Erkek arkadaşım bu durumdan rahatsız sanırım

Uçak bileti otobüsten daha pahalı değil mi ?
1 uçak biletiyle 2 otobüs bileti alınır
Cahilsem bu konuda affola :KK57:
Şehrin uzaklık mesafesine göre değişebilir (hangi illerdeler bilmiyoruz) ama kış dönemi bazı firmaların yaptığı indirim kampanyaları ve erken rezervasyon ile otobüsten bile ucuza geliyor uçak biletleri.

Daha öğrencisin, hayata atılmadan sırtını sevgiline yaslamışsın bir de rahatsız olması normal mi diyorsun. Utanmıyor musun bilet paranı ödetmeye? Paran yoksa gitmezsin, paran kadar yaşarsın bu kadar basit. Ne kadar normal görülüyor bir kadının erkeğin parasını yemesi...

Gitme sende nie gidiyorsun ki böyle durumlarda erkek gider zorlada olsa senede bir ikide olsa

Ben de rahatsiz olurdum evllendikten sonra bunlar dokunmaz ama flort zamani insan kendini kotu hissedebiliyor

Ailesi ve eğitimiyle alakalı bi şey söylemiş de ben mi kaçırdım acaba? Yazık olacak,ayıplanacak ne yapmış? insan sevdiğini insanı her fırsatta görmek ister bunun en basit açıklaması bu, bilmem anlar mısınız. Cesaret gerektiren bi durum değil ayrıca. Atlarsın uçağa,otobüse gidersin.
Bu senin fikrin oda benim fikrim ok.

Canım şöyle bir durum var gitme sen eğer seviyorsa seni sürekli gel gel diye ısrar eder sen gitme biraz bekle ısrar edersen sürekli belki biraz sıkışırsın ama ısrar etmesi seni sevdiğini gösterir ha ısrar etmiyorsa demekki istemiyor demek tür seven adam dayanamaz aynı durumdayım bende senin gibi bende öğrenciyim gidemiyorum o da çalıştığı için gelemiyor ama sürekli ısrar ediyor gel diye sevmese ısrar etmez

Ben olaya tam ters açıdan bakıyorum yaa. Sevgilim bana böyle dese kızmak yerine utanırım ben ona yük oluyorum demek ki diye zorda olmasa böyle demezdi diye. Vala ilk dediğinde kızmak yerine bunlar geri aklıma. Gem bence o böyle bi teklifle gelmeden senin bi kez bile olsa para biriktirip bu sefer ben kendim gelcem demen gerekirdi ki böyle bi duruma mahal vermemek için. Ada'mın ağzına laf vermişsin

Maddi sıkıntı çekiyor olabilir erkekler maddi problemim var diyemez. Zaten uçak fiyatları da cok pahalı durmadan almak zorunda da değil bence siz gitmek istiyorsanız paranızı biriktirin yoksa gitmeyin

kızlar bir şey sorabilir miyim konu nereden açılıyor bir saatten beri bulamıyorum

Yukarıda üstte başlıklar var.
Bir derdim var a tıklayın.
Sonra sağ üst köşede YENİ KONU AÇ var.
Oraya tıklayarak yazın..

Konu sahibi bence bir kaç ay sevgilinin yanına gitme o zaman.

Her ay görüşmek zorunda değilsiniz.

Belli ki harcama yapmak istemiyor.
Çok özlüyor madem şartlarını zorlayıp o gelsin.

Uçak bileti otobüsten daha pahalı değil mi ?
1 uçak biletiyle 2 otobüs bileti alınır
Cahilsem bu konuda affola :KK57:
bende aynını düşündüm :D
Konu sahibine gelince de ;
bence boşyere alınıyosun adam sen rahat et diye uçak biletini ben alim demiş . otobüsü sen al diyebilir bence olabilir yani deseydiki tamam gelirken sen öde otobüs biletini . giderken ben ok . ama uçakla gönderim demiş ki daha pahalı abartıyosun bence . alınganlık yapma canım boşa

özledim gel dediğinde ona param ancak okula yetiyor gelemem de
eğer seni görmeyi çok istiyorsa herşeyi o karşılasın
çünkü çalışan taraf o
birbirini sevenler arasında para söz konusu olmamalı
kim çalışıyorsa ki kadın erkek farketmez o diğerine yardımcı olmalı

o gelemiyosa çıkışı yasaksa sizi getirtecek ve parasını ödemesi lazm. lafını etmesi çirkin geldi bana. 'kadın erkek eşittir yok erkek kadının masraflarını ödemek zorunda değil' gibi efsanelere şahsen inanmıyorum. erkek bal gibi de yanında taşıdığı kadının masraflarını karşılamak zorunda. eşit değiliz erkeklerle. bize kendilerini eşitleyip eşitleyip g.tlerini rahata alıştırdılar. onlar rahat biz çilekeş. ödeyemiyosa gitmeyin hasret çeksin madem. param yok gelemiyorum deyn.

Back
X