bizim 5 aylık bir ilişkimiz var.erkek arkadaşım her gün telefonla arar günaydın der her akşam görüntülü arar sohbet ederiz.FArklı şehirlerde yaşıyoruz aramızda 220 km var.2,5-3 saat sürüyor arabayla.aklına hiç gelip beni görmek gelmiyor .şimdiye kadar 2 haftada bir çeşitli sebepler ile ben onun bulunduğu şehre gitmek suretiyle onunla buluştum ama o bir erkek olarak Doğum günümde bile benim bulunduğum şehre gelmedi,bir çiçek firmasıyla ucuz yollu bir çiçek yolladı.şirket arabası var ve normalde işi sebebiyle her hafta şehir dışına çıkan aktif araba kullanan birisi.şirket benzinin parasını verdiği takdirde il dışına çıkmasına ses etmiyor.sevgili günü yaklaşıyor gelir diye düşünürken görüşmeyeli 1,5 ay oldu sordum hiç gelmeyecekmisin ne zaman gelirsin diye 3 ay sonrası için mayıs başı falan dedi.Garip değil mi seven sevdiğini özlemez mi bir hafta sonu bile olsa görüp geri dönmez mi.konuşurken lafa bakarsanız özledim vs diyor ama özlese gelip görmek ister.kız gibi hep ben mi ziyaret edicem onu.bu işte bir gariplik var ben anlamadım.size de sorayım dedim.