- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi Put a lit on it

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gereksiz alınganlık bence. Maddi olarak zorlanmış olabilir. Her ay görüşmek zorunda değilsiniz. Çok uzak bir mesafede değilseniz uçakla gitmek zorunda değilsiniz. Her ay gitmek zorunda da değilsiniz. Hem para biriktirmeye firsat da oluşur böylece.Kızlar sevgilimin yanina gidiyorum her ay mesleğinden dolayi sehirden çıkamıyor. Ben de öğrenciyim ayda 300-400 lira ile geçiniyorum diyebilirim. Haliyle bilet paramı sevgilim karşılıyor. Oraya gidince de cogu şeyi o ısmarlıyor çalıştığı için. Neyse yine konuşuyorduk gelirken otobüsle gel dönerken uçakla ,otobüs biletini sen al uçak biletini ben aliyim dedi ben de bozuldum. Yani demek ki rahatsız oluyor bana bilet almaktan. Ama benim yapsbilcegim de bir şey yok ki. Ben zaten rahatsızım bu durumdan imkanım olsa asla aldırmam, ama 100 lira falan ayda bilete verirsem babama açıklayamam bianda nasıl paramı harcadıgımı. Bozuldum bu duruma. Demek ki hosuna gitmiyor bu durum. Yanlıs mı düsünüyorum sizce?
Ahahaha :)) süper yazmışsınız.Çok haklısın canım bozulmakta...
Sen şimdi okuyorsun, o çalışıyor ya...
Bilet ne ki, söyle araba alsın sana. Hatta versin parasını, okulunu da kendi yaşadığı yere taşısın.
Çalışıyor sonuçta yapsın o kadar !
Ahahaha :)) süper yazmışsınız.
Bana sevgilim ben 3000 lira kazandığım dönemde aşırı pahali hediyeler alırdı. Utanirdim, aldirtmamaya çalışırdım. Altta kalmamaya çalışırdım. o da bana hep bir kadin olarak saygı duydu ve aldigi onca seye ragmen en ufak bir rahatsızlık hissettirmedi.
az kazanmak karşı tarafın otomatik olarak sizi beslemek zorunda oldugu anlamına gelmiyor.
İşte siz böyle asil olduğunuz için size aşık olmuştur.:) Ben de çok rahatsız oluyorum böyle şeylerden.
Eşimle sevgiliyken o yemekleri ısmarlıyorsa ben sinema biletini alıyordum, mısırları o alsa, yol parasını ben veriyordum...
Parasını yeme düşüncesi bile rahatsız ediyor beni. Allahtan eşimin de öyle saçma sapan "erkeksem ben öderim" çıkışları yoktu. Başta biraz vardı ama izin vermediğimi görünce mecbur kabul etmek zorunda kaldı
İşte siz böyle asil olduğunuz için size aşık olmuştur.
Yeni jenerasyon kızlarımızin anlamadigi bu.
Offf ne kadar ayıp yaSiz de asilsiniz...
Benim kuzenim var (benden 6 yaş büyük) o da bayılırdı erkeklerin parasını yemeye.
Eşime bile biz sevgiliyken "x bizi yemeğe götürsene" deyip duruyordu utancımdan yerin dibine giriyordum.
Ben deOfff ne kadar ayıp ya
hiç rahatsız da olmuyorlar mı acaba diye düşünüyorum hep
beni çok utandırır evlendim barklandım bütçemiz eve giren para ortaktır ama bazen param erken bittiğinde eşimden bile paran var mı diye sormaya utanırım kaldı ki erkek arkadaş hele kuzenim arkadaşımın vs erkek arkadaşının parasıyla bişeler yapmasına imkanı yok izin vermem veremem