev gideri gibi harcamalari oluyor mu? Belki ailesine yardim ediyordur ve siz bilmiyorsunyzdur veya bilmediginiz baska odemeleri vardir. 2,500 lira bekar ve hicbir gideri olmayan biri icinb iyi bir miktar olabilir ama ev giderleri, faturalar varsa isin icinde çok bir para degil. Kendisine kafa dagitmaya anca yetiyordur belkide? Birgun yaniniza gelirse butun ay disari cikmaya parasi kalmicak belki?

Maddi olarak bir sıkıntısı yoksa gelmesi lazım. Günübirlik bile gelinebilecek bir mesafe.

Bundan 5 ay önce onun bulunduğu şehirde çalışıyordum tam giderayak teklif etti benimde tayinim çoktan çıkmıştı o yüzden böyle oldu
Ya gidiyorsun diye teklif etmis bir daha goremeyecek ya
Ama orda kalacak olabilir.Benim de aynisi basima geldi iki defa falan.
Ama dedikleri gibi cok yatirim yapmiyor gibi.Eger boyle devam ederse cekme.

Ben bu sevgili günü için bile pahalı olmasa da onun adına özel kupa yaptırdım özendim o ise bana şimdi 14 şubatta geliyor sen bir de o gün gelmemi istersin dedi ilişki 5 aylık sanki 50 yıllık evliyiz.ben özledim gel yüzünü göreyim dedim tamam tamam bu hafta sonu işim olmazsa geleyim dedi.öylesine yani sevgili günü için aklına geldi diye değil ben istedim diye

Senin duyarliliginla ile yürüyor..susturmak içinde samimiyetsiz bir sekilde görev yerine getiriyor..
Umduğunu bulamamis öldürmüyor süründürüyor

Ya seviyor mu sevmiyor mu o konu tartışılır ama değer vermediği kesin. Değer vermeyen insanla da işiniz olmasın. Bunu nispet yapma maksatlı gibi anlatmıyorum lütfen yanlış anlamayın, bana değer vermeyen kişiyle de ilişkim oldu değer vereniyle de. Ben farkı o zaman anladım. Değer vermeyen şahıs beni aldattı, her gün mesajlaşırdık ama doğru dürüst görüşmez, buluşmazdık. Sebepleri benim üstüme yıkardı, sen yoğunsun da ben gelirim de şöyle de böyle de. Çok kötü bir şekilde aldatıldım, onun suçunu bile benim üzerime attı ben ilgisizmişim de ondanmış. Şimdiki erkek arkadaşımla tanıştığımda erkeklerden tiksiniyordum, erkek arkadaşımla ilişkiye başladığımda da tamamen birkaç ay takılıp kafamı dağıtırım düşüncesiyle başlamıştım. 4 yıl oldu ilişkimiz, öğrenciydik, erkek arkadaşım burslu okuyordu ve harçlık çıkarmak için ek işlerde çalışıyordu. Para biriktirerek tatil yaptığım ülkeye peşimden geldi, hep çabaladı, bir şekilde değer verdiğini bana gösterdi. Erkek arkadaşınız size gerçekten hiç değer vermiyor, üzgünüm.

Yol yakinken bu adami birakmakta fayda var konusmalari bile zorla yapiyor sanki bilemezsin ama sanki kendi bulundugu sehirde baska bi hayati var veya olusturmaya calisiyor gibi olabilir .. bir insan bu kadar kisa mesafede mayisa atmaz gorusmesini ...

Erkek arkadasiniz ailesiyle mi kaliyor? Kira veya ev gideri gibi harcamalari oluyor mu? Belki ailesine yardim ediyordur ve siz bilmiyorsunyzdur veya bilmediginiz baska odemeleri vardir. 2,500 lira bekar ve hicbir gideri olmayan biri icinb iyi bir miktar olabilir ama ev giderleri, faturalar varsa isin icinde çok bir para degil. Kendisine kafa dagitmaya anca yetiyordur belkide? Birgun yaniniza gelirse butun ay disari cikmaya parasi kalmicak belki?
Ailesinin yanında kalıyor .fatura vs annesi veriyor maddi sıkıntı çektiği doğru ama kırk kere elle dışarı çıkacağına ki gittiği yerde en az on lira verir bi kere bana gelsin daha az çıksın dışarı ben onun olduğu şehre gittiğimde otel parası vs bir sürü şeye para veriyorum kaldı ki dışarı çıktığımızda hesabı bir o bir ben veriyoruz benim bulunduğum şehirde kalacak yeri de var

ne maddi durumu ya biz de sevgili olduk
eşim sevgiliyken asgari ücret alıyordu
yemiyor içmiyor cebindeki parayla ayda bir defa izmirden ankaraya otobüse atlayıp gelip beni görüyordu

ya sevgilinin öncelikleri farklı
ya da aklında başka birisi falan var
yoksa neden görmek istemesin?

ne maddi durumu ya biz de sevgili olduk
eşim sevgiliyken asgari ücret alıyordu
yemiyor içmiyor cebindeki parayla ayda bir defa izmirden ankaraya otobüse atlayıp gelip beni görüyordu

ya sevgilinin öncelikleri farklı
ya da aklında başka birisi falan var
yoksa neden görmek istemesin?
istemiyorum demiyor ki adamın aklına bile gelmiyor.sanki ben bir bibloyum öyle 5 ay sonra tozumu almaya gelir belki

aslında ne zaman gelirsin diye sormak bile aptalca onun bana ne zaman müsait olursun diye sorması lazım ama nerde...hayallerle yaşamaktansa onurumu yerler altına alıp neden gelmiyorsun diye sordum tamam tamam sen uzatacaksın bu konuyu hafta sonu işim olmazsa geleyim dedi kapattı
Bilâ zahmet gelicek beyimiz . Teşrif edecek .ilişkimiz boyunca sadece bir kez geldi o da yıl başında ben davet ettim onda da dımdızlak gelmiş ne bir çiçek ne bir küçücük bir hediye yok yani hiç bir şey almasa insan espirisine bi kart alır bir şeyler yazar

Sizi seviyor olabilir ama bu fedakarlik yapacak kadar boyutda olmayabilir.uzak mesafe iliskisinde karşılıklı fedalarlık yapılması gerekiyor ki yürüsün.1.5 yıllık ilişkim oldu bu şekilde ve sonunda yürümedi ortak karar alıp ayrıldık.ikimizde çok üzüldük iyi şekilde ayrıldık ama insan anlıyor yani karşındaki erkek seni vazgeçemeyecek kadar seviyorsa ne yapar eder gelir seni kaybetmekten korkar.senin sevgilin anlatıldığın kadarıyla seni yeterince sevmiyor.yol yakınken ayrıl boşuna kendini yıpratma.çok iyi kalpli olsada şimdiki aklım olsa eski sevgilime o kadar taviz vermezdim erkekler bence zoru daha çok seviyor sen üstüne düşersen kıymetin bilinmiyor çoğu zaman.

Sizi seviyor olabilir ama bu fedakarlik yapacak kadar boyutda olmayabilir.uzak mesafe iliskisinde karşılıklı fedalarlık yapılması gerekiyor ki yürüsün.1.5 yıllık ilişkim oldu bu şekilde ve sonunda yürümedi ortak karar alıp ayrıldık.ikimizde çok üzüldük iyi şekilde ayrıldık ama insan anlıyor yani karşındaki erkek seni vazgeçemeyecek kadar seviyorsa ne yapar eder gelir seni kaybetmekten korkar.senin sevgilin anlatıldığın kadarıyla seni yeterince sevmiyor.yol yakınken ayrıl boşuna kendini yıpratma.çok iyi kalpli olsada şimdiki aklım olsa eski sevgilime o kadar taviz vermezdim erkekler bence zoru daha çok seviyor sen üstüne düşersen kıymetin bilinmiyor çoğu zaman.
Doğru ben o zorlanmasın diye alçak gönüllü ve anlayışlı davrandıkça o daha düşüncesiz hale geldi.venden önce adam akıllı sevdiği kız olmamış hep kızlar gelip buna teklif etmiş tek gecelik bir sürü ilişkisi olmuş.hiç bir kıza çiçek almamış.ve üniversitede kız arkadaşıyla aynı evde 2 yıl falan kalmış.kızlar işlerini falan görmüş buda yemiş içmiş yatmış.

Mesela benim mesleğim ona göre çok daha ağır eve yorgun geliyorum ayrıca belimde fıtık Car kendi ütülerimi bile dinlene dinlene zor yapıyorum.o her gün üç gömlek değiştiriyor bi sabah iş için iki de dışarı çıkmak vs için minimum iki gömlek ayda 70 gömlek.annesi ütüle ütüle telef bu manda gibi yatar bir ucundan tutup yardım etmez .bana da dedi ki evlenince bunları sen yapacaksın.ben de belim hasta bu kadarını yapamam mümkün değil deyince ben yapmam dokunmam dedi çekildi.ben de ütü için kadın tutarım dedim ütülüyceksen kendin ütüle kadın tutacaksan da bana gösterme dedi.Tutsamda kendi para falan vermeyecek zaten.hani kadınlık yapamıyorsun bari bana gösterme der gibi .şimdi parası kendine yetmiyor sonra evlilikte ne yapacak hem madden hem manen amele gibi çalışıcam olur iş değil.insan hayatım ben de ucundan tutarım ya da ne bileyim bir kadın tutarız seni üzmem benim elimden gelmez ama bir yolunu buluruz demesini beklerdim.benim hasta olmam falan umrunda değil

bizim 5 aylık bir ilişkimiz var.erkek arkadaşım her gün telefonla arar günaydın der her akşam görüntülü arar sohbet ederiz.FArklı şehirlerde yaşıyoruz aramızda 220 km var.2,5-3 saat sürüyor arabayla.aklına hiç gelip beni görmek gelmiyor .şimdiye kadar 2 haftada bir çeşitli sebepler ile ben onun bulunduğu şehre gitmek suretiyle onunla buluştum ama o bir erkek olarak Doğum günümde bile benim bulunduğum şehre gelmedi,bir çiçek firmasıyla ucuz yollu bir çiçek yolladı.şirket arabası var ve normalde işi sebebiyle her hafta şehir dışına çıkan aktif araba kullanan birisi.şirket benzinin parasını verdiği takdirde il dışına çıkmasına ses etmiyor.sevgili günü yaklaşıyor gelir diye düşünürken görüşmeyeli 1,5 ay oldu sordum hiç gelmeyecekmisin ne zaman gelirsin diye 3 ay sonrası için mayıs başı falan dedi.Garip değil mi seven sevdiğini özlemez mi bir hafta sonu bile olsa görüp geri dönmez mi.konuşurken lafa bakarsanız özledim vs diyor ama özlese gelip görmek ister.kız gibi hep ben mi ziyaret edicem onu.bu işte bir gariplik var ben anlamadım.size de sorayım dedim.
Adamın evli olmadığından emin misin ?

Evet eminim çünkü annesiyle konuştum.ve akşamları rahat rahat beni telefonla arıyor
Sen de gece geç saatte bile rahat rahat arayabiliyorsan sorun yok :) Aklıma geldi çünkü 10 yıl kadar evvel işyerinde ki bir arkadaşımın uzak mesafe bir sevgilisi vardı... Gün içinde sürekli arar mesajlaşırlardı , akşamları neden konuşmadıklarını sorardım o beni arıyor zaten derdi... Kızı iyice sıkıştırdım geç saatte ara mesela 11 den sonra falan diye... Her aradığında kapalıydı teli adamın , sonunda çok sıkışınca üzgünüm tatlım evliyim ve 2 kızım var demişti :)

Doğru ben o zorlanmasın diye alçak gönüllü ve anlayışlı davrandıkça o daha düşüncesiz hale geldi.venden önce adam akıllı sevdiği kız olmamış hep kızlar gelip buna teklif etmiş tek gecelik bir sürü ilişkisi olmuş.hiç bir kıza çiçek almamış.ve üniversitede kız arkadaşıyla aynı evde 2 yıl falan kalmış.kızlar işlerini falan görmüş buda yemiş içmiş yatmış.
Benim eski sevgilim de ilk aşık olduğum kişi sendin dedi.29 yaşında kendisi.onunda tek gecelik yada 3 aylık ilişkileri olmuş en fazla ama kesinlikle bencil biri değildi.bana çok güzel süprizler vs yaptı.aşırı ilgiliydi mesafe olmasa büyük ihtimal yürürdü.sizin yeriniz de olsam çoktan ayrılırdım.kendisi yeterince olgunlaşmamış belli ki bunun kahrını ne diye çekeceksiniz?Kendisine hizmetçi arıyor o belli.büyük konuşmak istemem ama artık uzak mesafe ilişkisine sıcak bakmıyorum belli bir yaştan sonra daha az risk almak daha mantıklı geliyor:KK14:

herkesin sevgi dili farklı aslında.. siz kaliteli vakit geçirmek istiyorsunuz oda kendisine hizmet edilmesini istiyor.. ikinizin oturup konuşması birbirinizi anlamaya çalışması lazım.. ikinizinde fedakarlık yapacağı durumlar var aslında..

Senin yanına hiç bir şekilde gelmeyen birine sen neden sürekli gidiyorsun. Zamane kızlarında gurur hiç mi kalmadı. Çek kendini bulunmaz hint kumaşı mı

Back
X