Erkek arkadasım deneyimsizliği

Adamın günah söylemi, sanki işin kılıfı gibi...
Seksten kaçındığı kesin. Karısıyla bile olamamış.
Gay olabilir; kadınlardan uyarılmıyordur.
Ciddi psikolojik dertleri vardır, ereksiyon olamıyor veya sürdüremiyordur.
Anne problemi olabilir.
HPV gibi bulaşıcı hastalığı olabilir.

Hangisi olursa olsun, önemli bir sorun var galiba.
Ayrıca, sizinle hemencecik evlenmek gibi bir niyeti mi var ki evlenmeden yaparsak günah olur diyor? Ya da hemen evlenmeyi düşünmüyorsa, sizinle sadece arkadaşca mı görüşmek istiyor?
Açıkca sormazsanız yıpranan siz olursunuz.

Evlenip boşanmış adam cinsellik nedir bilmiyorsa uzak durun

Bence sizi secmesi isabetli olmus.

Sanirim sizi cok yakin buldu, kendisini anlayip cozebileceginizi hissetti.

Burada sormaniz, anlamaya calismaniz da bunun dogru oldugunu gosteriyor.

Bence sizi secmesi isabetli olmus.

Sanirim sizi cok yakin buldu, kendisini anlayip cozebileceginizi hissetti.

Burada sormaniz, anlamaya calismaniz da bunun dogru oldugunu gosteriyor.
Öyle tabi
Ama bilmiyorum uğraşamıcam sanırım

Vajinismus muydunuz?
Yani tam vajinismus denebilirmi bilmiyorum ama ilk zamanlar sorunlarımız vardı ailelerimiz açısından bu yüzden aklımıza bile gelmedi öpüşüp koklasirdik ama tam anlamıyla yaşanmadı esimde saygiliydi öyle gitti yani aekadaslarim bile inanamazdi ama olabiliyor demek istediğim ayrıca ateşle barut diyen arkadaşlar burda sürekli eşimin bı sirunu yok ama yaklasmiyir yada ayda yılda bir yaklaşıp işini goruyir diyende çok beğenmemiş olabilir kadını deneyimsizliginden utnmis olabilir erkek arkadaşımı ilk ben opmustum mesela

Ben her şeyden öte aklıma şu geldi. İlişkiniz ilerler ve siz kopamayacak noktaya gelirseniz kendisinin kırmızı çizgisi olan evlilik dışı cinsel ilişkiyi ilerde size başa kakma şeklinde kullanır mı?

Nasıl yani??
Sevgiliyken birlikte yaşadınız, evlendiniz 2 sene sevişmediniz ve buna normal mi diyorsunuz?
Okuduğumu anlamıyor muyum ben acaba yorgunluktan
Öpüşmeyi sevismekten sayiyorsaniz evet sevistik ama benim bahsettiğim tam anlamıyla birliktelik ve evet olmadı bence gayette normal bir durum

Öpüşmeyi sevismekten sayiyorsaniz evet sevistik ama benim bahsettiğim tam anlamıyla birliktelik ve evet olmadı bence gayette normal bir durum

Normal demeyin gözünüzü seveyim. Biz böyle yaşadık, böyle mutluyduk deyin ama normal demeyin. Son derece anormal çünkü.

Kavga bu yüzden cıkıyodur büyük ihtimal
Kimse iki senelik evli bir kadına zar sormaz, konu zarsa eğer.
32 yaşında hiç evlenmemiş desen anlardım var böyle adamlar.
Ama evlenip ayrıldıysa bence de bir sorun var.
Ben de dinime düşkün biriyim harfiyyen hayatıma geçirmeye çalışırım ama ben bile adamda bir sorun var diyorum.

Evlenmeden bisey yasamadigina inanirim dinine bagli biri o zaman derim ama saglikli bir erkek evlenecek ve karisiyla birliktelik olmayacak ya kadindan (vajinusmus) dolayi sıkıntı vardi erkek üstüne gitti aralari bozuldu ya adamda isteksizlik var birliktelik yasayamiyor kadinda buna dayanamadi bu en büyük sorun bence. Evlilikte cinsellik en önde geliyor bana göre. Kac yil evli kalmislar neden ayrilmislar ayrilma surecleri nasil ilerlemis anlasmali mi cekismeli mi. Valla bu devirde hem erkek hem kadin olsun nufusdan kayit ornegi ile gidecek tanışmaya o kadar yalan dolan duzenbazlik var ki insan neye inanacagini sasiriyor.

Sanki sende sorunun kadindan olmasini istedigin icin sormaya cekiniyorsun gibi geldi oglani begenmisin sanki ama fazla baglanmadan bence herseyi sor

Anlayamıyorum. Herhangi bir sorun yokken mi evliyken birlikte olmak için 2 sene beklediniz?
Açık açık yazmıyorsunuz bakın her okuyan anormal diyor.
Siz vajinismus muydunuz? Onu mu beklediniz?
Eğer böyle bir durum varsa normal tabiki ama ortada hiçbir sorun yokken 2 yılı sadece öpüşerek geçirdiyseniz ortada çok tuhaf bir durum var.

Kızlar bitirme kararı aldım
Yorumlara teşekkürler
İçime sinmeyen biriyle yapamam
Uzatmaya gerek yok
Konuştum kem kum yapıyor
Bıraktım bende
Bu sorundan ötürü bitirmek istediğini söyledin ve hala kem küm ediyorsa adam yüzde yüz sorunludur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…