- Emoji Skoru
- 9.141
- Puanlar
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saat almayı bile düşünmüş susböyle heriflerle nasil sevgili oluyorsunuz anlamiyorum ki, ben hayatim boyunca hic bir sevgilimin yaninda elimi cüzdanima atmadim. bunu yapmak zorunda kalacagim herifi de sevgilim yapmadim. protein eksikliiginden falan mi acaba kafaniz karisik ?
Hesap ödememek için arkamdan gelen adama bir daha adam gözüyle bakmam.
böyle heriflerle nasil sevgili oluyorsunuz anlamiyorum ki, ben hayatim boyunca hic bir sevgilimin yaninda elimi cüzdanima atmadim. bunu yapmak zorunda kalacagim herifi de sevgilim yapmadim. protein eksikliiginden falan mi acaba kafaniz karisik ?
Adamın hali vakti yerinde diye şey etmiş de adamın da parası sadece kendine. Hala şans vermesinin sebebi de o. Ay hani hesap ödeme konusunda aynı fikirde değilim de sevgilim bana sormayıp beni evime gönderdikten sonra yemek yemeye gitse aşırı soğurdum ve cimri diye ayrılırdım muhtemelen.
Bunları sevgilisine açıkça soramama sebebi de muhtemelen adamı kaybetmek istemiyor olması.
cidden ben artik bunun genel bir protein eksikligi olduguna inanmak istiyorum . liseliyken bile erkek arkadaslarim hesap öderdi yani :) herif bir de hali vakti yerinde. kalkip cimrimi diye soruyor yaSaat almayı bile düşünmüş sus![]()

hesap konusunda gayet net düsüncelerim var sahsen. kendine adam diyen biri yaninda ki kadina hesap ödetmez. bu konu tartismaya kapalidir benim icin.Adamın hali vakti yerinde diye şey etmiş de adamın da parası sadece kendine. Hala şans vermesinin sebebi de o. Ay hani hesap ödeme konusunda aynı fikirde değilim de sevgilim bana sormayıp beni evime gönderdikten sonra yemek yemeye gitse aşırı soğurdum ve cimri diye ayrılırdım muhtemelen.
Aynen direkt cimri . Sıfır geliri olan kızım bile yurtdışından sevdiği arkadaşlarına hediyeler almış . Sevgi göstergelerinden biridir paranı başkalarına harcamak . Adam hem cimri hem de sevmiyor . Sevse özenerek hediyeler alırdı .Cimrinin teki. O evi arabayı böyle böyle almış işte. Sen ona hediye aldın mı hiç? Aman ya bununla mi uğraşacaksin yurtdışından şeker getirmek nedir of.
hesap konusunda gayet net düsüncelerim var sahsen. kendine adam diyen biri yaninda ki kadina hesap ödetmez. bu konu tartismaya kapalidir benim icin.
Adam 9 ay boyunca toplasan 2 veya 3 kere yemek ısmarlamış kadına. Hatta kadınla buluşup eve bıraktıktan sonra adam gidip tek başına yemek yemiş kadın da eve aç dönmüş. Cimri adam yani bir şey almıyor vermiyor.
O erkekler çok komik ya . Az buçuk bakımlı kadının masrafından haberleri yok . Kadın giyiniyor buluşmaya gelirken , zibilyon tane makyaj malzemesi kullanıyor , saçını yapıyor . Saçımıza ne bakım malzemeleri aldığımızdan haberleri yok . Buluşmaya gelirken 4 fıs sıktığımız parfümün 4 fıslık ücreti bile kahve parası ediyorBir yemek ısmarlayamayacak adam da sevgili yapmasın bi zahmet ya sanki üzerine ev araba istemiş dshsh sağda solda görüyorum kahve ısmarladı diye 'bu kız benim paramı yedi' diye ağlayıp gold digger muamelesi yapıyorlar kadınlara asıl onlar gold diggerın bayrak taşıyanı. Ulan öyle bir kadının seninle ne işi olur bi kere. Kadına para yiyici muamelesi yapan yada yedirmemeye çalışan erkek kadının parasını yeme hayaliyle yanıp tutuşan erkektir net
Öyle zaten böyle insanlarla Ömür geçmez konu sahibi düşünsün bakalım onca yorum yapıldıBir yemek ısmarlayamayacak adam da sevgili yapmasın bi zahmet ya sanki üzerine ev araba istemiş dshsh sağda solda görüyorum kahve ısmarladı diye 'bu kız benim paramı yedi' diye ağlayıp gold digger muamelesi yapıyorlar kadınlara asıl onlar gold diggerın bayrak taşıyanı. Ulan öyle bir kadının seninle ne işi olur bi kere. Kadına para yiyici muamelesi yapan yada yedirmemeye çalışan erkek kadının parasını yeme hayaliyle yanıp tutuşan erkektir net
Bu konu sahibi gene şanslı .Sevgilisine yüzbinlerce lira borç verip geri alamayanlar dolu sitedeÖyle zaten böyle insanlarla Ömür geçmez konu sahibi düşünsün bakalım onca yorum yapıldı
Böyle tipler deneme yapıyor belki benimle para içinmi birlikte diye anlamak için olabilir? Farklı bir bakış açısı olarak yazdım kimseyi savunmuyorum yanlış anlaşılmak istemem. Ama var böyle tipler.. sizi denemek istiyorda olabilir. Beni sevdiği içinmi benimle yoksa param için mi gibi deniyorda olabilir.
Ayy evet hatırlıyorum o konuyu üzücü ne yazık kiBu konu sahibi gene şanslı .Sevgilisine yüzbinlerce lira borç verip geri alamayanlar dolu sitede![]()
Evet ya bu site leş küfürbaz erkekleri ellerinde tutmak için varını yoğunu verenlerle dolu......Bu konu sahibi gene şanslı .Sevgilisine yüzbinlerce lira borç verip geri alamayanlar dolu sitede![]()
Verdiğiniz örneği yazmak istemedim evet bilgim var yani bu tarz tipler var ne yazık kiSanki gizli bi zengin de test ediyor
Alt tarafı bi yemek, bi tatlı ısmarlayacak.
Bir de şu versiyonu var güya kötü arabayla gidiyormuşsun kız beğenmezse paran için berabermiş, beğenirse bi sonraki gün lüks arabanla gidiyormuşsunBu taktiği verenin de uygulayanın da arabası yok bir de, kendilerini buğday ambarında sanıyorlar
Böyle erkekler türedi, 0 masrafla sevgili olmak istiyorlar.
Ekşide seks için aşk taklidi yapmak diye başlığı var bu da o misal.
Sevgililiği aşkı tamamen kendi çıkarları doğrultusunda kullanmak istiyorlar.