Erkek arkadaşım boşanmış olduğumu ailesine söyleyemiyor. Ne yapmalıyım??

Merhaba kızlar. Bir yıl oldu ben boşanalı. 5 aydır biriyle görüşüyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesine benim ayrıldığımı söyleyemiyor. İlk Zaman'larda bu durumdan dolayı ayrıldım iki kez. Kendisi beni tekrar aradı. Bu arada aklınıza başka şeyler gelmesin. Aramızda cinsellik yok. Zaten ayrı şehirlerdeyiz. Fikrinizi bekliyorum.

Zor isiniz bence ailesine aciklayamayacak kadar ailesinden korkuyorsa bu is evlilikle bitmez eger istediginiz buysa yani. Bence ya bosanmis olmanizi dert etmeyecek hayatina kimseyi karistirmayacak birini bulun yada kendiniz gibi bosanmis birini bulun. Bu iliskiniz huzunle bitecek gibi duruyor cunku.

Valla bana kalirsa sevgilinize yuklenmeyin, anlamaya calisin. Onda ya da sizde sorun yok ama bizim toplumumuz bu konuda cok adi ve acimasiz. Sahsen ben kadin olmama ragmen bosanmis bir erkekle evlenmek istesem ailem eminim sorun cikarirdi ki icinde bulunduğumuz ataerkil zihniyetin kadinlara acımasızlığıni dusunecek olursak kolay degil. Sabirli olun, sevgilinize zaman verin. Gercekten olgun ve Hür bir erkekse basedecektir, degilse zaten size yaramaz. Ama lutfen sabir...

Valla bana kalirsa sevgilinize yuklenmeyin, anlamaya calisin. Onda ya da sizde sorun yok ama bizim toplumumuz bu konuda cok adi ve acimasiz. Sahsen ben kadin olmama ragmen bosanmis bir erkekle evlenmek istesem ailem eminim sorun cikarirdi ki icinde bulunduğumuz ataerkil zihniyetin kadinlara acımasızlığıni dusunecek olursak kolay degil. Sabirli olun, sevgilinize zaman verin. Gercekten olgun ve Hür bir erkekse basedecektir, degilse zaten size yaramaz. Ama lutfen sabir...
Haklısınız. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Böyle düşünmeseydim çoktan bitirirdim ben de. Seviyorum bir de. Onun da sevgisinden eminim. Ailesinin ne tepki vereceğini de bilmiyoruz. Belki hiç sorun çıkartmicaklar. Çıkarırlarsa ve erkek arkadaşım onlara uyarsa ben de güle güle derim yapacak bişey yok

Ailesine söylememesini ben kabul etmem. Evlenmek istiyorsa söylicem aksi takdirde evlenmem
sen bilirsin. ailesi sizi baya ayırmaya çalışacak ve arkadaşımdan biliyorum muhtemelen sizi ayıracak haberin olsun. bu ülkede atıyorum evlenmiş, çocuğu olan, yaşı büyük olan kadınlara karşı diretme var. daha bu kadınla evlenicem hiç kimse karışmasın, sizi bile silerim uzak durun ilişkimden diyen erkek görmedim

sen bilirsin. ailesi sizi baya ayırmaya çalışacak ve arkadaşımdan biliyorum muhtemelen sizi ayıracak haberin olsun. bu ülkede atıyorum evlenmiş, çocuğu olan, yaşı büyük olan kadınlara karşı diretme var. daha bu kadınla evlenicem hiç kimse karışmasın, sizi bile silerim uzak durun ilişkimden diyen erkek görmedim
O durumda ben de yolu göstericim mecbur. Hayırlısı buymuş deyip. Sevsem de mecburen böyle Dicem.

O durumda ben de yolu göstericim mecbur. Hayırlısı buymuş deyip. Sevsem de mecburen böyle Dicem.
arkadaşımda olay böyle oldu işte. ama daha kötüsü arkadaşım psikolojisini toparlayamadı. ben istenilmeyen insan mıyım diye. ben hala millet bilmesin nikah olsun tarafındayım. çocuk söylemiyosa tanıyodur ailesini

Sana sonuna kadr katiliyorum margariton.
Oyle insanlarin sayisi o kadar cokki.
Ya biz ya da o kadin .
Bunu diyenler o kadr cokki..
Ben de hep dua ediyorum benim için hayırlı bir evlilik olmicaksa ailesi ya biz ya o desin ve bu ilişki bitsin. Bitirmeye çalıştım olmadı. O direndi.

ayrıca boşanalı 1 yıl olmuş ve 5 aydır sevgilisiniz yani boşandıktan 6-7 ay sonra bir ilişkiye başlamışsınız direkt . kendinize biraz zaman verin . kendinizi dinleyin . toparlanın. kimseye kendinizi beğendirmek zorunda değilsiniz. psikolojinizi anlıyorum ama hiç bir şey kaçmıyor.

Ben de hep dua ediyorum benim için hayırlı bir evlilik olmicaksa ailesi ya biz ya o desin ve bu ilişki bitsin. Bitirmeye çalıştım olmadı. O direndi.
Ben senin ywrinde olsam bir sene falan gorusurum ihice tanirim cocugu.
Aliden ziyade cocuk nasil ilimli mi?
Senin bosanmani laf eder mi evlendiginde ?
Bunlari iyi dusun bem hep bunlardan korkarim cocugu iyice tani..
Bazen insanlar ic yuzunu gosteemiyor ancak zamnla taniyorsunn..

Evlenmekte acele etme. Ama bir taraftan aile bilsin ona göre davran sende. Daha yeni boşandın hemen girme bu işlere biliyosun evlilik çok matah bişey değil başa bela :14:

İyi ama henuz 5 aylik bir iliski
Daha once soyleyemedi diye 2 defa ayrilmak.
Ilk ayda mi basladi ailelere soyleme isteginiz anlayamadim.
Ustelik farkli sehir diyorsun.
Yaslar kac?
Daha once ayrilik tecrube etmis bir kadin
Olarak daha olgun yaklasmani tavsiye ederim bu iliskiye.
Nasıl mesela? İnsan bazen rahat konuşabiliyor ama iş başa düşünce farklı oluyor

D
Ben senin ywrinde olsam bir sene falan gorusurum ihice tanirim cocugu.
Aliden ziyade cocuk nasil ilimli mi?
Senin bosanmani laf eder mi evlendiginde ?
Bunlari iyi dusun bem hep bunlardan korkarim cocugu iyice tani..
Bazen insanlar ic yuzunu gosteemiyor ancak zamnla taniyorsunn..
doğru söylüyorsunuz

Back
X