• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım çok alıngan

mhmt_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
13
0
36
Ankara
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.erkek arkadasımla 2 aydır çıkıyoruz beni çok sevdiğini söylüyor ancak hiçbir sözümü kaldırmadığını söylüyor.ancak ben ona hakaret etmiyorum kötü konuşmuyorum,şakalarımı ciddiye alıyor.sonra da birbirimizi yıpratacağız böyle olmaz diyor sürekli tartışıyoruz, ayrılalım diyor.ben onu çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama böyle yapınca da üzülüyorum.benimle gelecek düşünmüyor bunu söyleyince de cok kötü oluyorum.beni sevdiğinden eminim.o da ne istediğini tam bilmiyor boyum bosum fizikim iyiliğim temiz kalpliliğim sadakatim herseyimi beğeniyor ama sözlerime hep alınıyor ona birseyler öğretmeme dayanamıyor,ondan fazla olmamı kaldıramıyor tartıştığımızda her zaman sen haklısın değil mi diyor.bana mantıklı gerekçeler sunsa inatçı değilim ısrar etmem hatalarımda ama tartışmıyor susuyor sürekli ben de buna sinir oluyorum.ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım sizce.çok kararsızım sırf çıkmış olmak için çıkmak istemiyorum ben ciddi bir birliktelik istiyorum :((

yaşlar kaç? gelecek düşünmüyormuş gerekçesi ne?..

24 yaşındayız. korkuyor sürekli tartışmamızdan.kavga etmemizden.gerekçesi bu.

daha 2 ayda sürekli tartışıyorsanız, çocukta haklı kendince..
ondan daha zeki falan olduğunu mu düşünüyor acaba?kompleks yapmışta olabilir..

daha 2 ayda sürekli tartışıyorsanız, çocukta haklı kendince..
ondan daha zeki falan olduğunu mu düşünüyor acaba?kompleks yapmışta olabilir..

ama tartışmalarımız hiçbir zaman hakaret yüzünden değil kötü söz değil yaptığım şakalara alınıyor büyütüyor bunu içinde kompleks olduğunu düşünüyorum ama ne yapabilirim ki ben birseyi doğru yapmıyorsa söylemeyeyim mi.bilemedim ki.

şakaların ne tarz şaka? onu inciten türden mi?neye inciniyor öyle nazik çocuk?
erkeklerde alıngan olmaya başlamış galiba artık..

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.erkek arkadasımla 2 aydır çıkıyoruz beni çok sevdiğini söylüyor ancak hiçbir sözümü kaldırmadığını söylüyor.ancak ben ona hakaret etmiyorum kötü konuşmuyorum,şakalarımı ciddiye alıyor.sonra da birbirimizi yıpratacağız böyle olmaz diyor sürekli tartışıyoruz, ayrılalım diyor.ben onu çok seviyorum ayrılmak istemiyorum ama böyle yapınca da üzülüyorum.benimle gelecek düşünmüyor bunu söyleyince de cok kötü oluyorum.beni sevdiğinden eminim.o da ne istediğini tam bilmiyor boyum bosum fizikim iyiliğim temiz kalpliliğim sadakatim herseyimi beğeniyor ama sözlerime hep alınıyor ona birseyler öğretmeme dayanamıyor,ondan fazla olmamı kaldıramıyor tartıştığımızda her zaman sen haklısın değil mi diyor.bana mantıklı gerekçeler sunsa inatçı değilim ısrar etmem hatalarımda ama tartışmıyor susuyor sürekli ben de buna sinir oluyorum.ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım sizce.çok kararsızım sırf çıkmış olmak için çıkmak istemiyorum ben ciddi bir birliktelik istiyorum :((

ya ayrılacaksın ya da susacaksın canım...

başka yolun yok gibi görünüyor şu an için...

şakaların ne tarz şaka? onu inciten türden mi?neye inciniyor öyle nazik çocuk?
erkeklerde alıngan olmaya başlamış galiba artık..
[/QU

mesela geçen gün oturuyoruz şeker bitmiş doldurur musun dedim doldururken döktü ben de gülerek beceriksiz seni ver bana ben yapayım dedim ama incitmek kesinlikle değil amaç hem de dalgasına söylendi bu mesela nasıl alındı ben onun yanında rahat takılamayacaksam ne anlamı var ilişkimizin.oldukça nazik.artık kompleks değilde beni takıntı yapmış galiba.onunla herseyi konusabilmelyim bunları anlattım sokaktaki adamdan farkı olmalı onun yanında ben olmalıyım dedim haklısın dedi. ama kaldıramıyor işte.bir anlasam susmasının nedeni de beni kırmaktan korkmasıymış üzmek istem,yormus konusursa kötü konusur ben de çok üzülürmüşüm.

ya ayrılacaksın ya da susacaksın canım...

başka yolun yok gibi görünüyor şu an için...

valla canım ben de sussam gittiği yere kadar mı desem inan ki bilmiyorum çok karışık kafam ama çok seviyorum her fedakarlığı yaparım böyle olduğum için de o da ayrılmıyor bu kadar severken ben nasıl ayrılırım bir de işin o boyutu var:((

valla canım ben de sussam gittiği yere kadar mı desem inan ki bilmiyorum çok karışık kafam ama çok seviyorum her fedakarlığı yaparım böyle olduğum için de o da ayrılmıyor bu kadar severken ben nasıl ayrılırım bir de işin o boyutu var:((

o zaman konuşup,artılarımız eksilerimizi götürür deyip, orta bir denge bulacaksınız..

çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize hepinizden Allah razı olsun birazcık olsun rahatladım bunları paylaştım bakalım konuşalım olursa zaten bir şekilde devam eder ama çok üzülüyorum işte elimde değil.

canım karsında kı erkek senınle evlılık dusunmuyor .
bu durum da senın canını sıkıyor .
o zaman sorun ne kı ?
ısıne gelmıyorsa ayrılacaksın olacak bıtecek .
yanı yanlıs anlama benı ama ,daha ıkı aylık ılıskı de sakalasacak
kadar laubalık gercekten hıc hos degıl .
erkek arkadasınız sızın sakalarınıza alındıgı ıcın kızmıyordur emın olun ,
daha 2 ay da ne bu samımıyet de boyle sakalasma boyutun da bu kız dıye
sasırıyordur cocuk .
evlılık olayına gelecek olursak eger ;
herkesın ılıskıye bakıs acısı farklıdır tabı .tanısdıgın kısıyle 1 ay sonra evlılık elbette olmaz .
ama nıyet de cok onemlıdır bence .tabı bu benım fıkrım .
benım yenı tanıdıgım ınsan bana ,"ben evlılık dusunmuyorum " gıbı bır cumle kullanırsa ben
o ılıskıye baslamam .yanı adamın nıyetı en bastan bellı flort takılmak ıstıyor omur boyunca .
o yuzden bu durum da bana ters oldug ıcın baslamam .
ama bugun tanıdıgım ınsanla da yarın evlenmem .adamın nıyetını ogrenırım .ılıskıye bakıs acısı nedır .
omur boyu flort mu takılmak yoksa cıddı bır beraberlıgı evlılıkle mı sonlandırmak ? bu benım ıcın onemlıdır
eger sana da cocugun hıc evlılık dusunmemesı ,ters bır durumsa ılıskıye devam etmenın bır anlamı da yoktur .
cocugu sonradan degıstırecek degılsın ya .
kendın uzulursun onun ıcın dıyorum canım yanlıs anlama sakın .

.

Bazi erkekler kadinlarinin zekasinin kendisine esit ve yuksek olmasini istemez. Kendisinden biraz daha asagida olmasini ister ki guclu gorunsun, komplekse girmesin, birseyler ogretebilsin, kadin bilmislik yapmasin diye. Sanirim sizin sevgiliniz de bu kategoriye giriyor.

Saka konusunda ise biraz alingan. Hassas bir karakter yapisi var galiba.

Evlilik konusunda ise benim esim de ben evlenmeyi dusunmuyorum demisti. Acikcasi evlilik bana hep soguk gelmisti ve ben de onunla nasilsa bitecek seklinde dusunurek beklentisiz yasadim. Beklenti olmayinca insan daha dogal oluyor. 4 sene surdu beraberligimiz farkli sehirlerdeydik ama. 1 senedir de evliyiz yani 5 senedir beraberiz. Diyecegim o ki iliskinin baslarinda kurulan o cumleler, iliskinin gidisatinda degisebiliyor. Bir de kader faktoru var tabi.

2 ay,seviyorum-seviyor demek için çok erken değilmi ?
Henüz birbirinizi tanıma aşamasında sayılırsınız.
Tanıdıkça birbirinizde sevmediğiniz huylar görmüşsünüz.
Mesela : Seni seviyor.Şaka sevmiyor.Ama sen şaka yapan birisin.
Birbirinize uygun değilseniz,zorlamanın anlamı yok diye düşünüyorum.

Bazi erkekler kadinlarinin zekasinin kendisine esit ve yuksek olmasini istemez. Kendisinden biraz daha asagida olmasini ister ki guclu gorunsun, komplekse girmesin, birseyler ogretebilsin, kadin bilmislik yapmasin diye. Sanirim sizin sevgiliniz de bu kategoriye giriyor.

Evlilik konusunda ise benim esim de ben evlenmeyi dusunmuyorum demisti. Acikcasi evlilik bana hep soguk gelmisti ve ben de onunla nasilsa bitecek seklinde dusunurek beklentisiz yasadim. Beklenti olmayinca insan daha dogal oluyor. 4 sene surdu beraberligimiz farkli sehirlerdeydik ama. 1 senedir de evliyiz yani 5 senedir beraberiz. Diyecegim o ki iliskinin baslarinda kurulan o cumleler, iliskinin gidisatinda degisebiliyor. Bir de kader faktoru var tabi.

canım çok teşekkür ederim içime biraz su serptin diyebilirim.bizim durumda aynen sizin durum gibi kaderde tabii ne varsa o yaşanır haklısın.

canım karsında kı erkek senınle evlılık dusunmuyor .
bu durum da senın canını sıkıyor .
o zaman sorun ne kı ?
ısıne gelmıyorsa ayrılacaksın olacak bıtecek .
yanı yanlıs anlama benı ama ,daha ıkı aylık ılıskı de sakalasacak
kadar laubalık gercekten hıc hos degıl .
erkek arkadasınız sızın sakalarınıza alındıgı ıcın kızmıyordur emın olun ,
daha 2 ay da ne bu samımıyet de boyle sakalasma boyutun da bu kız dıye
sasırıyordur cocuk .
evlılık olayına gelecek olursak eger ;
herkesın ılıskıye bakıs acısı farklıdır tabı .tanısdıgın kısıyle 1 ay sonra evlılık elbette olmaz .
ama nıyet de cok onemlıdır bence .tabı bu benım fıkrım .
benım yenı tanıdıgım ınsan bana ,"ben evlılık dusunmuyorum " gıbı bır cumle kullanırsa ben
o ılıskıye baslamam .yanı adamın nıyetı en bastan bellı flort takılmak ıstıyor omur boyunca .
o yuzden bu durum da bana ters oldug ıcın baslamam .
ama bugun tanıdıgım ınsanla da yarın evlenmem .adamın nıyetını ogrenırım .ılıskıye bakıs acısı nedır .
omur boyu flort mu takılmak yoksa cıddı bır beraberlıgı evlılıkle mı sonlandırmak ? bu benım ıcın onemlıdır
eger sana da cocugun hıc evlılık dusunmemesı ,ters bır durumsa ılıskıye devam etmenın bır anlamı da yoktur .
cocugu sonradan degıstırecek degılsın ya .
kendın uzulursun onun ıcın dıyorum canım yanlıs anlama sakın .

.

tok canım yanlış mı anlarım hiç ne güzel ki bana düşüncelerinizi bu şekilde açıkça söylüyorsunuz bunlardan ders çıkarmam lazım nerde hata yapıyorum akıl akıldan üstündür benim hiç düşünmediğim bir yerde sizler söylüyorsunuz.evet 2 aydır çıkıyoruz ama öncesinde 3 aylık bir arkadaslığımız var.hani derler ya insanlar sevgililikte başka arkadaslıkta bambaska diye bizimki onun hesap galiba.çok laubali olduğumu düşünmüyorum şakalarımda çünkü daha önce tanıdığı benim değişmedim bunu bilerek çıktı benimle.niyeti ciddi iyi biri hani çıkayım bu kızı bırakayım yoluma devam edeyim cinsinden değil.gelecek düşünmemesinin sebebi birbirimizi yıpratacağımız korkusu.hayatlarımızdan bir kaç yılın çalınacağını düşünmesi.önceki ilişkisi de 4 yıllıkken bitirmiş.tekrar aynı şey olmasından korkuyor anladığım kadarıyla.

canım çok teşekkür ederim içime de biraz su serptin bizim durum aynen sizinki gibi.kader tabiiki hayırlısı olsun diyorum ben de.belki de herşeyi takmayacağız bu hayatta oluruna bırakmak .ama önce oturup konusacağım onunla bu konuları.zaten olmayacaksa kaderde de yoksa olmaz.kaderci olmak lazım bazen.:))

aranızdaki bir konuşmadan örnek verirseniz tarafsız olarak yorum yapabiiliriz sanırım.mesela ona bişey öğretmeme dayanamıyor diyorsunuz.bunu ne şekilde söylüyorsunuz acaba üslubunuzdan kaynaklanıyor olabilir mi sorun?yani belki öyle hissettiriyorsundur ona.:44:Glecek düşünmemesinin sebebini açıklıyor mu?

Son düzenleme:
Back
X