Erkek arkadasım deneyimsizliği

Gereksiz değil
Herseyi bilmem lazım
Söylemesi normal
Neden gereksiz olsun
Zorladıpım yok zaten
Kendi istedi ilişkiye başladım

Tamam öyle diyelim
Başkasıyla da olmamış
Oda dindar diye
Hep bi bahane
Başkasıyla dan kastınız ne ola ki. Yani hayatına biri çıkmamıştır belki ciddi düşünebileceği yada hoşlandığı biri diğer turlusunu düşünmüyorum bile. Belki uzaklaşmıştır kadınlardan boşandıktan sonra. Belki sizi görünce etkilenip açılmıştır . Ayy inş böyle olmuştur inş. Test edin demişler bence de öyle yapın .bende çok isterdim eşimle sevgililik dönemimiz olsaydı flört etseydik kaçamaklar yapsaydık ❤ ama biz görücü usulü evlendik. Çok tatlı heyecanlar tadını çıkarın.

Bence acik acik tekrar konuyu ac aklima yatmadi de ve sor kafandakilerj
Ayrica sahsen ben evlilik disi iliski evet buyuk gunah diye dusunurum ama opusmek elele tutusmak su bu dha kucuk gunahtir diye dusunurum ayni kefede degildir
Birde sen gecmsmi sorgulayamaz demissin ama senin dha once iliski yasamis olmani sorub edebilir kiii ayrica ondaki gizemli sorunda herneyse onu sen sorun edebilirsin gbi ya herseyi seffafca konusmanizi oneririm. Bizleride bilgilendirirsen seviniriz aklima takildi benimde tum sayfalarj okudum . Hakkinizda hayirlisi

Banada rencide edici geliyor
Gidio Kadına neden yapmadınız mı diyeyim
Ereksyon oluyor gördüm ama o farklı birşey
Bir sürü cinsel rahatsızlık var atıyırum ereksyon olur ama girişte boşalır vs ilişkiye giremez
Açık açık konuşmak da istemiyorum
Deneyelim diyecem onuda istemez zaten
Benle niye olmak istlyor beni niye seçti onuda bilemedim

Yok sorun etmiyor geçmişimi
Öyle diyor
Yazdım yarın konuşcaz dedi
Yazarım gelişmeleri buraya

keske smdj yazmayip direk yuzyuzeyken konussaydin smdi yarina bi saglam yalan hazirlamasin

Ereksiyon olmasi onemli. Bu gay olmadigini gosterir.
Gay degilse baska sorunlari varsa o sorunlar tedavi ile cozulur.

Yani belki de dedigi gibidir. Esi bekarete takik olabilir. Iliskiye girmeyi Istememis olabilir. Var boyle insanlar malesef.

Ustu kapali bir sekilde ona soyle sorabilirsiniz.
"Son konusmamizdan sonra aklima takildi..Olur da ilerde evlenmeye karar verirsek biz de ayni cinsel sorunlari yasarmiyiz?"
Bakalim ne cevap verecek. Geveleyecek mi yoksa sorunlar esimle alakaliydi bende sorun yok sende de yoksa hicbir sorun yasamayiz mi diyecek.

Sorun yok diyor bende zaten
Ama sorunluyum kim der
Çok değişik biri ya

Şimdi ben de bu konu da inançlarım doğrultusunda doğru bulmuyorum yani sevgili adayınız gibi düşünüyorum pek tabi herkese saygım sonsuz.. İşin garibi evlilik birliği içinde de olmamış bu şüpheli

Ya işte ikisinden biri olsa sıkıntı yok da
Hiçbir şekilde olmaması sorun

ZAten baştan anlaşamamış karı koca. Ruhen anlaşamayınca yatakta da anlaşamıyor insan bazen. Herkes eli şeyinde gezmiyor ki. İnançlı biriyse de hakim olmuştur kendine. Bana garip ve sorunlu gelmedi. Mesela para karşılığı birliktelik ister miydiniz erkek olsaydınız... bazılarının içi almıyor mesela bu da öyle bir durum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…