Boğa Burcu 21 Nisan - 21 Mayıs erkek arkadaşım boğa bana yardım edin lütfennn

huyu değişmese bile dizginlemesi bile benim için mucizeydi yani aşırı dereceydi onu kıskançlığı paranyaklığa kadar varıyordu tatlım ya :)

senın yazdıklarını okuyunca kendı yaşadıklarım aklıma geldı benım erkek arkdaşımda boğa ve aynısı kesınlıkle soktayım =) ama gercekten bazı huylarına hıc bısey dıyemem ben kova yım hıc sıkıntıya gelemeyen bı ınsan ama 3 senedır ne sıkıntılar cekıyorum =))

aynısından bendede var aynısından vee aynen anlattıgınız gıbı 3 senelık bı ılışkımız var ve su anda bır cıkmazda gercekten yoruyorlar adamı bıde bıraz bencıller galıba sınırlenınce agızlarının ayarı yok sen anla dıye soyledım dıye en agır lafları soylerler kı ben kovayım hayatta haksızlıga gurumu kırıcak bıseye gelemem 3 senedır ıtınayla tartısıyoruz kedı kopek gıbı ve bu aralar benı cok sıkarken kendısı sıkılmak bogulmak ıstemıyor anlamıyorum nolucak bılmıyorum da

en iyi kararı sen verirsin canım hayatında....
sorunsuz aile bile yok hayatta, tabi sorunun dozuda önemli.
ne biliyim ben eşimle evliykende oncesindede hem mutluyum hemde dırdırlıyız: )
yani tartışma boyutunda sadece dırdır.
zor zamanlarda yaşadık ama zamanla oturuyo zannımca bişeyler yerine....
pişman olmadımda hiç çok şukur.
zaten şu hayatta 4dortluk bişey yokki.....
kısacası hayırlısı olması için dua et hep, hayır olunca gerisi olup gidiyor.....
buyuklerininde fikrini hep gozonunde bulundur, onların fikirleri çok değerli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…