- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
Caminin yanında mı oturuyormuş :) çok iyi biri diyorsunuzKırmak istemiyorum ya çok iyi biri
Banada çok ilgili
Evlenip boşanmış adam cinsellik nedir bilmiyorsa uzak durunYeni biri var hayatımda
Çocuk evlenip boşanmış
Bana birşey itiraf etti şok yaşadım
30 lu yaşlarda evliliğinde cinsellik yaşamamış .nasol yani dedim olmadı işte anlaşamıyorduk diyor.başka da olmadı mı dedim yok diyor
Çok iyi tatlı biri hoşlanıyorum ama garipsedim.çok dine düşkün biri tutucu bir tarafı var
Aramızda birşry geçmedi tabi çok yeni
Kafam karıştı.acaba sağlık sorunu mu var?detaylı soramıyorum da
Bu arada lütfen ahlak kumkumalığı yapıcaklar yazmasın lütfen gerçekten konuyu dağıtmayın
Rasyonel yorumlara ihtiyacım var...zaten sinirlerim bozuldu...
Banada rencide edici geliyor
Gidio Kadına neden yapmadınız mı diyeyim
Ereksyon oluyor gördüm ama o farklı birşey
Bir sürü cinsel rahatsızlık var atıyırum ereksyon olur ama girişte boşalır vs ilişkiye giremez
Açık açık konuşmak da istemiyorum
Deneyelim diyecem onuda istemez zaten
Benle niye olmak istlyor beni niye seçti onuda bilemedim
Ay bize yazın valla. Forumca adamın şeyinin derdine düştükCidden merak ettim ne diyecek.
Evet resmiEski eşin resmi nikahlı eş olduğundan emin miyiz?
Öyle tabiBence sizi secmesi isabetli olmus.
Sanirim sizi cok yakin buldu, kendisini anlayip cozebileceginizi hissetti.
Burada sormaniz, anlamaya calismaniz da bunun dogru oldugunu gosteriyor.
Yani tam vajinismus denebilirmi bilmiyorum ama ilk zamanlar sorunlarımız vardı ailelerimiz açısından bu yüzden aklımıza bile gelmedi öpüşüp koklasirdik ama tam anlamıyla yaşanmadı esimde saygiliydi öyle gitti yani aekadaslarim bile inanamazdi ama olabiliyor demek istediğim ayrıca ateşle barut diyen arkadaşlar burda sürekli eşimin bı sirunu yok ama yaklasmiyir yada ayda yılda bir yaklaşıp işini goruyir diyende çok beğenmemiş olabilir kadını deneyimsizliginden utnmis olabilir erkek arkadaşımı ilk ben opmustum meselaVajinismus muydunuz?
Ben bu genellemeye katılmıyorum ama sizin cumlenizdende konu sahibi anlam çıkartabilir birbirini seven normal çiftler sevisirler !Sizce normal olan dünya standartlarında anormal. Birbirini seven/evlenen normal insanlar sevişirler.
Öpüşmeyi sevismekten sayiyorsaniz evet sevistik ama benim bahsettiğim tam anlamıyla birliktelik ve evet olmadı bence gayette normal bir durumNasıl yani??
Sevgiliyken birlikte yaşadınız, evlendiniz 2 sene sevişmediniz ve buna normal mi diyorsunuz?
Okuduğumu anlamıyor muyum ben acaba yorgunluktan
Öpüşmeyi sevismekten sayiyorsaniz evet sevistik ama benim bahsettiğim tam anlamıyla birliktelik ve evet olmadı bence gayette normal bir durum
Normal demeyin gözünüzü seveyim. Biz böyle yaşadık, böyle mutluyduk deyin ama normal demeyin. Son derece anormal çünkü.
[/QUOsize göre anormal olabilir doğrudur mesela şimdide bazen günde 3 defa ayrı zamanlarda baxenfe 15 gün yapmıyoruz belki daha fazla buna ihtiyaç giderme olarak bakmadigimiz için böyledir belki ama haklisiniz nadir bir durum olabilir
Kavga bu yüzden cıkıyodur büyük ihtimalE tabi bir abukluk var bi yerde
Bende hiç öyle birşry duymadım şu hayatta
Evlilik otursun muş
Kız dermiş işte bekaretimi aldın vs
Biraz geri kafalılar gerçi o yüzden kendilerince mantıklı olabilir
Zaten anlaşamıyorduj diyor her gün kavga gürültü
Anlayamıyorum. Herhangi bir sorun yokken mi evliyken birlikte olmak için 2 sene beklediniz?Öpüşmeyi sevismekten sayiyorsaniz evet sevistik ama benim bahsettiğim tam anlamıyla birliktelik ve evet olmadı bence gayette normal bir durum
Bu sorundan ötürü bitirmek istediğini söyledin ve hala kem küm ediyorsa adam yüzde yüz sorunludur zaten.Kızlar bitirme kararı aldım
Yorumlara teşekkürler
İçime sinmeyen biriyle yapamam
Uzatmaya gerek yok
Konuştum kem kum yapıyor
Bıraktım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?