arkadaşlar ne zamandır hep sinirlerimi bozan bi konu bu. nolur bana bi fikir verin.erkek arkadaşım ailesine gelince parasını esirgemiyor.bana gelince (ki ondan hiç bir şekilde bişey istediğim yok) hergün benim cebimden geçiniyo.iş yerlerimiz birbirine çok yakın.her sabah kahvaltısını bende yapıyo.öğlen kendi yeriymiş gibi işyerimin tüm nimetlerinden yararlanıyor.daha bu sabah bugün haftasonu naparız dedim.bakalım belki erken çıkabilirim.nasılsa sinemalar senden dedi.ben ona böyle bi söz vermediğim halde...daha dün sabah gene aynı şekilde sinirimi bozdu.önceki gün yarın kahvaltıda poğaça yiyelim dedim.tamam dedi.ertesi gün sabah aradı.kahvaltı ne yiycez canım dedim.NE ALIRSAN ONU YERİZ dedi..öyle zoruma gidiyoki anlatamam.büyük küçük ne kadar koparırsam KAR diyo sanki.daha dün iş çıkışı yeğenine kaban aldı.okadar para verip.ben bankaya para yatırıodum.elimde parayı görmeye görsün.BORÇ ALABİLİRİM dedi.şaka yapıo gibi gösterio kendini ama malesef şaka değil bu senağlamaağlıycam hırsımdan.ben bu sorunu nasıl çözücem yaaaaaa..senağlama onu kırmakta istemiorum.ama git gide soğuyorum ondan .. hiç söyleyebilirmi bi erkek kız arkadaşına ne alırsan onu yeriz diye yaa...hiçmi utanmıyo beni soğutucaanı düşünmüyoo ...bu böyle ne kadar daha devam edicek..zaten aşık değilim.mantıkla evleniceğim bi ansan.her haline alıştım onun.senelerdir beraberiz.ufak tefek olsa inanınki hiç gözüme batmaz böyle şeyler ama artık her gün her gün.çok boğuluyorum.Evlendikten sonrada bundan beter olur diye düşünmeye başladım.noolur bi akıl verin..naapiim ben yaaasenağlama okuduğunuz içinde ayrıca teşekkür ederim arkadaşlar
Son düzenleme: