Erkek arkadaşım cimri mi ?

Onun da ilişkisi olmamış.Bir kişiyle olmuş.Böyle jelatini hiç açılmamış tipler olur ya aynı öyle biraz da bilmiyor gibi
Bunun ilk ve son ilişkiyle alakası yok. Ha var diyorsan insan ilk ilişkisinde daha heyecanlı olur tüm imkanları seferber eder.

Şimdi de ben yurt dışına gideceğim ona makyaj malzemesi çanta alacağım kendime dedim bir dahakine gittiğimde ben de sana alırım dedi sanmıyorum aklına bile gelmez kesin ama kafam karışıyor işte
Doğru düzgün bi yemek ısmarlamadın deseydin

Onu bilmiyorum ama, adam tatile gitmiş bir paket çikolata kapıp getirmişti buna.

Hatta çoğu kişi başka ne getirecek ki ordan içki çikolata dışında falan demişlerdi, free shop ta bunlar harici alınacak bir sürü şey olmasına rağmen.
Ya bi düşünsün alsın gelsin de ne olursa olsun adamda daha hediye almış da kız mı beğenmicek

Evet yüzde yüz cimri. Aynı babam gibi.. bu arada benim kız arkadaşım kankam yani peluş ayı istese gidip alırım. Bir kahve parası, yiyici olmakla alakası yok kimse sizin kahvenizi ödeyince onu yemiyorsunuz. Bugüne kadar kız arkadaşlarıma hep hesabı Ödemişimdir eli açık biriyim, beni mi yediler ? Ama erkeklerle buluşunca hep onlar ödedi en fazla yemek yedirdiler . Bu arada yaşımız genç ben dışarda yemek yemek aktivite yapmak istiyorum. En doğal hakkım bu yüzden bu tarz şeylere para harcamadan biriyle olmak hiç istemiyorum. Ayrıca gerçekten değer veren adam hediye alıyor bide siz istemişsiniz

Bana daha cok konu sahibi sevmiyor gibi geldi yani deneyipte altı üstü bir yemek değil mi onu bile sakınmış.
Nekadardır birlikteler bilemiyorum 🤷🏻‍♀️ yeni bir ilişkiyse konu sahibini deniyor olabilir.. fakat uzun bir ilişkiyse eğer durum değişir elbette..

Ya bi düşünsün alsın gelsin de ne olursa olsun adamda daha hediye almış da kız mı beğenmicek
Aman boşver konu sahibi yok ortada zaten, bir çanta bir parfüm kozmetik alınır yani alınmalı ama kime ne anlatacağız işte.

Hesap 600-700 tl gelince ödüyor.Fazlası gelecekse ödemiyor.Mesela en son buluştuğumuzda yemek yemedik beni eve bırakınca yemek yemiş hemen bir de bana bunu söylüyor
Ya sinirden diğer yorumlara bakamadim. Tamam adam size harcamiyor onu anladım da sizin bu adamla devam etmenizin sebebi nedir? Sadece sevgilim değil de normal arkadaşım dahi bu kadar benden kıssa ikinin üçün hesabını yapsa mecbur kalmadıkça görüşmem buluşmam. Buradaki konuları okudukça şaşırıyorum, nasıl sevgili ilişkisi yaşıyorsunuz..

Müge anlı ya bir adam çıkmıştı adam çok cimriymiş karısına oğullarına varlık içinde yokluk yaşatmış.Oğlanlar büyüyüp elleri iş tutunca annelerinin yanında olmuşlar kadın boşanmış oğullarıyla çekmiş gitmiş .Müge anlıya çıkma sebebi Evlilik vaadiyle dolandırılmak evet yabancı uyruklu kadınla tanışmış çok k beğenmiş tarlayı satmış,birikimini kullanmış kadına neler almış neler.........

Erkek arkadaşım cimri mi tutumlu mu ben anlayamıyorum.İlk ilişkim 9 aydır görüşüyoruz benimle ciddi olduğunu söylüyor.32 yaşında memur evi arabası kenarda birikmiş parası var.Şu 9 ayda hiç yemek yediğimizi yemek ısmarladığını hatırlamıyorum.Birkaç kere ısmarladı.Onun haricinde acıkınca kendime kendim aldım.Bana hiç çiçek hediye vs bir şey de almadı.Sadece kafeye gittiğimizde içtiğim kahveyi ödüyor.Yanına tatlı yer misin diye sormuyor.Tatlı söylersem de hesabı ödemeye gittiğimizde arkamdan geliyor.Yiyici bir tip de değilim.Ben de hesap ödüyorum bu arada.Ama zoruma gitmeye başladı biraz.Mesela yurt dışına tatile gitti bana bir tane likörlü şeker getirmiş.Peluş ayı istediğimi söyledim laf arasında oyuncakçının önünden geçmiş bana foto atmış ama almamış.İşi hali vakti yerinde diye şans vermek istedim ama inceliksiz hareketleri gözüme batıyor.Ben abartıyor muyum
Memur maaşı ile hem ev hem araba alabilmiş ise tek başına zaten kısıtlı yaşayan biridir ya da aile desteği almıştır. Yoksa nasıl alacak ki??
Büyük ihtimal araba sıfır dediğinize göre onlarında ödemesi devam ediyor olabilir, ama bir yemek ısmarlamak falan nezakettir.
Bence ilerde evlenecek olsanız bu adam sizi çok zorlar o nedenle yol yakınken vazgeçin derim.

Ya sinirden diğer yorumlara bakamadim. Tamam adam size harcamiyor onu anladım da sizin bu adamla devam etmenizin sebebi nedir? Sadece sevgilim değil de normal arkadaşım dahi bu kadar benden kıssa ikinin üçün hesabını yapsa mecbur kalmadıkça görüşmem buluşmam. Buradaki konuları okudukça şaşırıyorum, nasıl sevgili ilişkisi yaşıyorsunuz..
Bu arada aynen belki ters gelir ama ben ortak hesap ödemeyi sevmiyorum. Arkadaşlarıma hep ben öderim bazende onlar öder. Alman usulü yapan iki üç kişi olmuştu benlik değil, uzaklaştım. 2 kahveyi ayıran insanlar demek ki beni kahveye layık görmüyor .

Pinti olsa kendine de harcamaz ama anladığım kadarıyla kadına para yedirmem sevgililik aşamasında gibi bir kafası var. Ha bu kafa evlilik sürecinde ve sonrasında da devam edecektir muhtemelen.
kendine harcamayan varyemezdir.
eşine çocuğuna harcamayan cimridir.
arkadaşlarına bitini vermeyen pintidir.

kavramları öğrenin

Hesap 600-700 tl gelince ödüyor.Fazlası gelecekse ödemiyor.Mesela en son buluştuğumuzda yemek yemedik beni eve bırakınca yemek yemiş hemen bir de bana bunu söylüyor
Böyle birinin evlenirseniz sizi evde bırakıp dışarıda canının çektiği yemeği yiyip eve dönmesi pek olası

Erkek arkadaşım cimri mi tutumlu mu ben anlayamıyorum.İlk ilişkim 9 aydır görüşüyoruz benimle ciddi olduğunu söylüyor.32 yaşında memur evi arabası kenarda birikmiş parası var.Şu 9 ayda hiç yemek yediğimizi yemek ısmarladığını hatırlamıyorum.Birkaç kere ısmarladı.Onun haricinde acıkınca kendime kendim aldım.Bana hiç çiçek hediye vs bir şey de almadı.Sadece kafeye gittiğimizde içtiğim kahveyi ödüyor.Yanına tatlı yer misin diye sormuyor.Tatlı söylersem de hesabı ödemeye gittiğimizde arkamdan geliyor.Yiyici bir tip de değilim.Ben de hesap ödüyorum bu arada.Ama zoruma gitmeye başladı biraz.Mesela yurt dışına tatile gitti bana bir tane likörlü şeker getirmiş.Peluş ayı istediğimi söyledim laf arasında oyuncakçının önünden geçmiş bana foto atmış ama almamış.İşi hali vakti yerinde diye şans vermek istedim ama inceliksiz hareketleri gözüme batıyor.Ben abartıyor muyum
Cimri tabiki peluş ayıyı da geçtim yemek bile ısmarlamamak hesabı ödememek için arkadan gitmek nedir yani erkek olarak bile göremem. Yiyici olmakla alakası yok siz isteseniz de istemeseniz de seven isteyen insan elini cebine de attırmaz yüzünü gülerken görmek için ansızın düzenli bir şekilde hediye de alır

Müge anlı ya bir adam çıkmıştı adam çok cimriymiş karısına oğullarına varlık içinde yokluk yaşatmış.Oğlanlar büyüyüp elleri iş tutunca annelerinin yanında olmuşlar kadın boşanmış oğullarıyla çekmiş gitmiş .Müge anlıya çıkma sebebi Evlilik vaadiyle dolandırılmak evet yabancı uyruklu kadınla tanışmış çok k beğenmiş tarlayı satmış,birikimini kullanmış kadına neler almış neler.........
Dinsizin hakkından imansız gelirmiş acımıcaksın böylesine.

"Şu 9 ayda hiç yemek yediğimizi yemek ısmarladığını hatırlamıyorum.Birkaç kere ısmarladı"

Bu kısmı anlamadım 🤔 Yemek ısmarlıyor mu ısmarlamıyor mu?
Adam 9 ay boyunca toplasan 2 veya 3 kere yemek ısmarlamış kadına. Hatta kadınla buluşup eve bıraktıktan sonra adam gidip tek başına yemek yemiş kadın da eve aç dönmüş. Cimri adam yani bir şey almıyor vermiyor.

Back
X