Erkek arkadasım deneyimsizliği

Ayy yok füze atın daha iyi
O ihtimali düşünmek dahi istemiyorum

Şu konuyu forumda başka üye açsa ne yorum yapardınız onu düşünün, kendinize de o yorumu yapın bence. Adamdan hoşlanmışsınız, dediklerini olayı aklınız almasa da, saçma gelse de tutacak bir taraf arıyorsunuz gibi.

Kadını bilemem, ama adamda sorun olma ihtimali çok çok yüksek.

hahahahahaha bekaretini kocan almayacakta kim alacak yahu. bariz sorun adamda..su cumlelerin gercek oldugunu, kizin boyl
Ayy yok füze atın daha iyi
O ihtimali düşünmek dahi istemiyorum

Ya tabiki çoğu şey mantıksız
Ama denemeden bilemem
Yanaşmazsa olmaz

Öyle onu bende görüyorum da
Arayınca yazınca mutlu oluyorum
Onla eğleniyorum buluşunca
Ne bilim

Bence daha fazla bağlanmadan bırakın.Cinsellik yaşamaması bence ayrı dünyaların insanları olmanızdan daha önemsiz.Üstelik evliyken bile yaşamamış olması bana da cinselliğe çok düşkün olmadığını düşündürdü.Başta eşi istemedi sonra kendisi demişsiniz,bilemedim,bana erkek böyle bir fırsatı kolay kolay reddetmez gibi geliyor.

Nasıl yani??
Sevgiliyken birlikte yaşadınız, evlendiniz 2 sene sevişmediniz ve buna normal mi diyorsunuz?
Okuduğumu anlamıyor muyum ben acaba yorgunluktan

Ya tabiki çoğu şey mantıksız
Ama denemeden bilemem
Yanaşmazsa olmaz
yanas bak konu sahibi, istemeyecek . gunah diyecek.tamam gunah ama, opusmekte gunah. gunahi cok dusunen insan opusmezdi de. zemin hazirliyor, gunu gelince biliyordun soylemistim demek icin.. bence bidahaki bulusmada biraz yaklas bakalim. neler yapacak.

Ya kendisinin cinsel bir sorunu var ya da eski esi vajinismustu. Ne kadar surmus evlilikleri peki? Eger esi vajinismus idiyse ve bu yuzden bosandilarsa bu adamdan uzak dur derim. Hicbir kadin isteyerek vajinismus olmuyor. Zaten yeterince zor ve yipratici bir surec ve es destegi cok onemli.

Madem bu adam cinsellikle ilgili konuyu kendi acmis evliligimde cinsellik yasamadim diye,o zaman sizinle bir gelecek dusunuyorsa sebebini de soylemek zorunda.

Geçenlerde bir üye eşinin isteksizliği yüzünden boşanıyordu hemde senesi dolmamış bir evlilikti. Hiç bir erkek evlilik oturana kadar şey yapmayalım olayını kabul etmez. Nekadar inançlıda olsa yok yani.. eşi vajinismus olsa yinede başka bir ilişkisi olurdu ben şahsen inanmadım. Aksi halde adam iktidarsızdır..

Ya işte o tam zina olmuyor ya
Bunların kafasına anlatamazsın işte
Bencede öyle zaten

Eski eşine neden boşandıklarini sorabilirsiniz cinsel bir sebepse hemen söyler zaten
Ayrıca çok dindar tutucu vs.ise sizin daha önce böyle bir şey yaşayıp yasamadiginizi sordu mu, dediğiniz gibiyse bu konuda da hassas olması lazım o şartlarda
Ama nerden baksak çok garip gizlediği birşeyler var gibi

İktidarsızsa da çözümü var ki
Doktora gittin mi diye sorsam mı ki ya
Kırmak istemiyorum
Zaten duyunca sinirlerim bozuldu
Gülmeye başladım

Adam konuya evlilik olarak yaklaşıyorsa eğer, aptal mı ki aynı mesele yüzünden ikinci kez sorun yaşamayı göze alsın? Cidden tuhaf bir durum neresinden tutsak elimizde kalıyor.

Sormadı soramaz zaten
Geçmişim onu ilgilendirmez
Biletek geliyor bana
Bu hakkı kimseye vermiyorum
Ya arkadaslar eski eşe nasıl sorayım ya
Yani gerçekten bunu sormak kolay mı
Bi dakka şekerim siz niye yapmadınız merak ettim ben eski kocanla birlikteyim de
Vajinusmus musun?yoksa o mu sorunlu
Böyle mi diyecem
Kadın muhattab bile olmaz sinir olur ya

İktidarsızsa da çözümü var ki
Doktora gittin mi diye sorsam mı ki ya
Kırmak istemiyorum
Zaten duyunca sinirlerim bozuldu
Gülmeye başladım
Değilmi insan şaşırmadan edemiyor yani öyle bir devirdeyizki, gerçeği söylüyorsa bile inanan çıkmaz koca forumda.. yani iktidarsızlık için kendisi bu yaşa kadar çaba sarfetmedi ise veya ettide çare bulamadıysa nasıl anlayacaksın ki? Çok hoşlanmışsın sanırım :) en iyisi al karşına açık açık sor konuş,diğer türlü çözülmesi zaman alır.

Sizce normal olan dünya standartlarında anormal. Birbirini seven/evlenen normal insanlar sevişirler.

Adam konuya evlilik olarak yaklaşıyorsa eğer, aptal mı ki aynı mesele yüzünden ikinci kez sorun yaşamayı göze alsın? Cidden tuhaf bir durum neresinden tutsak elimizde kalıyor.
Aslinda bir nevi dogru dediniz. Ama bilemiyorum gercekten cozemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…