Erkek arkadaşım boşanmış olduğumu ailesine söyleyemiyor. Ne yapmalıyım??

Merhaba kızlar. Bir yıl oldu ben boşanalı. 5 aydır biriyle görüşüyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesine benim ayrıldığımı söyleyemiyor. İlk Zaman'larda bu durumdan dolayı ayrıldım iki kez. Kendisi beni tekrar aradı. Bu arada aklınıza başka şeyler gelmesin. Aramızda cinsellik yok. Zaten ayrı şehirlerdeyiz. Fikrinizi bekliyorum.
Ailesi bilmesin ne farkeder ki senin için benim çocukluk arkadaşım var bi tane de kızı var adamın ailesi bilmiyo ayrı şehirlerde yaşıyorlar adamın ailesiyle bi problem olmuyo diyo

bilmiyorum adam kendi ailesinin huyunu suyunu biliyor ona göre düşünüyor olabilir. ama söylemekten çekiniyorsa da tepki göstereceklerini düşünüyor olabilir. sonuçta ikinci denemeniz olacak bence iyi düşünün hemen karar vermeyin.

Benim ikinci eşimin ilk evliliği üstelik benim ilk evliliğimden bir kızım var.
Eşimin ailesi bize göre çok daha tutucu kv halalar vs hepsi hafız ve eşim biz evlendikten sonra benim ikinci evliliğim olduğunu söylemiş oysa ben biliyorlar sanıyordum "mevzu olmayınca söyleme gereği duymadım hem kime ne ben sevdim aldım kimseye söz söylemek düşmez" dedi ama biz evlendikten sonra hele kızım olduğunu öğrenen kv ilk başta biraz burun falan kıvırdı ama beni çok sevdiği için bir gün bana "olabilir hepimiz İnsanız herkesin başına gelir" falan dedi boşanmam için.Halası ufaktan laf soktu " oğlumuz sevmiş almış o kabul ettiyse bizde ederiz" demişti :KK70: Bende "Hayırdır hala ne kabulü beni pavyondan falan almadı Elhamdülillah alnım Ak benim" demiştim.
Bir enişte bey vardı o da bana bir gün "Sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil" demişti. Bana resmen ikinci el demek istedi tabi.
Bende o enişteye "ne sıfır km'si deneme sürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış sizin oğlan ben olmasaydım Ümraniye çöplüğünden alırdınız.En azından benim tek şöförüm vardı o da ruhsatlı ve resmiydi" demiştim.
Hepsine lafı soktum görüşmek istemediklerimi eledim enişte ve hala buna dahil geri kalanlarda benle uğraşmadı bir daha.
Ama hiçbir konuşmayı eşime anlatmadım hiç kendim hallettim.Çok fazla yıpranmadan da elememi yaptım şimdi çoook huzurluyum :KK66:
Erkek seviyorsa sahipleniyorsa sen dert etme ama başkasının ağzına bakıp hareket ediyorsa pısırıksa vur tekmeyi gitsin hiç uzatma boşuna da yıpranma :KK66:

Benim K.v de ilk başta eşime bırak demiş ya da çocuğunu bıraksın demiş. (3 yaşındaydı o zaman kızım). Ben de eşime, asla bırakmam, sen de öyle düşünüyorsan bitirelim dedim. Ama şimdi K.v in en sevdiği evinde en rahat ettiği geliniyim:) 14 senedir eşimin ailesinden sadece annesi ve bir ablasıyla görüşüyorum. Geri kalanlar için eşime baştan söyledim, hiç biri evimize gelmesin diye, çok çektirdiler bana çünkü.

Konu sahibesi, arkadaşınız sizi gerçekten seviyorsa arkanızda duracaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Can'ım söylese bile ilerde çok kafan ağrır , sütten ağzın yandıysa yoğurdu üfleyerek ye demişler , daha temkinli olman lazım

Benim K.v de ilk başta eşime bırak demiş ya da çocuğunu bıraksın demiş. (3 yaşındaydı o zaman kızım). Ben de eşime, asla bırakmam, sen de öyle düşünüyorsan bitirelim dedim. Ama şimdi K.v in en sevdiği evinde en rahat ettiği geliniyim:) 14 senedir eşimin ailesinden sadece annesi ve bir ablasıyla görüşüyorum. Geri kalanlar için eşime baştan söyledim, hiç biri evimize gelmesin diye, çok çektirdiler bana çünkü.

Konu sahibesi, arkadaşınız sizi gerçekten seviyorsa arkanızda duracaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aynen canım Kv de beni çok sever bende onu çok severim eşimin sülalesinden de küçük dayısı ve yengesi beni çok severler bende onları severim.Başka da kimseyle görüşmem eşimde görüşmüyor zaten.
Sloganım...
AZ İNSAN ÇOK HUZUR ;)

Aynen canım Kv de beni çok sever bende onu çok severim eşimin sülalesinden de küçük dayısı ve yengesi beni çok severler bende onları severim.Başka da kimseyle görüşmem eşimde görüşmüyor zaten.
Sloganım...
AZ İNSAN ÇOK HUZUR :KK66:
Benim de eşim sırf iş dolayısıyla bir araya gelir diğerleriyle(abileri) onun dışında bir araya gelmezler pek.
Bu arada konuyla alakası yok ama...:) Doğumunuza az kalmış, Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah.

Soylese ne soylemese ne? Yani sevgilinin ailesi senin geçmiş iliskilerini bilmek zorunda değil ki
Adam seni olduğun gibi kabul etmiş, ailesi de oglunun kararlarina saygi duymak zorunda
Bırak söylemesin
Ben buna benzer birini duymuştum uzaktan akraba, kız çok kötü zamanlar gecirmis evliliğinde
Sonra baskasiyla evlendi ama esinin ailesine soylememisler adam onu oyle sevmis evlenmis ailesine de söylemek istememis simdi bildiğim kadarıyla cocuklari da var ve gayet mutlular

Bence ikinci Boşanma tramvası yaşamak istemiyorsan kaçarak uzaklaşmalısın . Görünen köy klavuz istemez .

Benim de eşim sırf iş dolayısıyla bir araya gelir diğerleriyle(abileri) onun dışında bir araya gelmezler pek.
Bu arada konuyla alakası yok ama...:) Doğumunuza az kalmış, Rabb'im sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah.
Amin ecmain canım inşaAllah...
Vallahi me yalan söyleyeyim doğumdan çok korkuyorum hergün nasıl doğuracağım diyorum kendime uykularım kaçıyor çoğu zaman.
Durumu doktoruma anlattım korkma dedi bende Ohhh içimi rahatlattınız artık korkmuyorum dedim :D :D Doktorumu çok seviyorum çok şakacı komik bir adam eşim de öok seviyor kendisini eşimle aynı yaştalar zaten ne vakit gitsek bebekten çok ne zaman yemek yiyeceğiz balığa ne zaman çıkacağız Sohbetleri dönüyor tabi benim doğum korkum orada geçici olarak devre dışı kalıyor eve gelince bem doktora ne diyecektim ne diyecektim diyorum sonra yine doğum aklıma geliyor yine panik atak geçiriyorum vs vs....
Yaşım 40 olduğu için rahimim parçalanabilir diye normak doğum şansım çok az hiperaktif olduğum için epidural veya spinal tavsiye etmiyor doktorum.
Doğum sırasında müdehale edermişim :D
Genel anestezi ile sezaryen olma ihtimalim daha yüksek ama onda da bir daha uyanamayacağım bebeğimi göremeyeceğim korkusu yaşıyorum bakalım hayırlısı ne olacak?

Merhaba kızlar. Bir yıl oldu ben boşanalı. 5 aydır biriyle görüşüyoruz. Birbirimizi seviyoruz. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesine benim ayrıldığımı söyleyemiyor. İlk Zaman'larda bu durumdan dolayı ayrıldım iki kez. Kendisi beni tekrar aradı. Bu arada aklınıza başka şeyler gelmesin. Aramızda cinsellik yok. Zaten ayrı şehirlerdeyiz. Fikrinizi bekliyorum.
Az zaman verin bakınız soyliyemiyor yolunuza bqkin

Ben başka bir konuyu merak ettim.Şöyle ki;
1 yıl önce boşandın,5 aydır sevgilin var..Çok erken değil mi? 5 ayda 2 kez de ayrıldın,üstelik aynı şehirde bile değilsin,evlilik düşünüyorsun.

Sütten ağzı yanmış biri olarak,bu hız bir tek benim mi dikkatimi çekti?

Ben başka bir konuyu merak ettim.Şöyle ki;
1 yıl önce boşandın,5 aydır sevgilin var..Çok erken değil mi? 5 ayda 2 kez de ayrıldın,üstelik aynı şehirde bile değilsin,evlilik düşünüyorsun.

Sütten ağzı yanmış biri olarak,bu hız bir tek benim mi dikkatimi çekti?
Bazı çevreler de boşanmış kadın olarak aile yanında yaşamak çok zordur çevrenin bakışı değişir ağzı olan konuşur psikolojik baskılar vs çok daha yorucu olur.
İşte böyle bir durumda bir mesleğiniz yoksa çalışmıyorsanız boşandıktan sonra baba evi de batıyorsa en sağlam çözüm tekrar evlenerek o evden ve çevreden uzaklaşmaktır.
Her ne kadar tasvip etmediğim bir çözüm olsa dahi bir çok kadının hayatının benim hayatım gibi rahat ve özgürce olmadığını biliyorum.Yoksa bende sizin gibi ilk başta bu ne acele diye düşündüm ama öte taraftan da şartların ne olduğunu bilmedigim için hiç birşey demedim.

Çocuğum yok zaten hiç evlenmemiş gibi görünüyorum. Yaşım küçük gösteriyor.
E o zmn bilmeleri gerekmiki illa evlenip bosandgini? Senin eski hayatin evlenicegin erkegi bile ilgilendirmez, ailesini birak. Ilgilendirmez erkegi demem gizle ondan evlendigini anlamina degil. Basini sonunu bilsin yeter.
Ve aileside hic bilmesine gerek yok.
Benim dusuncem boyle.
Eger evlenicegin erkegin gorusu benim gibi" onlara neymis, evlenen benim, detay bilgilere gerek yok" ise sorun gormem ben.
Ama eger" annem ne der babam ne der' derdindense o zmn sorun var.

Bence ailesinin sözünün den cikmayan bir tip.Ailesinin dusuncelerine önem veriyor.evlendiginizde sorun olabilir.
Soylesin ben arkasindayim sizene desin, hic kacirmayin evlenin derim.

Olabilir soylemeye belki cesareti yoktur yada korkuyordur eminim duyunca belki senden ayiracaklar evlenmek Allahin emri bosanmakda oyle kimse seni bosandin diye yargilayamaz tabikide soylemesi daha iyi olur sonradan duymalari daha kotu olabilr. İnsallah hersey gonlunce olsn ;) hoscakal

Amin ecmain canım inşaAllah...
Vallahi me yalan söyleyeyim doğumdan çok korkuyorum hergün nasıl doğuracağım diyorum kendime uykularım kaçıyor çoğu zaman.
Durumu doktoruma anlattım korkma dedi bende Ohhh içimi rahatlattınız artık korkmuyorum dedim :KK70: :KK70: Doktorumu çok seviyorum çok şakacı komik bir adam eşim de öok seviyor kendisini eşimle aynı yaştalar zaten ne vakit gitsek bebekten çok ne zaman yemek yiyeceğiz balığa ne zaman çıkacağız Sohbetleri dönüyor tabi benim doğum korkum orada geçici olarak devre dışı kalıyor eve gelince bem doktora ne diyecektim ne diyecektim diyorum sonra yine doğum aklıma geliyor yine panik atak geçiriyorum vs vs....
Yaşım 40 olduğu için rahimim parçalanabilir diye normak doğum şansım çok az hiperaktif olduğum için epidural veya spinal tavsiye etmiyor doktorum.
Doğum sırasında müdehale edermişim :KK70:
Genel anestezi ile sezaryen olma ihtimalim daha yüksek ama onda da bir daha uyanamayacağım bebeğimi göremeyeceğim korkusu yaşıyorum bakalım hayırlısı ne olacak?
Öyle düşünmeyin ya... Rabb'im bebeğinize, size uzun ömür versin İnşaAllah.

Valla benimle alakalı herhangi bir konuyu böyle köşe bucak saklayıp korkacak adamla olmam ben.
Ne olurmuş ailesi duyarsa? Hadi ailesi boşanmış gelin istemiyoruz dedi diyelim, bu adam emre itaat edip senden ayrılacak mı?
Ben birini seviyorsam, eminsem; ailem önümde duramaz. Ya ailesinin kriterlerine uygun biriyle ilişki yaşayacak ya da ailesine durumu kabullendirmeyi bilecek bir adam! Bunun ortası yok, ertelemek kaçıştır ve de hiçbir şeyi çözmez.
Aşkının arkasında durması gerekiyor, biraz cesaret ya biraz!

Bir enişte bey vardı o da bana bir gün "Sana sıfır km oğlan verdik kıymetini bil" demişti. Bana resmen ikinci el demek istedi tabi.
Bende o enişteye "ne sıfır km'si denemesürüşü yapmaktan hurdaya çıkmış sizin oğlan ben olmasaydım Ümraniye çöplüğündenalırdınız.En azından benim tek şöförüm vardıo da ruhsatlı ve resmiydi" demiştim. Butterfly Deniz Butterfly Deniz :KK48: hazır cevap ligina hayran kaldım .

Back
X