Erkek arkadaşım daha önce

insan beraberken bile unutabiliyor yahu
bence hafıza insan için fazla nankör
unutmak bizim özelliğimiz heleki önemsemiyorsak bişeyleri
ve ben çocuğun geçmişi önemsediğini sanmıyorum

Benim de gecmisimde oyle yasantim olmadigi icin birlikte oldugum insaninda olmamasini tercih ederim cunku cok kıskancim ve dusuncesi bile delirtir beni ama benim beklentim benim olmadigi icin eger karsilikli olsaydi bunlar o zaman o kadar takmayabilirdim sizin durumunuz ne bilmiyorum ama bence daha fazla anlatmasini istemeyin cunku eger sizde benim gibi kıskancsaniz psikolojik olarak cok etkiliyor

Bana da sevgilimin hicbir kadinla yatmamis olmasi ilginc geliyor. Bazı kadınların sevistigini unutmasi zaman alip cok derin pismanliga surukleyebiliyor (en azindan bende oyle olmustu) ama erkeklerin surekli gecmisini dusunup ne yaptim ben cok pismanim diye triplere girdigini dusunmuyorum. Ne kadar esitlikci olursak olalim, ne aci ki toplum olarak beynimize erkek milli oldu kadin kirlendi mantigi islendiginden sanmam sevgiliniz gecmise takip size de yansitsin. Gecmis gecmiste kalir onemli olan su an size sadik olabilmesi

Keske sormasaydiniz bu kotu olmus o da anlatir icabiyla tabiki cunku bir iliskide ister istemez akla gelir bunlar gecmiste yasanmisliklari ama sonuca bakmak lazim yinede yoksa bir tad ve zevk vermez guzel giden iliskide yipranir etki yapar haliyle o yuzden takilmayin siz bunlara daha fazla gelecege bakin artik ikiniz varsiniz. baska soze gerek yoktur diye dusunuyorum ben.

Son düzenleme:
Pek çok kadının aksine daha önce bir şeyler yaşamış olan taraf benim; yaşamamış olan taraf ise sevgilim bizim ilişkimizde. Inan bana hiç biri aklıma gelmiyor, sanki hiç öyle şeyler yaşamamış gibiyim. Geçmiş geçmişte kalıyor. Sanki başkası yaşamış gibi geliyor. Boşuna dert etme.

insan beraberken bile unutabiliyor yahu
bence hafıza insan için fazla nankör
unutmak bizim özelliğimiz heleki önemsemiyorsak bişeyleri
ve ben çocuğun geçmişi önemsediğini sanmıyorum

Kesinlikle, özellikle erkeklerin geneli bu konuda unutmaya daha meyilli. Hafıza hem lütuf hem lanet insana. Onu yönlendirmek de bizim elimizde bence :)

Ben de benzer şeyler yaşadım, gereksiz sorular sordum, öğrendiklerim yüzünden soğudum, hayatı zorlaştırdım. hatta gizlice kızın kim olduğunu filan bulmaya çalıştım, bi görsem rahatlayacakmışım gibi. sonra bir gün umrumda olmadığını fark ettim. önemli değildi, o hayatından zaten öyle bir çıkartmış ki hiç bir şey bulamamıştım o zaman ben neden kendimi yiyip bitireyim diye düşündüm. birazcık zamanla aşılmayacak şey yok

İnsan böyle durumlarda karşı tarafı da üzmemek adına hep içten içten düşünüyor . ama boş yere kendini üzme. Böyle bir durumda insan şöyle düşünmeli "tamam , ben böyle bir şey yaşamadım ama ya yaşarsam ve ayrılırsam ve de bir sonraki sevdiğim insan durup durup bunu kurcalayıp sorarsa nasıl hissederim ? " işte bütün mesele bu.

Bu erkekler bazi kisilerle beraber olur, is evlenmeye geldiginde bakire kiz isterler.. her neyse konuyu dagitmak istemiyorum ama bu olayi cozemedim.. ben bakire olmus olsam, karsimdaki insaninda hic birliktelik yasamamis olmasini isterim acikcasi.. davul dengi dengine.. kendine yediremiyorsun haklisinda ama zamanla unutursun .. maalesef olay sudur, sen erkeksin yaparsin diye diye, erkekler bir kac birliktelik yasadiktan sonra ciddilik dusunuyorlar..

herkes geçmişte kalmış senden önce vs demiş de eğer yaşayan sen olsaydın bu konuşanların en az yarısı seni topa tutacaktı ama bakıyorum erkek olunca aman geçmişte kalmış oluyor adı.

şöyle düşün sen bir ilişki yaşasaydın sevgilin bu kadar rahat karşılar mıydı?

cevabına göre geleceğini düşün.

ilişki yaşamak ciddiyetsizlik mi oluyor?
o zaman ilişki yaşayıp evlenenler ne oluyor?

saçma kalıpları bir kenara bırakın ya.

Valla banada 20 li yaşlarında hayatında hiç kız arkadaşı olmamış
Hiç bir şey yaşamamış biri tuaf geliyor
Eşimde bana ilk çıktığımız gün bana anlattı bana çok tuaf gelmişti
Yani banane benden öncesi
Ki sonra sevdikçe bende kıskanmıştım
Ve niye anlatıyorsunki ne gereği var olmuş bitmiş şeyler demiştim
Bende kimseyle bişey yaşamadım bu benim yaşadığım toplumun çevremin bakış açısından kaynaklanıyor
Onun dışında gençlikte olur öyle şeyler
Büyütmeyin.
Bastırılmış cinsellik benim en korktuğum şey
Bakın etraf sapıktan geçilmiyor
Ne güzel sağlıklı yaşıtıyla beraberlik yaşıyorsa ne mutlu bize
Bunlar normal şeyler anormal yaşayanlardan allah bizleri korusun

ilişki yaşamak ciddiyetsizlik mi oluyor?
o zaman ilişki yaşayıp evlenenler ne oluyor?

saçma kalıpları bir kenara bırakın ya.
Ben zinadan bahsediyorum hanimefendi.. kimsenin hayati beni ilgilendirmez.. ama bunun ismine zina derler.. yorumumuda buna gore yaptim.. isteyen birlikte olur, isteyen bakire kalir, isteyen bakir.. herkesin hayati farkli..

Kimsenin geçmişi seni ilgilendirmez, önemli olan senden sonrası. Eğer ayrılırsanız kimsede size bakmasın o zaman acaba onu öptüğü gibi beni öpmüşmüdür desin. Hatta kimseyle arkadaş da olmayalım acaba bana söylediği gibi sırlarını onada anlatmış mıdır, onada kankam demiş midir diye düşünelim. Her doğum günümü bile ayrı bir hevesle bekliyorum her mum üflediğim de yeniden heycanlanıyorum eskiden de kutlamıştım deyip geçmiyorum.

Ben zinadan bahsediyorum hanimefendi.. kimsenin hayati beni ilgilendirmez.. ama bunun ismine zins derler.. yorumumuda buna gore yaptim.. isteyen birlikte olur, isteyen bakire kalir, isteyen bakir.. herkesin hayati farkli..

hangi tanıma göre zina?
evli birinin evli olduğu kişi dışında biriyle birlikte olmasıdır zina. dinen de böyledir.

hem milleti yargılayıp hem de banane isteyen istediğini yapar demenizi komik buldum. başkasının zinasından size ne?

Ben zinadan bahsediyorum hanimefendi.. kimsenin hayati beni ilgilendirmez.. ama bunun ismine zina derler.. yorumumuda buna gore yaptim.. isteyen birlikte olur, isteyen bakire kalir, isteyen bakir.. herkesin hayati farkli..
Öpüşmek de zina. Konu da beni öptüğü gibi filan diyor. Biz hiç bir şey yaşamadık aile gözetiminde pastanede 2 kere buluştuk evliliği bekliyoruz ama o zina yapmış bunu kabullenebilir miyim demiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…