Erkek arkadaşım bir garip davranıyor

O zaman ciddi gibi görünüp seni kafalamak istemiş gibi anlıyorum. Nasılsa evlencez özel şeyler yaşayabilirize gelebilir konu. Güvenilir değil.
Çocuksu bi tip hoşlanmadım. 23 yaşındasın sana verebileceğim tavsiye kendinden en az 3-5 yaş büyük erkeklerle arkadaşlık et. Erkekler geç olgunlaşır.
Çevremde de kimse yok bundan başka. Herkesi çıkardım hayatımdan

Yaa kiyamam sana benden sana abla tavsiyesi bu isler öyle aceleye gelmez. Sen iyice tani bak güvenebilecegin birimi? Evliligi tasiyabilecek birimi? Marifet evlenmekte degilki.. dogru kisi olduguna emin ol önce 🌺 üzme kendini bir hödük icin bence güvenilir biri degil yalanlarina tavrina bakilirsa.
Yaa çok tecrübesizim daha önce böyle ilişkim olmadı. Bu benimle sevgiliyken ilk aylarda neler neler yazmış arkadaşlarına bir bilseniz

Merhabalar, ilk kez bir konu açıyorum. Sorunum erkek arkadaşımın garip davranışları. İlişkimiz 4 aydır düzenli bir şekilde ilerliyor ve evlilikten bahsediyordu. Maddi açıdan sorunları halledersem hemen evleniriz diyordu ve söz vermişti bunun için. Bugün ise hatalı söz verdiğimi düşünüyorum daha çok birbirimizi tanımamız gerekiyor. Şimdilik böyle bir şey istemiyorum diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Nerede hata yapıyorum?
Evlilik çok zor maddiyatı dert bir birini tanıması dert 4 ayda evlilik düşünmek fazlasıyla erken değil mi ?

Yaa çok tecrübesizim daha önce böyle ilişkim olmadı. Bu benimle sevgiliyken ilk aylarda neler neler yazmış arkadaşlarına bir bilseniz
Anliyorum seni biz kadinlar cok duygusal oldugumuz icin hep beraber olalim mutlu olalim istiyoruz… ama olmuyor iste erkekler genelde korkup kaciyorlar, belliki sende duygusalsin kafana takilmis uzulmussun ama bence sende seninle evlenmek icin sabirsizlanan birini hak ediyorsun zoru görünce kacan birini degil

Anliyorum seni biz kadinlar cok duygusal oldugumuz icin hep beraber olalim mutlu olalim istiyoruz… ama olmuyor iste erkekler genelde korkup kaciyorlar, belliki sende duygusalsin kafana takilmis uzulmussun ama bence sende seninle evlenmek icin sabirsizlanan birini hak ediyorsun zoru görünce kacan birini degil
Gece gece beni uyutmuyor söyledikleri ve çok içerledim açıkçası. Çokta haklısınız korkak birini hak etmiyorum. Tek istediğim beni birazcık anlamasıydı.

İlk ilişkim sayılır o yüzden bilemiyorum ne doğru ne yanlış ama söz vermesi de doğru değil. Ben güvendim sözüne inandım şimdi de belki diyor.
Evet erkek arkadaşının yaptığı doğru değil ama şöyle düşün daha kimler gelicek kimler gidicek ne yalanlar duyucaksın yeri gelicek kalbin daha çok kırılıcak bunlara hazırlıklı ol. Erkek arkadaşını da salla hayatından diyicem ama onun da yaşı çok genç hata yapması korkması çok normal🫤

Evet erkek arkadaşının yaptığı doğru değil ama şöyle düşün daha kimler gelicek kimler gidicek ne yalanlar duyucaksın yeri gelicek kalbin daha çok kırılıcak bunlara hazırlıklı ol. Erkek arkadaşını da salla hayatından diyicem ama onun da yaşı çok genç hata yapması korkması çok normal🫤
Bu yaşıma kadar 2 kişi geldi sadece o yüzden belkide bu kadar acele etmek istedim evlilik için.

Aileden zengin veya muhafazakar falan değilse 21 yaşında erkek evlenmez niyetin evlenmekse başka limanlara yelken aç derim.

Aileden zengin veya muhafazakar falan değilse 21 yaşında erkek evlenmez niyetin evlenmekse başka limanlara yelken aç derim.
İlişkinin başlarında sürekli kendisi açıyordu. Çiçeğimi çikolatamı alır seni isterim. Yazın evleniriz falan diyordu. 1 haftadır da garip davranıyor ve bugün de evlenmek istemediğini daha sonra düşüneceğini söyledi. İşin ilginç yanı ise evlenmek için söz vermişti.

İlişkinin başlarında sürekli kendisi açıyordu. Çiçeğimi çikolatamı alır seni isterim. Yazın evleniriz falan diyordu. 1 haftadır da garip davranıyor ve bugün de evlenmek istemediğini daha sonra düşüneceğini söyledi. İşin ilginç yanı ise evlenmek için söz vermişti.
Siz ne cevap verdiniz?

Çok erken deyince ne dediniz?
İlişkimizde bir sorun olup olmadığını sordum, neden böyle dediğini sordum. İlişkimizde bir sorun yokmuş böyle deme nedeni daha fazla tanımak istemesiymiş. Söz verdim ama hatalı bir sözdü diyor. Belki 10 yıl sonra sıkılacağım falan diyor.

İlişkimizde bir sorun olup olmadığını sordum, neden böyle dediğini sordum. İlişkimizde bir sorun yokmuş böyle deme nedeni daha fazla tanımak istemesiymiş. Söz verdim ama hatalı bir sözdü diyor. Belki 10 yıl sonra sıkılacağım falan diyor.
Siz çok naifsiniz ve erkekleri pek tanımıyorsunuz.1 hafta burada takılsanız biraz daha kolay anlayabilirsiniz.
O yaştaki bir erkek evlenmek istemez genelde.Gezip,tozup,hayatını yaşamak ister.Evlense de o sorumluluğu kaldıramaz.Sorunlar çıkar.Siz şimdi bu çocuktan biraz uzaklaşın,sosyalleşin,yeni arkadaşlar edinin,gezin tozun.Yaşı geç, bu kadar kısa zaman evlenmeye karar vermek için yeterli değil.O söz vermiş ama zaten tutamayacağı bir sözdü.Ona da kızamıyorum.O da kendi açısından haklı.Siz isterseniz yine arkadaşlık edecekseniz edin,ama bu işin ciddi olmadığını bilin.Öyle nişan kafasına girmeyin.Daha karşınıza neler çıkar.

Son düzenleme:
Back
X