Erkek arkadaşım daha önce

Gereksiz12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
12
7
1
Merhabalar ben 20 yaşındayım ve bugüne kadar ciddi anlamda bir şey yaşamadım.üniversitedeyim ve yeni sayılabilecek bir ilişkiye başladım.Çok fazla güvendiğim 2 yıldır da tanıdığım bir insan.1 aya yakın sevgiliyiz ve birbirimizi önceden de tanıdığımız için küçük şeylere takilmiyoruz normalde.dün tesadüf eseri bir konu açıldı ve erkek arkadaşım bana daha önce iki kişiyle beraber olduğunu söyledi.hic beklemiyordum falan dedim rahatsız olmamış gibi davrandim çünkü benden önce olmuş bir şey ve daha biz tanışmıyorken olmuş.sonra merak ettim kimdi nasıl oldu diye sordum dayanamayip.yüzeysel bir şekilde nerde ve kimle olduğunu nerden o yere geldiğini anlattı ve beni sevdiğini artik öyle şeylerin asla olmayacağıni zaten yeterince pişmanlık duyduğunu söyledi.ama ben olayı kurcaladigim için bunu hazmedemiyorum.neyin nasıl olduğunu bildiğimden acaba beni öptüğü gibi mi öpmüştü düşüncesi bile yetiyor gerisini söylemiyorum bile.ben bugüne kadar hic kimseyle birlikte olmadım olmayı da düşünmüyorum.O da istemedigim surece yapacak bir insan degil.ama siz daha dokunmaya kıyamıyorken başka bir kızın dokunmakla kalmamış olması gerçekten bitiriyor.en romantik anımızda aklıma geliyor ve tam anlamiyla yaşayamıyorum cunku daha önce baskalariyla yasamis olmasini yediremiyorum.geçmişi geri getiremem ona da kızamıyorum ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim ama bu tarz şeyler olmamıştı.şimdi ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

Siz de yaşayıp daha sonra unutunca, unutabildiğinizi görünce aslında ne kadar anlamsız takıntılar olduğunu anlayacaksınız. Ama ne yazık ki şu durumda sizi hep rahatsız edecek gibi görünüyor. En azından bende öyle olmuştu.

Söylemeden geçemeyeceğim; ilişkiye büyük zarar veriyor böyle hassasiyetler. Geçmişte yaşanan şeyler yüzünden "o anı" ve hatta geleceği mutsuzlaştırmak o kadar saçma ki. Beraber iyiyseniz birbirinize odaklanın sadece.

Canm hepimizin nisanlisi veya sevgilisi illaki onceden birileriyle olmstur ama bzm yapicagimiz tek sey iyice kurcalamamak sormamak detaylarina kdr ogrendiginde zoruna gder tabi hak veriyrm snde yanlis yapmssn oturup onunla bu konulari konusmakla. bende nisanlima asla ve asla sormuyrm gecmisini sadece 1 kiz arkadasi olmus bnden once uzun onu bliyrm hic kurcalayip bu konulari konusmadim 1 2 kere sormustum anlatmisti baktm iyice aklima takiliyo snr oluyrm bida asla kurcalayip sorular sormadm snde unutmaya clis cnm

Geçmişi sizi ilgilendirmiyor.
Sürekli geçmişi düşünerek bundan sonraki anlarınızı da mahvetmeyin,ne yaşandıysa yaşandı şuan hayatında siz varsınız bunu düşünün.

Haklisiniz ilişkiye zarar vermesi çok kötü olur O yüzden normal davranmaya çalışıyorum peki o ilkini unutabilmiş midir sizce? Hep farklıdır derler ya hani kafami kurcalıyor ilk sonuçta

Aranizdaki sevgi bagi ve guven arttikca onlari unutucaksin, ilk ogrendigin zaman yapamicakmissin gibi gelir ama zaman sana unutturur, fazla dusunme, askini yasa

Geçmişi olmayan kişi bulmanız zor. Açıkça söylemiş unutun gitsin

Sizden önce olan bir şey artık yapacak bir şey yok. Her zaman geçmişine bağlı takılıp kalamazsınız. Takmamaya çalışacaksınız.

Erkeğin geçmiş takıntısı ne kadar çirkinse kadınınki de bir o kadar çirkin. Hayatında olmadığınız dönemde size sadık olmasını mı bekliyorsunuz ne bekliyorsunuz? Müneccim mi bu adam iki sene sonra hayatıma şu insan girecek o yüzden kimseyle birlikte olmayayım falan mı demeliydi?

Haklisiniz ilişkiye zarar vermesi çok kötü olur O yüzden normal davranmaya çalışıyorum peki o ilkini unutabilmiş midir sizce? Hep farklıdır derler ya hani kafami kurcalıyor ilk sonuçta

Unutmuştur elbette. İnanın ilişki içerisindeyken, o anlar yaşanırken duyduğumuz hisler zaman geçince anlamını yitiriyor. Artık sevmediği biriyle geçmişte paylaşmış oldukları ne kadar önem arzedebilir ki şu an?

Herhangi bir şey yaşamadıgınız için ne kadar mantıksızca da olsa ilk başta kabullenememeniz, kıskanmanız dogal.
Ancak size karşı yaptıgı bir sadakatsizlik, haksızlık olmadıgından ötürü bu konuyu geride bırakmanız saglıklı olandır.
Bu tür takıntılı düşüncelerden her koşulda uzak durmalısınız bence.

Fakat tam tersi durumda olsaydınız o ne düşünürdü? Bunu öğrenmeye çalışın.
Çünkü önemli olan; geçmişte ne yaşadıgından ziyade, ikiyüzlü biri olup olmamasıdır.

Siz bu zamana kadar kimseyle öpüşmediyseniz dahi haklı olabilirsiniz geçmişin hep hatırda kalabileceğini düşünerek. Ama ufak masum kaçamaklarınız sizinde olduysa boş yere kendinize dert ediniyorsunuz bence. Bu devirde yok diyene de çok inanmamak lazım malum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…