Erkek arkadaşım boşanmış olduğumu ailesine söyleyemiyor. Ne yapmalıyım??

blmce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
982
1.120
113
Merhaba kızlar. Bir yıl oldu ben boşanalı. 5 aydır biriyle görüşüyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesine benim ayrıldığımı söyleyemiyor. İlk Zaman'larda bu durumdan dolayı ayrıldım iki kez. Kendisi beni tekrar aradı. Bu arada aklınıza başka şeyler gelmesin. Aramızda cinsellik yok. Zaten ayrı şehirlerdeyiz. Fikrinizi bekliyorum.

Ailem onyargilidir demek istiyor..
Bu sekilde dusunen insanlarla ciddi iliski icinde olmak :/
Bilemiyorum..
Eger soylerse cok zor zamanlar sizi bekliyor olabilir
Ah bu onyargilar sacma sapan seyler ya
Ama diye siz de önyargılısınız :))
Biz beyefendinin aklından ne geçiyor bilemeyiz, ihtimalleri tartışıyoruz :))
Değil mi?

Ailem saygı duyar ancak çok gönüllü olmazlarsa diyiyor korkuyor.
Can'ım yetişkin, aklı başında insan hür iradesiyle kararlarını kendi başına alabiliyorken,, aile de saygı duruyorken aklını bulandıran neymiş?
Huy Meselesi Huy Meselesi haklıymışssın.
Benim ailemin de aklında kendi kafalarında belirlediği bir damat profili vardır, ama çizginin azcık dışında bir aday diye "vah anamgil gönül koyar" çekinmem.
Benim sevdiğimi ailem de sayar, benden ötürü.

Ama diye siz de önyargılısınız :))
Biz beyefendinin aklından ne geçiyor bilemeyiz, ihtimalleri tartışıyoruz :))
Değil mi?

Beyefendinin aklindan geceni bilemeyiz tabikide. Bi ihtimal..
Soyleyememesinin altinda yatan belkide bir cok sebep vardir yoktur onu konu sahibi bilir.

Onyargi mevzusuna gelince
Cevremde birinin basina benzer bir durum geldi

Oda soyleyemedi
sonra bir gun almis karsisina konusmus..
Cocugun ailesi ya biz ya o mevzularina kadar getirdi olaylari..
Sonu kotu bitti tabi..

:(

Merhaba kızlar. Bir yıl oldu ben boşanalı. 5 aydır biriyle görüşüyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesine benim ayrıldığımı söyleyemiyor. İlk Zaman'larda bu durumdan dolayı ayrıldım iki kez. Kendisi beni tekrar aradı. Bu arada aklınıza başka şeyler gelmesin. Aramızda cinsellik yok. Zaten ayrı şehirlerdeyiz. Fikrinizi bekliyorum.
yaşlarınız kaç?

Valla bana görede aile karışmamalı.

Ama...

Aile karışıyor , bu zat-ı muhteremde karıştırıyor , kendi hayatına yön verirken kendi kararlarını alamıyorsa ...

Yani demem o ki ; sonradan başınız ağrıyacaksa , şimdi ağrısın , bi kere ağrısın , ne olacaksa olsun.

Back
X