Erkek arkadaşım daha önce

sen bunu dert ediniyosun. yarin obür gun sevgilin de "benim kiz arkadasimin da daha once sevgilisi olmamaliydi ilk ben olmaliydim el ele tutusmamis bile olsalar ilk benle sevgili olmaliydi" diye tuttursa o zaman o da hakli.

Bence sürekli böyle aklını kurcalayacaksa ayrıl ve ak kaşık bul. Zaten insanın başına ne geliyorsa dürüstlüğünden geliyor. Otu çöpü anlatmıycan işte be adam sen benim ilkimsin bütün ilkleri senle yaşıycam de geç.. Öyle yapanlar çok güzel gemisini yürütüyor. Dürüst olanlar da böyle deşilip duruyor..

Haklisiniz ilişkiye zarar vermesi çok kötü olur O yüzden normal davranmaya çalışıyorum peki o ilkini unutabilmiş midir sizce? Hep farklıdır derler ya hani kafami kurcalıyor ilk sonuçta

yok unutulmuyor o ilkler...
sürekli aklımızda o"ilkler" le yaşamıyoruz...

daha 20 yaşındasın takma kafanı böyle "ilkler" ve "sonlar" kelimelerine

daha yaşayacağın ,göreceğin bir yaşam var önünde,,,
şimdiden bu yaşta kesin karalar vermee

senden önce olmuş lafına ancak şu şekilde katılırım, gerçekten çok sevmiştir, uzun bi ilişkidir, ciddilerdir ama bir şekilde olmamıştır. Öbür türlüsünü erkek de kadın da hesap edecek, adam münecim mi ne bilsin senin gelceğini demicek, çünkü illa insan biriyle evleniyo bi gün,her önüne gelenle gününü gün etmek düşüncesizlik..

Haklisiniz ilişkiye zarar vermesi çok kötü olur O yüzden normal davranmaya çalışıyorum peki o ilkini unutabilmiş midir sizce? Hep farklıdır derler ya hani kafami kurcalıyor ilk sonuçta
Bi laf var ya , (ne kadar doğru bilemem ama) "kadınlar ilk erkeğini, erkekler son kadınını unutmazmış '
Zaten erkekler bizim gibi hassas değiller, unutmuştur ilkini büyük ihtimal

bence onemli olan ilk degil sonuncusu olması. insan tecrübesizken neyi sevdigini anlamak icin her seyin tadına bakar, her seyi dener. bilip bilmeden sevdigini zanneder, karar verir. ama tecrübeli olanlar neyi sevdigini bilerek bilincli olarak secim yapar. cok daha iyi bir sey bence onceden iliskisinin olması.
yasınız kucuk birkac sene gectikten sonra siz de ne demek istedigimi daha iyi anlarsınız. su an ilk ciddi iliskiniz buysa ondan dolayı oyle dusunuyor olabilirsiniz

Cok merak ettim " bende sutten cikmis ak kasik degilim" in altinda yatan hikayeyi.
Cunku bazi kizlar her seyide yasiyor pek guzel, ama hala kendisinin ne kdr namuslu digrlerinin ne kdr namussuz oldugundan bahsediyor. Nasil daha namuslu? cunku kizlik zari hala yerinde. Onemlisi bu zaten!bi cubuk bi delige girmedi, ama hersey yasandi..

10 yıllık evliyim bir kac kez bu konu acıldı ve eşime sus dedim hep cevabi bilmek istemiyorum ki muhtemelen de olmadı ama duymak düşünmek bile benide üzer o yüzden cevaplatmadım soruyu

Gecmis adi ustunde cok fazla takilm cok fazlada kurcalama bence boyle seyleri anlatmk erkeklerin hosuna gider sende kendi kendini tuketirsin

yapmayan erkek sayısı çok az ... Hem birde şöyle bakın eğer ki onlarla öyle ilişkiler yaşamasaydı ben şuan ki kişiliğe sahip olacağına inanmıyorum . çok takılma ...

ama ben olayı kurcaladigim için bunu hazmedemiyorum.

İşte asıl sorun bu zaten. Önce kurcalamak sonra hazmedememek. Aslında bunun nedeni kıskançlık. Onu geçmişinden bile kıskandığını gösterir. Bu aslında çok güzel bir duygu ama çokta zararlı. Ben dahil bir çok arkadaşımın ilişkisi zamanında bu konular yüzünden çok yıprandı. Senden önce olmuş, takma önemi yok diyemem. Empati kurmaya çalış belkide sevgilin onları doğru kişi sandı, uzun süreli bir birliktelik olacağını düşündü ve bunu yaptı. Yada en kötü ihtimal kendine hakim olamadı. Türkiyede yaşıyoruz ve sevgilinde tıpkı diğer erkek çocukları gibi bu şeyi yapmanın marifet olduğunu düşünerek yetişti. Bunun pişmanlığı bile olabilir. Bunu açık konuşmam gerekirse kendini yanlış şekilde avutarak, o kızları ona sorup kendini onlarla kıyaslarsan vb. şekillerde irdelersen hazmedemezsin. Bunları hazmetmenin en iyi yolu gerçekçi olmak, kendini gerçeklerle avutmaktır. Avutmakta demeyelim, kabullenmek diyelim. Bunu ilk senle değil onlarla yaşadı fakat senlede ilk kez yaşadığı şeyler illaki vardır. Örneğin çok daha güzel anılarınız vardır ve o kızlarla değil seninle yaşadı. Hayatında artık sen varsın. O iki kız, sevgilinin en kötü en gereksiz anısıyken şuan sen onun baştacısın. Şundan emin ol, karşılıklı olarak birbirinizle ilk kez yaşayacağınız çoğu duygu, anı, tecrübe vs... olacak hayatınızda. Şans eseri 1 tanesini ilk sizinle değil başkasıyla yaşamış. Sevgiliniz bu durumdan pişmanlık duyuyorsa, bunu size söylüyorsa emin olun hayatına sizin gibi birinin gireceğini bilseydi yapmazdı zaten. Yazdığımın bir faydası olur mu bilmiyorum ama içiniz içinizi yese bile bu konuları irdelemeyin daha fazla. Kavgaya varan sonuçlar doğabilir. Bilmemek bazen mutluluktur. Dürüst bir sevgiliniz olduğuna şükredin en azından anlatmış. Geçmişi için ona kızdığınızı yada üzüldüğünüzü anlarsa ilişkinizin sağlığından endişe ederek yalana başvurmak gibi bi hata yapabilir. (Aslında öyle bir şey olmamıştı, şu yüzden öyle anlattım, ileri gitmemiştik vs...) Dediğim gibi hiç anlatmamış gibi hayatınıza devam etmeniz daha doğru olacaktır...

Onu kekle bakalım "şeyy bende daha önce biriyle birlikte oldum ama sonra evleninceye kadar tövbe ettim" falan de bakalım tavırları ne olacak?
Kendi bakir değilken bakire kız arayan tiptense zaten ayrılman hayırlı olur.

+1

bir de ben bakire olmuş olsam bakire isteyebilirim kafası çok ilginç bu kafadaki insanlar tam olarak nereleriyle aşık olup aşk yaşıyorlar anlamıyorum

Olduysa olmua bitmiştir
Kocama bile hiç daha öncede kaç kişiyle beraber oldun nasıl ve ne zaman oldu falan diye sormak aklima gelmedi.
Cunku boyle seylerin detayini sevmem. Eger detayini bilsem rahatsiz etmeyen şey rahatsiz etmeye başlar.
Ayrica adam yillar gecmis uzerinden belki coktan unuttu durduk yerde neden aklina tekrar getireyim.

erkegın cokkullanılmısı makbuldur bunda kafaya takacak bırsey yok gecmıse takılma hayatını yaşa, sana bu konuda baskı yapmadıgı muddetce gecmıste ne yasamıs olursa yasasın senı ılgılendırmez kı suna da emın ol pısmanlık falan hıkaye , bır kere pısman olsa ıkıncıyı yapmaz dı ...

bende zamanında aynı hatayı yaptım benimde her güzel özel anımızda aklıma geliyodu ve ortam mahvoluyodu sonra kendime söz verdim bi daha düşünmicem düşünsem bile belli etmicem diye sonra sonra unutup gidiyosun zaten şuan bi kızımız oldu ve inanki gözü bizden başkasını görmüyo çok şükür çokta mutluyuz :) sende artık düşünme ve uzatma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…