Ayy yok füze atın daha iyibu arada konu sahibi, cinsel egilimi farklidir diyenlere farkli degildir de...diyorsun ama, su hayatta gay olup sirf toplum baskisi ve aile baskisindan kurtulmak icin evlenip, cocuk yapan insanlar var.
o kadar emin olma. ayse arman'in roportajlari var okumani tavsiye ederim.
Hayır kız boşanmak istiyormuş kavga falan ediyormuş evlilik oturmadı demiş
O zamana kadar yapmayalım
Buda tamam demiş başta
Sonra isteksizlik oldu ona karşı dedi
Kötü kokuyordu falan ten uyumsuzluğu vardu
Kendine bak diyordum diyor o zaman da istemiyorum seni defol diyormul
Ama yinede bu çocuk da birşey var
Bence iki taraflıydı
Ay ama bu da bir eziyet cesidi valla ...ne diyim bilemedimKorkar hiç yapamaz
Allahım ya en tırt olaylar başıma gelir hep nedense
Hoşlanıyorum da ne yapıcam hiç bilmiyorum
İlk defa böyle bşrşey gördüm
Öyle onu bende görüyorum daOlmaz ki.Yani kafalarınız uyuşmuyor.Siz rahat o tutucu.Sıkılırsınız.
Vajinismus muydunuz?evliliğinin 2. Yılında cinsellik yasadim
hahahahahaha bekaretini kocan almayacakta kim alacak yahu. bariz sorun adamda..su cumlelerin gercek oldugunu, kizin boylMüsadenizle gülüyorum ama size değil, adamın saçmalıklarına
Ya böyle şey olur mu, bahsi geçen kadın karısıKarısı kalkıp "bekaretimi aldın" diye adamı mı suçlayacak? Kocasını? Ya insan (siz değil, adam) böyle bir şeyi öne sürmeye utanır "bu da çok saçma oldu yahu" diye.
Ayy yok füze atın daha iyi
O ihtimali düşünmek dahi istemiyorum
Ya tabiki çoğu şey mantıksızŞu konuyu forumda başka üye açsa ne yorum yapardınız onu düşünün, kendinize de o yorumu yapın bence. Adamdan hoşlanmışsınız, dediklerini olayı aklınız almasa da, saçma gelse de tutacak bir taraf arıyorsunuz gibi.
Kadını bilemem, ama adamda sorun olma ihtimali çok çok yüksek.
Öyle onu bende görüyorum da
Arayınca yazınca mutlu oluyorum
Onla eğleniyorum buluşunca
Ne bilim
Nasıl yani??Doğru söylüyor olabilir neden olmasın ki bende eşimle 7 yıllık birlikteliğin üzerine evlenip evliliğinin 2. Yılında cinsellik yasadim üniversitede de aynı evde yaşadık ayrıca bircok insana sorulsa çok tan yapmışlardır denebilirdi ama bazen erkkeler çok saygılı olabiliyorlar bu konuda belki onlarda o enerjiyi yakalayamamislardir sevgilinizde bunun icin sadece yaklaşmak istememiştir sağlık sorunu düşük bir ihtimal bence hatta evliliğimiz de anneme olmadı birşey dediğimde bir erken nasıl yaklaşmaz diyordu ama.bence çok normal olmayabilir
yanas bak konu sahibi, istemeyecek . gunah diyecek.tamam gunah ama, opusmekte gunah. gunahi cok dusunen insan opusmezdi de. zemin hazirliyor, gunu gelince biliyordun soylemistim demek icin.. bence bidahaki bulusmada biraz yaklas bakalim. neler yapacak.Ya tabiki çoğu şey mantıksız
Ama denemeden bilemem
Yanaşmazsa olmaz
Ya işte o tam zina olmuyor yayanas bak konu sahibi, istemeyecek . gunah diyecek.tamam gunah ama, opusmekte gunah. gunahi cok dusunen insan opusmezdi de. zemin hazirliyor, gunu gelince biliyordun soylemistim demek icin.. bence bidahaki bulusmada biraz yaklas bakalim. neler yapacak.
İktidarsızsa da çözümü var kiGeçenlerde bir üye eşinin isteksizliği yüzünden boşanıyorsu hemde senesi dolmamış bir evlilikti. Hiç bir erkek evlilik oturana kadar şey yapmayalım olayını labul etmez. Nekadar inançlıda olsa yok yani.. eşi vajinismus olsa yinede başka bir ilişkisi olurdu bem şahsen inanmadım. Aksi halde adam iktidarsızdır..
Adam konuya evlilik olarak yaklaşıyorsa eğer, aptal mı ki aynı mesele yüzünden ikinci kez sorun yaşamayı göze alsın? Cidden tuhaf bir durum neresinden tutsak elimizde kalıyor.Ya kendisinin cinsel bir sorunu var ya da eski esi vajinismustu. Ne kadar surmus evlilikleri peki? Eger esi vajinismus idiyse ve bu yuzden bosandilarsa bu adamdan uzak dur derim. Hicbir kadin isteyerek vajinismus olmuyor. Zaten yeterince zor ve yipratici bir surec ve es destegi cok onemli.
Madem bu adam cinsellikle ilgili konuyu kendi acmis evliligimde cinsellik yasamadim diye,o zaman sizinle bir gelecek dusunuyorsa sebebini de soylemek zorunda.
Sormadı soramaz zatenEski eşine neden boşandıklarini sorabilirsiniz cinsel bir sebepse hemen söyler zaten
Ayrıca çok dindar tutucu vs.ise sizin daha önce böyle bir şey yaşayıp yasamadiginizi sordu mu, dediğiniz gibiyse bu konuda da hassas olması lazım o şartlarda
Ama nerden baksak çok garip gizlediği birşeyler var gibi
Değilmi insan şaşırmadan edemiyor yani öyle bir devirdeyizki, gerçeği söylüyorsa bile inanan çıkmaz koca forumda.. yani iktidarsızlık için kendisi bu yaşa kadar çaba sarfetmedi ise veya ettide çare bulamadıysa nasıl anlayacaksın ki? Çok hoşlanmışsın sanırım :) en iyisi al karşına açık açık sor konuş,diğer türlü çözülmesi zaman alır.İktidarsızsa da çözümü var ki
Doktora gittin mi diye sorsam mı ki ya
Kırmak istemiyorum
Zaten duyunca sinirlerim bozuldu
Gülmeye başladım
Sizce normal olan dünya standartlarında anormal. Birbirini seven/evlenen normal insanlar sevişirler.Doğru söylüyor olabilir neden olmasın ki bende eşimle 7 yıllık birlikteliğin üzerine evlenip evliliğinin 2. Yılında cinsellik yasadim üniversitede de aynı evde yaşadık ayrıca bircok insana sorulsa çok tan yapmışlardır denebilirdi ama bazen erkkeler çok saygılı olabiliyorlar bu konuda belki onlarda o enerjiyi yakalayamamislardir sevgilinizde bunun icin sadece yaklaşmak istememiştir sağlık sorunu düşük bir ihtimal bence hatta evliliğimiz de anneme olmadı birşey dediğimde bir erken nasıl yaklaşmaz diyordu ama.bence çok normal olmayabilir
Aslinda bir nevi dogru dediniz. Ama bilemiyorum gercekten cozemedim.Adam konuya evlilik olarak yaklaşıyorsa eğer, aptal mı ki aynı mesele yüzünden ikinci kez sorun yaşamayı göze alsın? Cidden tuhaf bir durum neresinden tutsak elimizde kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?