Erkek arkadaşım daha önce

açıkcası beni kiminle ne yaptığı değil de hala içinde bir ukte veya sevgi var mı o ilgilendirirdi.Sonuçta olmuş bitmiş bir olay.

İnsanların sizi tanımadan önce yaptıkları hiç bir şey sizi ilgilendirmez ne alaka yahu nasıl bir zihniyet bu kaldıramıyorsan ayrılacaksın burası Türkiye ve oda Türk erkeği bakire olmasınımı bekliyordun hayal gücün fazla kuvvetli senin :) evet olması gereken o erkek kadın eşit olmalı ama yine diyorum bu dünyanın düzeni böyle ve senin bunu değiştirmeye gücün yetmez

Daha bi ay olmuş çıkalı hemen herşeyi dökmüş ortaya sana asla yapmaz mı yapar hem çok pişmanım der sen teksin benim için der bi yandan da bekler avını erkek milleti bu her haltı yer üzülme arkadaşlığını sürdür temkinli ol

Bakir olmayan erkek karşısındaki kadından da bakirelik aramasın o zaman haketmiyorlar bence.Ama evleneceği kadın mutlaka bakire olsun ister tipik türk erkeği.Ayrıca evlenmek üzere değilsiniz yani bu konuları konuşmasanızda olur

Nesine yardimci olcaz ki? Sacma biseyi takiyorsun. 20 yasindan sonra daha once hayatinda kimseye dokunmamis insani biraz zor bulursun. Büyümen lazim.

Geçmiş geçmişte kalmış işte.. Eğer o daha kıymetli olsaydı şu an onun yanında olurdu.. Sizden öncesini önemsemeyin.. Ahlaksız ve çok kötü bir geçmiş olmadıktan sonrası sizi ilgilendirmez..Ayrıca sizin ilişkiniz yürümezse yarın bir gün beraber olacağınız başka birinin sizin hakkınızda böyle düşünmesi durumunda hissedeceklerinizi düşünün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…