- Konu Sahibi edayagcilar
-
Tayta hayır demesinin sebebi kalçanızın belli olmasıysa eğer izin vermesi gerekir.izin verir mi ki acaba? başka ne giyebilirim peki. şort diyorum yok diyor tayt diyorum yok diyor.
Merhaba kızlar. Forumu uzun zamandır takip ediyordum ama üye olmanın vakti geldi ve üye oldum. Erkek arkadaşım çok kıskanç biri. besyo sınavlarına hazırlanıyorum ve şort giydirmiyor antremanlarda. Erkekler var diye bir tek ben eşofman giyiyorum ve hava çok sıcak bazen rahat edemiyorum ne yapmam gerekli?(((
luckyfish arkadaşın her kelimesine katılıyorum..
Nerede ne giyeceğini bilecek kadar akıl ve mantık sahibi bir insansın.. bu kıskançlık değil eziklik ve güvensizlik..Sonuçta şortu giyip çarşı pazar gezmiyorsun (ki gezsen de bu seni bağlar)
Şimdi bunu yapan ileride, bikini giyemezsin,havuza gidemezsin gibi zırvalayacaktır.. Ayrıca sporcuyla ilişki istiyorsa bunu kabul etmeli...
Yapmayın sözde sevgi adına sizi sömürmesine, ezmesine izin vermeyin lütfen.. Bizler bu erkekleri bu kadar şımartıyoruz..
Bunun normal olduğunu anlat,abartılı bir şey istemiyorsun ki..normal olanı istiyorsun.. Ayrıca herkesin şort giydiği yerde eşofman giyen dikkati çeker..herkesin bikini mayo giydiği yerde haşema,uzun şort giyen dikkati çeker..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?