- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.668
- 498
- Konu Sahibi Gereksiz12345
-
insan beraberken bile unutabiliyor yahuUnutmuştur elbette. İnanın ilişki içerisindeyken, o anlar yaşanırken duyduğumuz hisler zaman geçince anlamını yitiriyor. Artık sevmediği biriyle geçmişte paylaşmış oldukları ne kadar önem arzedebilir ki şu an?
insan beraberken bile unutabiliyor yahu
bence hafıza insan için fazla nankör
unutmak bizim özelliğimiz heleki önemsemiyorsak bişeyleri
ve ben çocuğun geçmişi önemsediğini sanmıyorum
Bu erkekler bazi kisilerle beraber olur, is evlenmeye geldiginde bakire kiz isterler.. her neyse konuyu dagitmak istemiyorum ama bu olayi cozemedim.. ben bakire olmus olsam, karsimdaki insaninda hic birliktelik yasamamis olmasini isterim acikcasi.. davul dengi dengine.. kendine yediremiyorsun haklisinda ama zamanla unutursun .. maalesef olay sudur, sen erkeksin yaparsin diye diye, erkekler bir kac birliktelik yasadiktan sonra ciddilik dusunuyorlar..
Valla banada 20 li yaşlarında hayatında hiç kız arkadaşı olmamışMerhabalar ben 20 yaşındayım ve bugüne kadar ciddi anlamda bir şey yaşamadım.üniversitedeyim ve yeni sayılabilecek bir ilişkiye başladım.Çok fazla güvendiğim 2 yıldır da tanıdığım bir insan.1 aya yakın sevgiliyiz ve birbirimizi önceden de tanıdığımız için küçük şeylere takilmiyoruz normalde.dün tesadüf eseri bir konu açıldı ve erkek arkadaşım bana daha önce iki kişiyle beraber olduğunu söyledi.hic beklemiyordum falan dedim rahatsız olmamış gibi davrandim çünkü benden önce olmuş bir şey ve daha biz tanışmıyorken olmuş.sonra merak ettim kimdi nasıl oldu diye sordum dayanamayip.yüzeysel bir şekilde nerde ve kimle olduğunu nerden o yere geldiğini anlattı ve beni sevdiğini artik öyle şeylerin asla olmayacağıni zaten yeterince pişmanlık duyduğunu söyledi.ama ben olayı kurcaladigim için bunu hazmedemiyorum.neyin nasıl olduğunu bildiğimden acaba beni öptüğü gibi mi öpmüştü düşüncesi bile yetiyor gerisini söylemiyorum bile.ben bugüne kadar hic kimseyle birlikte olmadım olmayı da düşünmüyorum.O da istemedigim surece yapacak bir insan degil.ama siz daha dokunmaya kıyamıyorken başka bir kızın dokunmakla kalmamış olması gerçekten bitiriyor.en romantik anımızda aklıma geliyor ve tam anlamiyla yaşayamıyorum cunku daha önce baskalariyla yasamis olmasini yediremiyorum.geçmişi geri getiremem ona da kızamıyorum ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim ama bu tarz şeyler olmamıştı.şimdi ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Ben zinadan bahsediyorum hanimefendi.. kimsenin hayati beni ilgilendirmez.. ama bunun ismine zina derler.. yorumumuda buna gore yaptim.. isteyen birlikte olur, isteyen bakire kalir, isteyen bakir.. herkesin hayati farkli..ilişki yaşamak ciddiyetsizlik mi oluyor?
o zaman ilişki yaşayıp evlenenler ne oluyor?
saçma kalıpları bir kenara bırakın ya.
Ben zinadan bahsediyorum hanimefendi.. kimsenin hayati beni ilgilendirmez.. ama bunun ismine zins derler.. yorumumuda buna gore yaptim.. isteyen birlikte olur, isteyen bakire kalir, isteyen bakir.. herkesin hayati farkli..
Öpüşmek de zina. Konu da beni öptüğü gibi filan diyor. Biz hiç bir şey yaşamadık aile gözetiminde pastanede 2 kere buluştuk evliliği bekliyoruz ama o zina yapmış bunu kabullenebilir miyim demiyor.Ben zinadan bahsediyorum hanimefendi.. kimsenin hayati beni ilgilendirmez.. ama bunun ismine zina derler.. yorumumuda buna gore yaptim.. isteyen birlikte olur, isteyen bakire kalir, isteyen bakir.. herkesin hayati farkli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?