Erkek arkadasım deneyimsizliği

Ya heralde yani
Kadın toplum baskısı aile zart zurt derken evlense bile kasıyor kendini yspamıyor
Çünkü çok büyütüyorlar ya
Dünyanın en önemli şeyi

Ablam evlenmeyi düşündüğü adamın eski eşiyle konuşmuştu. Sonra evlenmekten vazgeçmişti
Kesinlikle çok iyi yapmış
Yanı kadın yalan da söylüyor olabilirdi boyle bir ihtimalde var
Ama az çok anlaşılır konuşulan konulara verilen çelişkili cevaplar filan belli olur
Ablanız akıllı kadınmış

Üfff öyle mi diyorsun ya
Çok iyi biri ama bunun dışında hiç sorun yok
Benle çok çıkmak istedi
Bende sonunda kabul ettim ama olaya bak

42 yaşındayım, yaşayarak öğrendim ki sorunlu adamdan uzak duracaksın. Evlilik niyetiyle flört ediyorsun, amaç bu ve evliliğin temel taşları ne ? Sevgi,saygı,geçim kaynağı, hayat görüşlerinin uyması ve sevişmek. Ha sonradan bir sorun çıkar, hastalık olur, sıkıntılar olur sonuna kadar eşimin yanında olurum ama baştan sorunlu biriyle bu yola çıkılmaz, çok yıpranıyor insan. Evlilik hayat arkadaşlığı, iyi günde kötü günde amenna ama görünen köye he demek bence doğru değil. Tarif ettiğin profil bana hiç normal gelmedi, bir sorunu olmasa ilk evliliğinden bu şekilde bahsetmezdi, boşanmışta olsalar hiç bir erkek karısının mahremini yeni tanıştığı birine açmaz, belli ki zemin hazırlıyor, sevişmek öyle basit bir şey değil bazen büyük sorunları aşmanın kapısını aralıyor, bu yüzden diyorum bu konuda sorunlu adamı çekemem net

oyleyse ustune de esı vajınısmussa, eskı esıyle alakalı bu ozel bılgılerı de paylasamayacagına gore hala yasamamıs olması yıne normal
Eski eşiyle birlikte olmadığına kadar anlatan, eşinin sevişmek için evlilik oturana kadar bekleyelim dediğini anlatan, karısının kendisini bekaretini almakla suçlayacağını söyleyen adam kadının vajinismus olduğunu söylemekten niye kaçınsın ki? Üstelik böyle hassas bir konuda kendini soktuğu pozisyon da ortadayken.

Şiddet burda örnekti
Hayat sizin karar sizin

aaaa telden okudum atlamısım bunları gormedım arada yorumlarda mı yazıyor bu bılgı
ay kesın adamda sorun var ozaman

Benimde bir arkadaşımın evleneceği adamın eski karısı arkadasımı aramıştı bak kardeşim kıskandı falan deme sakın insanlık namına arıyorum seni ben yandım sen yanma bu adam psikopat dedi arkadasım inanmadı kadına yinede evlendi sonuç adam psikopat çıktı ve boşandı

Vajinusmus demedi ama yapmak istemedi dedi bu da anormal bence
Biraz bekleyelim ne ya
İkiside sorunlu bence

Adamin hormonel problemi buyuk olasilik var.Ya cok tutucusun olmadi anladim,ama.iki senelik evlilikte nasil olmaz?cok sacma degilmi?senin matigini aliyor mu?

Benide arasa keşke
Ama ben arayamam

Adamin hormonel problemi buyuk olasilik var.Ya cok tutucusun olmadi anladim,ama.iki senelik evlilikte nasil olmaz?cok sacma degilmi?senin matigini aliyor mu?
Almıyor
Almadığı için soru açtım
Hormonal sorunu değil de piskolojik bir sorunu var
Birşey var tabi
Ne olduğunu çözemedim

Almıyor
Almadığı için soru açtım
Hormonal sorunu değil de piskolojik bir sorunu var
Birşey var tabi
Ne olduğunu çözemedim
Bunun cozumude konusmak,gormezden gelerek ustunu kapatarak atlanicak bir konu degil ozellikle evlilik dusunuyorsan.Kafandaki sorulari gidermenin tek yolu acik acik sormak utanilicak bir mesele degil.

Bunun cozumude konusmak,gormezden gelerek ustunu kapatarak atlanicak bir konu degil ozellikle evlilik dusunuyorsan.Kafandaki sorulari gidermenin tek yolu acik acik sormak utanilicak bir mesele degil.
Evet sorucam
Banane ya aklıma takılıyor

Dimi bu önemli çünkü
tabıkı kesınlıkle cok onemlı ınsanlar psıkopatlıgını cok guzel gızlıyor esını mı dovuyordu aldattı mı ahlaksızlıgı mı oldu alkolık mı kumarbaz mı nıcın bosandıkları onemlı bır kadın durup durduk yere hıc sorun yokken nıye yuvasını dagıtmak ıstesın kı evlılık erkeklerden daha cok kadınları etkılıyor sonucta malesef

aaaa telden okudum atlamısım bunları gormedım arada yorumlarda mı yazıyor bu bılgı
ay kesın adamda sorun var ozaman
Evet konu ilerledikçe konu sahibi anlattı diğer konuşmaları da.
Yani bence adam bu kadar şeyi anlattıysa eşinin vajinismus olduğunu da anlatabilirdi. Bir eşim istemedi demiş, bir tartışırdık demiş, bir ten uyumu yoktu demiş, bir kötü kokuyordu demiş.

Olmadı diyor
Başta kız istememiş
Zaman ver hazır değilim demiş
Olmadı diyor .niye diyorum
Ten uyumumuz yoktu diyor
Sürekli tartışırdık zaten anlaşamazdık vs
Eski eş başta istememiş
Evliliğimiz otursun öyle demiş
Kız dermiş işte bekaretimi aldın vs
Biraz geri kafalılar gerçi o yüzden kendilerince mantıklı olabilir
Zaten anlaşamıyorduj diyor her gün kavga gürültü

Soramam ya
Nasol sorulur
Senin eski kocanı ben alıcam mı diyeyim kadına
Eger ulasma imkanim olsa ben sorarım. Asla tek taraflı kabul etmezdim. Evliliginiz neden bitti,biz ciddi düşünüyoruz , tek taraflı karar vermek istemiyorum diye. Belki aldatti? Belki siddet uyguladi. Tabi evleneceğim adama söylerdim eski eşle konusmak istediğimi, cekinecegi bir durum yoksa karsi gelmez zaten

adam sorunlu cok net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…