Erkek arkadaşım bir garip davranıyor

Ya ilk haftalardaki yoğun heyecanla ya da sana güven aşılamak için evlilikle ilgili sözler vermiş. Asıl garip olan birkaç aydır tanıdığı birine böyle sözler vermesiydi. Özellikle 21 yaşındaki gencecik bir erkek için.

Şimdiki davranışları için ise 3 neden olabilir bence:
1. ilişkinize daha mantıklı bir çerçeveden bakıyor
2. ilişkinin kısa sürede ciddiye binmesinden korktu
3. artık eskisi kadar hoşlanmıyor ve ayrılmak istiyor

Ya ilk haftalardaki yoğun heyecanla ya da sana güven aşılamak için evlilikle ilgili sözler vermiş. Asıl garip olan birkaç aydır tanıdığı birine böyle sözler vermesiydi. Özellikle 21 yaşındaki gencecik bir erkek için.

Şimdiki davranışları için ise 3 neden olabilir bence:
1. ilişkinize daha mantıklı bir çerçeveden bakıyor
2. ilişkinin kısa sürede ciddiye binmesinden korktu
3. artık eskisi kadar hoşlanmıyor ve ayrılmak istiyor
Söz verdiği zamanlarda ailemde tanıştırmak istedim ona da bahane uydurup gelmedi başka zaman dedi şimdi de kendimi hazır hissedince diyor

Bu normal herşey ateş pahası ama evlilik için söz verdi diye sakın inanma güvenme böyle diyip aklınca yatağa atmak isteyecek bir müddet sonra seni..sana bir ablan olarak taktik vereyim aşık olma aşık et ✌️kazanan daima sen olursun
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için çok yeniyim ilişki konularında, anlatacak kimsem de yok o yüzden buraya konu açtım.

21 yaşında erkeğin ne evlenmesi ya :) Çocuk daha.. Niye evlilik konularına girdiniz ki bu kadar erken yaşta. Gezin birbirinizi tanıyın. Hoşuna gitmezse bitirirsin ama evlilik sebepli değil. Normal sebepler olsun huyu suyu, hayat görüşü vs
Ben açmadım evlilik konusunu kendisi açtı ilk başta sonradan da istememeye başladı, o da şu an bunları diyor gezelim bunları sonra düşünürüz. Benim aklıma da benimle takılmak mı istiyor diye geliyor.

Ben açmadım evlilik konusunu kendisi açtı ilk başta sonradan da istememeye başladı, o da şu an bunları diyor gezelim bunları sonra düşünürüz. Benim aklıma da benimle takılmak mı istiyor diye geliyor.
Sonunda jetonunuz düştü.21 yaşında gezip,tozup,eğlenmek isteyecek.Bence evleniriz diye kandırmaya çalışmış.İstediği olmayınca artık para harcamak istemiyor.Boşuna evlilik hayalleri kurmayın,üzülürsünüz.

Merhabalar, ilk kez bir konu açıyorum. Sorunum erkek arkadaşımın garip davranışları. İlişkimiz 4 aydır düzenli bir şekilde ilerliyor ve evlilikten bahsediyordu. Maddi açıdan sorunları halledersem hemen evleniriz diyordu ve söz vermişti bunun için. Bugün ise hatalı söz verdiğimi düşünüyorum daha çok birbirimizi tanımamız gerekiyor. Şimdilik böyle bir şey istemiyorum diyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Nerede hata yapıyorum?
Erkekler genel olarak korkar zaten evlilikten çevresinden etkilenmiş olabilir belki

O zaman ciddi gibi görünüp seni kafalamak istemiş gibi anlıyorum. Nasılsa evlencez özel şeyler yaşayabilirize gelebilir konu. Güvenilir değil.
Çocuksu bi tip hoşlanmadım. 23 yaşındasın sana verebileceğim tavsiye kendinden en az 3-5 yaş büyük erkeklerle arkadaşlık et. Erkekler geç olgunlaşır.

Nasıl bir yol izlemeliyim peki? Nasıl davranmalıyım?
Doğal davran sorarsa ilerde şöyle şöyle yapar mıyız olur muyuz diye o zaman gelince görürüz şimdi çok erken deyip geç çünkü seni bu yolla kandırmaya devam edecektir kendisi safa yat ama herşeyin farkında ol😉

Sonunda jetonunuz düştü.21 yaşında gezip,tozup,eğlenmek isteyecek.Bence evleniriz diye kandırmaya çalışmış.İstediği olmayınca artık para harcamak istemiyor.Boşuna evlilik hayalleri kurmayın,üzülürsünüz.
Seviyorum ne yalan söyleyeyim ama farklı davranmaya başladı. İlk kez bu kadar uzun ilişkim oldu. Ne yapacağımı bilemiyorum

Canim sen bu yasta neden evlenmek istiyorsunki? Asil senin kusura bakma ama ben evlilik dusunmuyorum daha üniversiteyi bitiricem diye dusunmen ve demen lazim, acelen neki? Simdiki begendigin cocugu bakalim 7 yil sonra begenecekmisin? Ama bak senin yerine havayi o atiyo yok erken taniyalim bilmem ne üstelik cocuk 21 yasindaymis bende 30u gectiniz sandim 😂 hele dur o cocuk daha bir bebek 😂😂

Doğal davran sorarsa ilerde şöyle şöyle yapar mıyız olur muyuz diye o zaman gelince görürüz şimdi çok erken deyip geç çünkü seni bu yolla kandırmaya devam edecektir kendisi safa yat ama herşeyin farkında ol😉
Çok teşekkür ediyorum, bir şey yokmuş gibi davranmaya devam ederim nasıl olsa ilerleyen zamanlarda çıkar ortaya.

Canim sen bu yasta neden evlenmek istiyorsunki? Asil senin kusura bakma ama ben evlilik dusunmuyorum daha üniversiteyi bitiricem diye dusunmen ve demen lazim, acelen neki? Simdiki begendigin cocugu bakalim 7 yil sonra begenecekmisin? Ama bak senin yerine havayi o atiyo yok erken taniyalim bilmem ne üstelik cocuk 21 yasindaymis bende 30u gectiniz sandim 😂 hele dur o cocuk daha bir bebek 😂😂
Ne bileyim ya sürekli yanımda olsun istiyordum, aynı evde yaşama hayalleri kuruyordum ama boşuna galiba

Evcilik gibi😂

Cinsellik yaşamadık henüz en azından bir nişan olmadan yaşamayacağımı söyledim o da kabul etti bunu

Daha ilk ilişkim sayılır hiç sevgilim olmadı gibi bir şey, çok tecrübesizim

Yaşınız kaç olursa olsun; kendinizi hazır hissetmediğiniz, istemediğiniz ve sonuçlarını göze alamayacağınız; hiçbir şeyi yapmayın,yapacağınıza dair söz vermeyin.

Birisiyle nişanlandığınız için,o insanla hemen bir birliktelik yaşamak zorunda değilsiniz. Neyi, ne zaman yaşamak istediğinize; siz karar vermelisiniz.

Ne bileyim ya sürekli yanımda olsun istiyordum, aynı evde yaşama hayalleri kuruyordum ama boşuna galiba
Yaa kiyamam sana benden sana abla tavsiyesi bu isler öyle aceleye gelmez. Sen iyice tani bak güvenebilecegin birimi? Evliligi tasiyabilecek birimi? Marifet evlenmekte degilki.. dogru kisi olduguna emin ol önce 🌺 üzme kendini bir hödük icin bence güvenilir biri degil yalanlarina tavrina bakilirsa.

Back
X