Erkek arkadaşım cimri mi ?

Eğlenceli çok hoşsohbet birisi. Ama Evet klasik oğlak burcu işte yatırımdan vs de bahsediyor
Klasik oğlak burcuyla ne alakası var kendini kandırma. Eşim de oğlak, sevgiliyken bile derdi acıktın mi hadi yemek yiyelim bilmem ne. Eve aç gittigimi bilmem. Adam Seni bırakıp yemeğe gidiyor para vermemek için, neyine kafan karışık? Çok garipsin :/

Jelatinini başkası açsın bırak

Çok mu aradın bunu??? Adamın her hareketi itici.Bu adamı bırakman için daha ne yapsın ?? İstediğin ayıcığı almak yerine fotosunu atmak ve almamak büyük hakaret nasıl içiniz alıyor anlamıyorum....
Sana bir ayı yeter ikinciye gerek yok parama yazık demiştir içinden.

Onun da ilişkisi olmamış.Bir kişiyle olmuş.Böyle jelatini hiç açılmamış tipler olur ya aynı öyle biraz da bilmiyor gibi
Yedin mi??? yedin değil mi??? Erkek milleti gerçekten aşık olunca o jelatini dişiyle yırtar,karlı dağdan kar getirir.Siz onun için iş anlaşması gibisiniz tamamen ruhsuz kâr odaklı ..

Kafam karışık mesela yıldönümü doğum günü tarzı şeylere önem verdiğini söyledi.Henüz bir şey bir jest göremedim ama kuyumcunun önünden geçsek bana hangisi hoşuna gitti diye soruyor ben de bir şey demiyorum alır mı almaz mı ne yapar hiç bilmiyorum
Niye söylemiyorsun söyle işte gözünde paragöz olmazsın merak etme. Adam Sana soruyor sende ne begeniyorsan söyle alır mı almaz mı görürsün. Bazı tipler dener partnerini param için mi evim arabam için mi benimle beraber diye ölçer biçer hiç haz etmem böyle insanlardan. Bir şey aldırıyor mu almasam da yanımda kalır mı diye bakarlar aklıma bu geldi. Cimri yani belli sen daha çok düşünür durursun

Değil mi??? vallahi billahi!!! anlamıyorum bu kadınları anlamıyorum .İşi gücü çevresi olan kadınlar nasıl böyle adamlara tekrar tekrar şans veriyor???Adam her tavrıyla hakaret ediyor,bu kadınların hiç mi içine taş oturmuyor,ben ne yaşıyorum demiyor???Gurur nerede,nereye kaldırıp unutuyorlar????
Kafası karisikmis üstüne gitme :) yani adam daha ne yapmalı sana değer vermiyorum demek için? Gidip yemek yiyor bir de söylüyor bizimki de aman ağzımın tadı kaçmasın diye susuyor...

Yedin mi??? yedin değil mi??? Erkek milleti gerçekten aşık olunca o jelatini dişiyle yırtar,karlı dağdan kar getirir.Siz onun için iş anlaşması gibisiniz tamamen ruhsuz kâr odaklı ..

Atanmamış öğretmen konu sahibi, iş anlaşması olması için kadrolu öğretmen olmalı.

Böyle pintiler bizde çok.

Tek kriterleri atanmış kadın bulup maaşı X2 yapmak.

Kadrolu olmayan kadınlarla sadece geziyorlar, kadrolu olanı bulunca 1 aya evlilik. Dediğiniz ruhsuz kar odaklı ortaklık.

Şans verme kriterlerimden birisi bu.Ama yalnız bu nedenden dolayı vermedim tabii ki.Efendi mantıklı oturaklı birisi olduğu için şans verdim başta tanıştığımızda bu kadar durumu olduğunu bile bilmiyordum sonradan öğrendim
Pinti olsa kendine de harcamaz ama anladığım kadarıyla kadına para yedirmem sevgililik aşamasında gibi bir kafası var. Ha bu kafa evlilik sürecinde ve sonrasında da devam edecektir muhtemelen.

Atanmamış öğretmen konu sahibi, iş anlaşması olması için kadrolu öğretmen olmalı.

Böyle pintiler bizde çok.

Tek kriterleri atanmış kadın bulup maaşı X2 yapmak.

Kadrolu olmayan kadınlarla sadece geziyorlar, kadrolu olanı bulunca 1 aya evlilik. Dediğiniz rujsuz kar odaklı ortaklık.
Mantıklı ....adam şimdilik kadro olmadığı için hanım kıza yatırımı gereksiz görüyor aynı zamanda fizibilite çalışması yapıyor bakıyor deniyor oh!!! diyor masrafı yok,seside çıkmıyor,dalga geçiyorum haberi yok atanırsa alırım diyor....

Onun da ilişkisi olmamış.Bir kişiyle olmuş.Böyle jelatini hiç açılmamış tipler olur ya aynı öyle biraz da bilmiyor gibi
kendini kandırma erkek kardeşimin ilk ilişkisinde kıza karşı çok cömertti o zamanlarda daha lisede olmasına rağmen...

Mantıklı ....adam şimdilik kadro olmadığı için hanım kıza yatırımı gereksiz görüyor aynı zamanda fizibilite çalışması yapıyor bakıyor deniyor oh!!! diyor masrafı yok,seside çıkmıyor,dalga geçiyorum haberi yok atanırsa alırım diyor....

Tabi o aşamada atanmışını bulmazsa.

Kafam karışık mesela yıldönümü doğum günü tarzı şeylere önem verdiğini söyledi.Henüz bir şey bir jest göremedim ama kuyumcunun önünden geçsek bana hangisi hoşuna gitti diye soruyor ben de bir şey demiyorum alır mı almaz mı ne yapar hiç bilmiyorum
Onun derdi sizi kafalayıp çift maaşla çift birikim yapmak. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı dicem de insan bir tatlı alınınca hesaptan yırtmaya utanır ya. Ünideyken KYK ile geçinen sevgilim yapmıyordu bunu.

.Peluş ayı istediğimi söyledim laf arasında oyuncakçının önünden geçmiş bana foto atmış ama almamış.İşi hali vakti yerinde diye şans vermek istedim ama inceliksiz hareketleri gözüme batıyor.Ben abartıyor muyum
Aşkım ne ayısı istedin? Steiff falan mı😂

Sevgilisine maddi konularda cimri olan adam, sevgisinde ve hayatı paylaşma konularında da cimridir

Bak burda konu açan bir sürü kız oldu, sevgiliyle para ilişkisi hakkında
kızlarımız “o yemek ısmarlıyorsa ben de kahve ısmarlıyorum ama bana paragöz muamelesi yapıyor” diyor mesela
Bu kızlara hep şunu dedim: “yemeğin karşılığı kahve değildir, arada ciddi maliyet farkı var”
Size sürekli yemek ısmarlayan, bir yerlere götüren adama kahve ısmarlamak yetmez, şık bir hediye almanız gerekir, elbet kuruşu kuruşuna aynı miktarı harcamayın, erkeğin harcadığı bir tık fazla olsun ama yiyici muamelesi görmek istemiyorsanız siz de altta kalmayın derim hep

Ama senin durumun bambaşka
Adam resmen cimri
Bu “bakalım beni param için mi seviyor, zamane kızları paragöz” falan gibi bir testin ötesinde, seni evine aç gönderiyor (öyle bir test de çok çirkin bu arada)
Asla kabul edilemez

Erkek arkadaşım cimri mi tutumlu mu ben anlayamıyorum.İlk ilişkim 9 aydır görüşüyoruz benimle ciddi olduğunu söylüyor.32 yaşında memur evi arabası kenarda birikmiş parası var.Şu 9 ayda hiç yemek yediğimizi yemek ısmarladığını hatırlamıyorum.Birkaç kere ısmarladı.Onun haricinde acıkınca kendime kendim aldım.Bana hiç çiçek hediye vs bir şey de almadı.Sadece kafeye gittiğimizde içtiğim kahveyi ödüyor.Yanına tatlı yer misin diye sormuyor.Tatlı söylersem de hesabı ödemeye gittiğimizde arkamdan geliyor.Yiyici bir tip de değilim.Ben de hesap ödüyorum bu arada.Ama zoruma gitmeye başladı biraz.Mesela yurt dışına tatile gitti bana bir tane likörlü şeker getirmiş.Peluş ayı istediğimi söyledim laf arasında oyuncakçının önünden geçmiş bana foto atmış ama almamış.İşi hali vakti yerinde diye şans vermek istedim ama inceliksiz hareketleri gözüme batıyor.Ben abartıyor muyum
Ne inceliksiz be cimrinin teki yemeğimi kendim aldığım an ilişkiyi bitirirdim üstüne bu fakire de ısmarlar karnını doyururum 9 ay bunu çekmezdim bir yemeği bile alamadığım için değil bir yemeği bile bana layık görmeyen buna tenezül etmeyen asalağı yanımda barındırmam

Benim bir flörtüm de acıktım vs. deyince yemek fotoğrafı atardı. :KK53: Ya ne yapacaksam ekrandan resmin içine girip mi yiyeceğim. İşte saçma sapan çiçek fotoğrafları falan atardı.
Herhalde ne tatlısın dememi falan bekliyordu. Maliyeti sıfırlayarak romantizm kastığını düşünüyordu. Ama işin gerçeği rezilin önde gideniydi.
En sonunda ben ne yapacağım şimdi buket fotoğrafını, koklasam kokusu gelmiyor telefonumun galerisini şişirmekten başka bir işe yaramıyor diye terslemiştim. Hayır çiçek falan da istemedim bu cimri herifin amacını çözememiştim. En sonunda engeli bastım birkaç günde.
Neyse sözün özü konu sahibi, ayıyı almayıp fotoğrafını atan adam cimridir.

Back
X