- 23 Ağustos 2012
- 51.721
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.714
- 898
Ah chery bu ülkede böyle işte hala ve hala böyle
Aynen yahu kadının vaginasında ne oldu ne bitti 467864237 kişi yorum yapıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah chery bu ülkede böyle işte hala ve hala böyle
Yorum yapanların önemli bir kısmı da erkek... Hem elde etmek için uğraşıyorlar, hem elde edilmemiş kız arıyorlar. Ne trajik...Aynen yahu kadının vaginasında ne oldu ne bitti 467864237 kişi yorum yapıyor.
Burada aslında sorun senin daha önceki evliliğini söyleyip söylememek değil, kendi kararlarınn arkasında duramayacak bir insanla karşı karşıya olabilirsin. Ben ailemden saklamam mesela çünkü onlar istemese, sorun çıkarsa bile ben istiyorsam bitmiştir o is. En tehlikeli erkek tiplerindendir. Çok üzülme ihtimalin yüksek. Bu işi yalan dolana halletme sakın. Adam gibi durabilecek mi önemli olan bu. Yoksa şimdi yalan söylersiniz yarın başka bir olay olur yine tirsar, ailesi bi şey der seni ezer geçer.
Biz böyle bir toplumda kararlarımızın arkasında durabiliyoruz bu sumsukler hala miy miy onun bunun canını yakıyorlar. Anasının dibinden ayrilmasin bunlar. Bir de evlenip eşlerini ailelerine ezdiriyorlar. Konu sahibi evlenmemiş olsaydı dahi ilerde sorun yasardi, okuyoruz burada konulari kadinlarimizi delirtiyorlar.Ben ezik erkeklerden şahsen nefret ediyorum, asla böyle biriyle olamam. Erkek dediğin kaya gibi sağlam olur arkadaş. Benim evleneceğim kadın bu der noktayı koyar geçer üstüne kimseyi konuşturmaz, izin almaz, izin sormaz.
Soylememesi gayet normal.Merhaba kızlar. Bir yıl oldu ben boşanalı. 5 aydır biriyle görüşüyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesine benim ayrıldığımı söyleyemiyor. İlk Zaman'larda bu durumdan dolayı ayrıldım iki kez. Kendisi beni tekrar aradı. Bu arada aklınıza başka şeyler gelmesin. Aramızda cinsellik yok. Zaten ayrı şehirlerdeyiz. Fikrinizi bekliyorum.
Sana sonuna kadr katiliyorum margariton.Beyefendinin aklindan geceni bilemeyiz tabikide. Bi ihtimal..
Soyleyememesinin altinda yatan belkide bir cok sebep vardir yoktur onu konu sahibi bilir.
Onyargi mevzusuna gelince
Cevremde birinin basina benzer bir durum geldi
Oda soyleyemedi
sonra bir gun almis karsisina konusmus..
Cocugun ailesi ya biz ya o mevzularina kadar getirdi olaylari..
Sonu kotu bitti tabi..
![]()
Benim ikinci eşimin ilk evliliği üstelik benim ilk evliliğimden bir kızım var.Merhaba kızlar. Bir yıl oldu ben boşanalı. 5 aydır biriyle görüşüyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesine benim ayrıldığımı söyleyemiyor. İlk Zaman'larda bu durumdan dolayı ayrıldım iki kez. Kendisi beni tekrar aradı. Bu arada aklınıza başka şeyler gelmesin. Aramızda cinsellik yok. Zaten ayrı şehirlerdeyiz. Fikrinizi bekliyorum.
Burdaki yorum yapanlardan mi bahsediyorsun?Yorum yapanların önemli bir kısmı da erkek... Hem elde etmek için uğraşıyorlar, hem elde edilmemiş kız arıyorlar. Ne trajik...
Yok canım genelden bahsediyorum. Burada biz bizeyiz :)Burdaki yorum yapanlardan mi bahsediyorsun?
Ayy sana hayran kaldim helal olsun..Benim ikinci eşimin ilk evliliği üstelik benim ilk evliliğimden bir kızım var.
Eşimin ailesi bize göre çok daha tutucu kv halalar vs hepsi hafız ve eşim biz evlendikten sonra benim ikinci evliliğim olduğunu söylemiş oysa ben biliyorlar sanıyordum "mevzu olmayınca söyleme gereği duymadım hem kime ne ben sevdim aldım kimseye söz söylemek düşmez" dedi ama biz evlendikten sonra hele kızım olduğunu öğrenen kv ilk başta biraz burun falan kıvırdı ama beni çok sevdiği için bir gün bana "olabilir hepimiz İnsanız herkesin başına gelir" falan dedi boşanmam için.Halası ufaktan laf soktu " oğlumuz sevmiş almış o kabul ettiyse bizde ederiz" demiştiBende "Hayırdır hala ne kabulü beni pavyondan falan almadı Elhamdülillah alnım Ak benim" demiştim.
Bir enişte bey vardı o da bana bir gün "Sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil" demişti. Bana resmen ikinci el demek istedi tabi.
Bende o enişteye "ne sıfır km'si deneme sürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış sizin oğlan ben olmasaydım Ümraniye çöplüğünden alırdınız.En azından benim tek şöförüm vardı o da ruhsatlı ve resmiydi" demiştim.
Hepsine lafı soktum görüşmek istemediklerimi eledim enişte ve hala buna dahil geri kalanlarda benle uğraşmadı bir daha.
Ama hiçbir konuşmayı eşime anlatmadım hiç kendim hallettim.Çok fazla yıpranmadan da elememi yaptım şimdi çoook huzurluyum
Erkek seviyorsa sahipleniyorsa sen dert etme ama başkasının ağzına bakıp hareket ediyorsa pısırıksa vur tekmeyi gitsin hiç uzatma boşuna da yıpranma![]()
Yoksa burda erkek yokda ondan dedim..Yok canım genelden bahsediyorum. Burada biz bizeyiz :)
Senden utanıyor bariz niye kendini bu duruma düşüreceksin ki?Merhaba kızlar. Bir yıl oldu ben boşanalı. 5 aydır biriyle görüşüyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesine benim ayrıldığımı söyleyemiyor. İlk Zaman'larda bu durumdan dolayı ayrıldım iki kez. Kendisi beni tekrar aradı. Bu arada aklınıza başka şeyler gelmesin. Aramızda cinsellik yok. Zaten ayrı şehirlerdeyiz. Fikrinizi bekliyorum.