• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım beni sevmiyor mu?

Senin yanına hiç bir şekilde gelmeyen birine sen neden sürekli gidiyorsun. Zamane kızlarında gurur hiç mi kalmadı. Çek kendini bulunmaz hint kumaşı mı
Aynen ben de öyle yapıcam o aramadan aramıyordum zaten ama görmek isterse de tıpış tıpış gelsin görsün .şimdi trip yapıyor bide ne günaydın ne bi şey WhatsAppı kapattım ya.

bizim 5 aylık bir ilişkimiz var.erkek arkadaşım her gün telefonla arar günaydın der her akşam görüntülü arar sohbet ederiz.FArklı şehirlerde yaşıyoruz aramızda 220 km var.2,5-3 saat sürüyor arabayla.aklına hiç gelip beni görmek gelmiyor .şimdiye kadar 2 haftada bir çeşitli sebepler ile ben onun bulunduğu şehre gitmek suretiyle onunla buluştum ama o bir erkek olarak Doğum günümde bile benim bulunduğum şehre gelmedi,bir çiçek firmasıyla ucuz yollu bir çiçek yolladı.şirket arabası var ve normalde işi sebebiyle her hafta şehir dışına çıkan aktif araba kullanan birisi.şirket benzinin parasını verdiği takdirde il dışına çıkmasına ses etmiyor.sevgili günü yaklaşıyor gelir diye düşünürken görüşmeyeli 1,5 ay oldu sordum hiç gelmeyecekmisin ne zaman gelirsin diye 3 ay sonrası için mayıs başı falan dedi.Garip değil mi seven sevdiğini özlemez mi bir hafta sonu bile olsa görüp geri dönmez mi.konuşurken lafa bakarsanız özledim vs diyor ama özlese gelip görmek ister.kız gibi hep ben mi ziyaret edicem onu.bu işte bir gariplik var ben anlamadım.size de sorayım dedim.
Çok saçma bir ilişki tarzi olmuş. Ben sorunun para olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa arabayla gelmez de otobüsle gelir mesela. Bence sana da bi ilişkiye de gereken önemi vermiyor. Ha belki seni çok seviyor ama ilişki yaşama tarzı böyle. Ama o zaman da yanlış birşeyler var. Bu ilişki anlayışlarınızın birbirine uymadığı anlamına geliyor. Bence şu sevgililer gününü bir bekle. Eğer gelmezse bitir bu ilişkiyi. Ha bu arada gelmesi için baskı yapıp zorla getirtme bir anlamı olmazz.

Böyle ayda yılda bir görüşmeyle çok zor yahu.
Hem ne kadar tanıyabilirsiniz ki birbirinizi. Senin yerinde olsam hiç uzatmam ayrılırdım..

siz sürekli gelmiyor musun niye gelmiyorsun yada niye hediye getirmedin dediğinizde kendinizi bitirmişsiniz aslında..şu kaçan kovalanır olayı yani..
sizinle ciddi düşündüğüne emin misiniz?
işi yokuşa sürüyor ya da istemiyor gibi duruyor buradan.
görmek istememesi sizi sevmediğini gösterir hiç başka sebep aramayın.çünkü görmek isteyeni kimse tutamaz.sizin istemenize de bakmaz atlar gelir.
sürekli mesaj ve arama sizi sevdiğini göstermez.zaten aramasa bitirmiş sayılır.
sevgi fedakarlıkla bazen sıkıntılar beraber aşılarak zamanla yoğunlaşarak ağ gibi örülür bir anda olmaz öyle.
Evlilik düşüncesi varsa tanımak adına zaten sürekli gelmesi gerekirdi yanınıza.
Yaşı da sizden küçükmüş tekrar mantıklı bi şekilde gözden geçirin ilişkiyi..

Bence yol uzun diye gelmiyor olabilir,. 3 saatlik yok sabah 9da yola ciksa 12de senin yaninda. 3 saat gorusseniz 3 de ciksa 6da evde. Ben 3 saatlik gorusme icin 6 saat yolu gidemem diye dusunuyordur.
Ama seven insan gelir tabj o ayri ama her hafta beklemeyin sizde. Ya oluruna birkk. Nasipte vrsa oluyor iste.

Eski erkek arkadaşım da aynen anlattığınız gibiydi. Aramızda 1,5 saatlik mesafe olmasına rağmen gelmezdi yanıma. Ayda bir ya da 2 ayda bir falan gelirdi ancak. 6 ay askerden gelmesini bekledim bir de boş yere. Askerden geldikten sonra da ayrıldık. Yaklaşık 1 yılım boşa geçti yani.
Sonra eşimle tanıştık ve gerçek ilişkinin nasıl olmasını gerektiğini gördüm. Kendimi gerçekten değerli hissettim ve sevildiğimi anladım. Önceki erkek arkadaşımda sevildiğimi hissetmediğimi anladım.
Eşim bile evlenmeden önce o kadar romantik, duygusal vs olmasına rağmen; evlendikten sonra oduna bağladıysa, önceki erkek arkadaşım ne hale gelirdi bilemiyorum. Daha ilk aylarda insan biraz daha ilgi bekliyor...

Çok mesafe de yokmuş ki uzaktan ilişki yaşamanın mantığı ne görüşmeyecekseniz.
Uzaktan uzağa huyunu suyunu öğrenemezsiniz,özledim diyen kuru kuru söylemez görmek için can atar.

Her sabah araması işe gidince haber ver demesi olmasa ben de bu adam sevmiyor kesin diyeceğim ama bunları niye yapıyor.ben de kafa bir milyon
Ay bunlari sevgi mi zannediyosun? Mesajlasacak konusacak bos vakit dolduracak birisin ışte. Egleniyo. Gözünü aç çok var boyle tipler.

Kadınlar hisseder.
Bahane mi gerçek mi hissedersin.
Sevmediğini düşünüyorsan gerçek olabilir. O sebeple en doğru kararı sen verirsin.

Haklısınız belki de.neden gelmiyorsun dediğimde bir bahanesi ya da ne bileyim bir önerisi bile yok.
ne diyor peki garip geldi açıkçası
tamam parası olmayabilir hasta vs olabilir de aylarca mı sürüyor (aylarca süren hastalıkları tenzih ederim)

konu sahibi dediğiniz gibi parası olmayan adam arkadaşlarıyla kafe vs de gezemez
tavrınızı koyun derim

ne diyor peki garip geldi açıkçası
tamam parası olmayabilir hasta vs olabilir de aylarca mı sürüyor (aylarca süren hastalıkları tenzih ederim)

konu sahibi dediğiniz gibi parası olmayan adam arkadaşlarıyla kafe vs de gezemez
tavrınızı koyun derim
Beni görmek için gelmiyorsun sevmiyor musun dediğimde saçmalıyorsun falan diyor kapatıyor konuyu hiç bir şey olmamış gibi neşeli devam etmemi istiyor ben de aklımda elli soru mal gibi bakıp kalıyorum

Açıkçası senin sürekli gitmen hata olmuş 2 haftada bir çok sık gitmişsin adam buna alışmış gibi sanki.
Bence birdaha gitme derim o gelmediği sürece.
Onun dışında sabah mesaj yazmak eve gidince haber ver demesi sana deli divane aşık olduğunu göstermez laf olsun torba dolsun işte.
Başka biriyle daha görüşüyor olabilir ya da seninle öylesine takılıyor olabilir.
Çünkü gerçekten değer veren adam 5 ayda mutlaka 2 3 kez de olsa gelirdi merakından yine gelirdi.
Bence rest çek gelirsen gelirsin gelmezsen ben yokum de.

aslında ne zaman gelirsin diye sormak bile aptalca onun bana ne zaman müsait olursun diye sorması lazım ama nerde...hayallerle yaşamaktansa onurumu yerler altına alıp neden gelmiyorsun diye sordum tamam tamam sen uzatacaksın bu konuyu hafta sonu işim olmazsa geleyim dedi kapattı
Bilâ zahmet gelicek beyimiz . Teşrif edecek .ilişkimiz boyunca sadece bir kez geldi o da yıl başında ben davet ettim onda da dımdızlak gelmiş ne bir çiçek ne bir küçücük bir hediye yok yani hiç bir şey almasa insan espirisine bi kart alır bir şeyler yazar
Off çok mu aradın bunu allasen ?
Ben de üniversitedeyken eşimle sevgiliydik yol daha uzaktı hatta ayda 2 kez gelmek isterdi ben yorulmasın masraf olmasın diye ayda 1 gel derdim.
Ki o zaman da durumlar sıkışıktı ama borç bulur biryerden yine de gelmek isterdi .

Back
X