Bir arkadaşım da böyleydi. 5 senelik evliydi, birkaç defa denemiş canı acıyor diye devam etmemişler,”çocuk istediğimiz zaman yaparız, hamile kalmak istemediğim için yapmıyoruz” demiştiEski eş başta istememiş
Evliliğimiz otursun öyle demiş
Ya sanki çocuk düşünüyorlar .
Evlilik otursun ne
Yuhh yaa yuhh YaniBir arkadaşım da böyleydi. 5 senelik evliydi, birkaç defa denemiş canı acıyor diye devam etmemişler,”çocuk istediğimiz zaman yaparız, hamile kalmak istemediğim için yapmıyoruz” demişti
Yok ya olmuyacak bu işSiz bu konuyu konuşun bide dinine çok düşkün biri diyorsunuz yarın birgün açıksanız kapanmaya zorlar yada kıyafetlerine karışır 32 yaşında adam birliktelik olmaz mı hiç bide günah zina diyor bu konuyu tekrardan gözden geçirin derim sonuçta bir kere evlenirsiniz bir evlilikte canınız yanmasın
Siz yasamismiydiniz . Kadınlarin yasamamasi garipsenmiyorda erkegin yaşamamış olması garipseniyor. Ben de esimin hiç yaşamamış olmasını isterdim meselaHem garipsedim hem garipsemedimben eşimle 28 yaşında tanıştım oda ilişki yaşamamıştı ha aklıma sağlık sorunu o zamanlar gelmemişti şuan evliyim zaten ama siz yinede sorun bende ben olsam sorardım
Ayy Yani tiksinç yabir arkadasim boyle bosanmisti.adam esofmanin altini bile cikartmiyormus. hic bir caba gostermemis olsun diye. sonra bosandi kiz. aradan biraz zaman gecti bir kac yil sonra kizin saniyorum butun facebook arkadaslarina bakire degildi turunden mesaj atmisti. en azindan bana atti. hemen engelledim tabi hic ciddiye almadim.
cocuk sorunlu kesinlikle. eski esiyle gorusun eger devam edecekseniz.
Ya iyide evlilik geçirmiş 2 seneSiz yasamismiydiniz . Kadınlarin yasamamasi garipsenmiyorda erkegin yaşamamış olması garipseniyor. Ben de esimin hiç yaşamamış olmasını isterdim mesela
ben vajınısmustum evlılıgımın 1. ayında amelıyat oldum zar cıkartma ve genısletme amelıyatı dırek acık acık yazmıs gıbı oldum ama hastaneye gıdıp aynen boyle dıyorsunuz yapacak bırsey yokYa iyide evlilik geçirmiş 2 sene
Eski eşe helal olsun insanmışBenimde bir arkadaşımın evleneceği adamın eski karısı arkadasımı aramıştı bak kardeşim kıskandı falan deme sakın insanlık namına arıyorum seni ben yandım sen yanma bu adam psikopat dedi arkadasım inanmadı kadına yinede evlendi sonuç adam psikopat çıktı ve boşandı
Herkes demiş adamda bişey var diye ama ben tam tersini düşündüm neden bilmiyorum adam gayet samimi geldi birbirlerinden soğumuşlar ve olmamış adam kadının koktuğunu söylüyor ama belki karısı da ona neler diyordur böyle böyle uzaklaşmışlar işteHayır kız boşanmak istiyormuş kavga falan ediyormuş evlilik oturmadı demiş
O zamana kadar yapmayalım
Buda tamam demiş başta
Sonra isteksizlik oldu ona karşı dedi
Kötü kokuyordu falan ten uyumsuzluğu vardu
Kendine bak diyordum diyor o zaman da istemiyorum seni defol diyormul
Ama yinede bu çocuk da birşey var
Bence iki taraflıydı
Ya tamam da başkasıyla da olmamışHerkes demiş adamda bişey var diye ama ben tam tersini düşündüm neden bilmiyorum adam gayet samimi geldi birbirlerinden soğumuşlar ve olmamış adam kadının koktuğunu söylüyor ama belki karısı da ona neler diyordur böyle böyle uzaklaşmışlar işte
Tamam öyle diyelimEşimle 10 sene flört ettikten sonra evlendik, evlendiğimiz ilk gece olmadı sonrasında bazı olaylar yaşadım ve vajinusmus oldum. 2 seneye yakın olmadı, tedavi oldum bu sırada eşim hiç zorlamadı beni, tedavimin sonuçlanmasını bekledi sabırla şimdi cinsel yönden hiçbir sorunumuz yok.
Az önce verdiğim örnekteki kadın 2 üniversite mezunu bir ressamdı ama düşünce yapısı biraz çarpıktı.
Ayrıca bir arkadaşım da ilk gece gerdeğe girdikten sonra bunalıma girmiş bekaretimi kaybettim boşanırsam ileride artık bakire olmayacağım diye bu kişi de öğretmen.
Yani konu sahibi karşınızdaki adamın ilk eşide verdiğim örneklerdeki kadınlar gibi olabilir.
Bende yaşamamıştım. Evet erkeğin garipseniyor.Siz yasamismiydiniz . Kadınlarin yasamamasi garipsenmiyorda erkegin yaşamamış olması garipseniyor. Ben de esimin hiç yaşamamış olmasını isterdim mesela
Belki kadın adamın cinsel problemleri yüzünden boşandı herşey olabilirtabıkı kesınlıkle cok onemlı ınsanlar psıkopatlıgını cok guzel gızlıyor esını mı dovuyordu aldattı mı ahlaksızlıgı mı oldu alkolık mı kumarbaz mı nıcın bosandıkları onemlı bır kadın durup durduk yere hıc sorun yokken nıye yuvasını dagıtmak ıstesın kı evlılık erkeklerden daha cok kadınları etkılıyor sonucta malesef
Kriterleri vardır olmamıştır gayet normal geldi bana. Erkek arkadaşınız günah diye beraber olmamış başka biri parasıyla birliktelik yaşamaya karşıdır yada hastalık kapma korkusu vardır gibiTamam öyle diyelim
Başkasıyla da olmamış
Oda dindar diye
Hep bi bahane
Ben başka birinin yazdığı mesaja alıntı yaptım bu konuya değil .mesaj üstte okursaniz görürsünüzYa iyide evlilik geçirmiş 2 sene
Ay yapıcam da
Bir erkeğin ilk kadını olmadım hiç
Buda varmış kaderde
Allahım sinirlerim bozuldu ya
Ay bide günah diyor ben yapamam zina olur
Offf valla çok ilginç
Ya tamam da başkasıyla da olmamış
Off yaa kafam karışıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?