Erkek arkadaşım cimri mi ?

Onun derdi sizi kafalayıp çift maaşla çift birikim yapmak. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı hesabı dicem de insan bir tatlı alınınca hesaptan yırtmaya utanır ya. Ünideyken KYK ile geçinen sevgilim yapmıyordu bunu.

Konu sahibi atanmış değil o yüzden 9 aydır sevgililer.

Çift maaş olacağını bilse zaten böyle dalga geçmez.

Atanmış olsun 1 aya düğün yapar böyle cimri memurların kafa yapısını çok iyi biliyorum.

Konu sahibi de atanmış olsa buna ‘ aman tadımız kaçmasın ‘ modunda olmazdı o da ayrı bi konu. Şimdi yok burcu oğlak yok hoş sohbet yok jelatinli açılmamış diye hoş görmeye çalışıyor.

Atanınca zaten böyle çift maaş düşkünü memur erkekler peşinde oluyor birine bu kadar tahammül etmiyorlar.

kendini kandırma erkek kardeşimin ilk ilişkisinde kıza karşı çok cömertti o zamanlarda daha lisede olmasına rağmen...
Yeğenim de lise zamanında kız arkadaşına evindeki oyuncak ayıyı hediye etmişti :) yapmak isteyen bir şekilde yapıyor

Eğlenceli çok hoşsohbet birisi. Ama Evet klasik oğlak burcu işte yatırımdan vs de bahsediyor
Size değer verdiğini hissettirmesi gerekir, anladığım kadarıyla siz bu ilişkide bunu hissedememişsiniz yemek ısmarlamak büyük bir olaysa bu ilişkide evlenip ömür geçirmek daha zor olur.. yaptığı birikimlerle evlendikten sonra evet maddi olarak rahat olabilirsiniz ev araba birikim vs ama size karşı ince bir düşünüşü olmazsa sizi heyecanlandırmazsa küçük sürprizler yapmazsa tüm bu maddi şeyler size yetecek mi? Karar elbette sizin ilişkiyi yaşayan sizsiniz

Onun Snoopy'si çok güzel ya :KK200: Konu sahibi ayı değil köpek dese onu düşünmüştüm ben de :D
Ayyy baktım şimdi gerçekten çok tatlı🥹🫠
Ben de hamileliğimden beri oğlana bi tane alayım ilerde benim de vardı falan der diyorum da kendimi ikna edemedim daha😅
Kocam istese almam ama😂

Ne inceliksiz be cimrinin teki yemeğimi kendim aldığım an ilişkiyi bitirirdim üstüne bu fakire de ısmarlar karnını doyururum 9 ay bunu çekmezdim bir yemeği bile alamadığım için değil bir yemeği bile bana layık görmeyen buna tenezül etmeyen asalağı yanımda barındırmam
İnsanın arkadaşı,komşusu dostu yapsa zoruna gider bir yemeği benden nasıl esirger diye mesafe koyar,değil dokuz ay sevgili diye yanımda gezdireceğim.

Herif kendini gayet net açık etmiş, ben bunlara bu kadarına layığım zaten diyen de şikayetlenmesin hiç valla.

Bu devirdi çocuğu kandıramazsın şu şekilde, hâlâ da kafası karışıkmış.

Hesap 600-700 tl gelince ödüyor.Fazlası gelecekse ödemiyor.Mesela en son buluştuğumuzda yemek yemedik beni eve bırakınca yemek yemiş hemen bir de bana bunu söylüyor
Düşüncesiz, kaba aynı zamanda . Utanmadan söylüyor bide

Üzgünüm ama adam size kıymet vermiyor. Evet cimri ama size cimri, kendisi sürekli dışarıdan sipariş edip yiyor. Sizden parasını sakınıyor resmen. Hayır bir de utanmadan size söylüyor ayrılır ayrılmaz yanınızdan yemek yediğini. Hiç sormadınız mı "neden bendeyken yemedin, bana aç mısın diye sormadın, neden biz dışarıda 1 kere bile yemek yemedik" diye?
Koca 9 ayda insan bir hediye, çiçek almaz mı yahu?!
Bunun oğlak burcuyla da alakası yok. Sevgilimden biliyorum.. Bana karşı oldukça eli açık.
Açık açık rahatsızlığınız bize anlatır gibi ona da anlatın ve ayrılın. Düzelmez bu adam. Bakın burada bir sürü cimri eşe sahip eşler var. Okursanız konuları size biraz ışık olabilir.

İnsanın arkadaşı,komşusu dostu yapsa zoruna gider bir yemeği benden nasıl esirger diye mesafe koyar,değil dokuz ay sevgili diye yanımda gezdireceğim.

Herif kendini gayet net açık etmiş, ben bunlara bu kadarına layığım zaten diyen de şikayetlenmesin hiç valla.

Bu devirdi çocuğu kandıramazsın valla, hâlâ da kafası karışıkmış.
Sorma ya tamam moderniz kadın erkek eşitiz falan filan da o kadar da değil çüş yani biz bir kere kültürel olarak yedirip içirmeyi seven misafirperver insanlarız dediğin gibi kız kıza bile çıksak biz çağırdıysak biz öderiz hiç tanımadığım komşu bile gelse önüne bi yemek içmek bir şey koyarız yediğim lokmada gözü kalan totosunu sıkıştırıp arkadan gelen adamın vallahi hesabını tekte öderim hadi yallah derim

Hesap 600-700 tl gelince ödüyor.Fazlası gelecekse ödemiyor.Mesela en son buluştuğumuzda yemek yemedik beni eve bırakınca yemek yemiş hemen bir de bana bunu söylüyor
Bu adam bu kadar seni incitirken diyemedin he afiye olsun bende yerim diye korktun yiyemedin herhalde diye

Onun da ilişkisi olmamış.Bir kişiyle olmuş.Böyle jelatini hiç açılmamış tipler olur ya aynı öyle biraz da bilmiyor gibi
Kandırma kendini ya bilmiyorsa çok harcamamak gerektiğini bilmesin mesela valla gayet biliyo zaten 32 sine kadar biri neden olmamış çok açık kim bununla uğraşır

Yedin mi??? yedin değil mi??? Erkek milleti gerçekten aşık olunca o jelatini dişiyle yırtar,karlı dağdan kar getirir.Siz onun için iş anlaşması gibisiniz tamamen ruhsuz kâr odaklı ..
Aşkım bizim kızlar kendini böyle kandırmaya meyilli e ona bakarsan senin de tecrüben yok ama sen biliyosun nasıl olması gerektiğini çünkü bunlar öğrenilmez içten gelir hadi o da gelmiyor eşek değilse sağdan soldan görür sen cidden senin akıl ettiğini o edemiyor mu sanıyorsun ciddi ciddi buna inanıyor musun ? Sadece seni layık görmüyor bu

Böyle tipler deneme yapıyor belki benimle para içinmi birlikte diye anlamak için olabilir? Farklı bir bakış açısı olarak yazdım kimseyi savunmuyorum yanlış anlaşılmak istemem. Ama var böyle tipler.. sizi denemek istiyorda olabilir. Beni sevdiği içinmi benimle yoksa param için mi gibi deniyorda olabilir.

Bunlar ciddi ciddi Kıbrısı yurtdışı saymıyor dimi
Onu bilmiyorum ama, adam tatile gitmiş bir paket çikolata kapıp getirmişti buna.

Hatta çoğu kişi başka ne getirecek ki ordan içki çikolata dışında falan demişlerdi, free shop ta bunlar harici alınacak bir sürü şey olmasına rağmen.

Onu bilmiyorum ama, adam tatile gitmiş bir paket çikolata kapıp getirmişti buna.

Hatta çoğu kişi başka ne getirecek ki ordan içki çikolata dışında falan demişlerdi, free shop ta bunlar harici alınacak bir sürü şey olmasına rağmen.
Kıbrısdan çikolatayı bana orada yaşayıp misafire gelen getirsin.Sevgilinin getireceği şey mi????

Böyle tipler deneme yapıyor belki benimle para içinmi birlikte diye anlamak için olabilir? Farklı bir bakış açısı olarak yazdım kimseyi savunmuyorum yanlış anlaşılmak istemem. Ama var böyle tipler.. sizi denemek istiyorda olabilir. Beni sevdiği içinmi benimle yoksa param için mi gibi deniyorda olabilir.
Bana daha cok konu sahibi sevmiyor gibi geldi yani deneyipte altı üstü bir yemek değil mi onu bile sakınmış.

Ya cimriliğe gelene kadar adam ayının teki. Sizden bir yemeği esirgeyen, hesap ödememek için abuk sabuk şekillere giren birine nasıl ilgi duyabiliyorsunuz. Libidom yükselmez şöylesine. Erkek olarak bakamam. Gel de aç karnını ben doyurayım bu akşam der sonra s.ktiri çekerdim heralde🤣

Konu sahibi sen zaten kendince durumu iyi diye devam ettiriyorsun bu ilişkiyi. Ee madem parasını da yiyemeyeceksin aklın niye karışıyor anlamadım.

Onun da ilişkisi olmamış.Bir kişiyle olmuş.Böyle jelatini hiç açılmamış tipler olur ya aynı öyle biraz da bilmiyor gibi
Ya saçmalamayın, sevdiğimiz insana tatlı almamanın ilişki tecrübesizliğiyle ne ilgisi olabilir?

Siz çok sessiz, çok pasif, herşeyi çok alttan alan biri olduğunuz için mi o da cimriliğini bu kadar rahat gösteriyor acaba?

Back
X