- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
hahahaha tabiki de oyle deme de, ne bileyim keske kadini taniyan birini bulsaniz dolayli yoldan ona sorsaniz.. ama en dogrusu, acik acik kendisine sormak. kirip incitmekten korkuyorsunuz ama, ilerde sizin incinmenizdense acik acik anlatmasi en dogrusu olur bence.Sormadı soramaz zaten
Geçmişim onu ilgilendirmez
Biletek geliyor bana
Bu hakkı kimseye vermiyorum
Ya arkadaslar eski eşe nasıl sorayım ya
Yani gerçekten bunu sormak kolay mı
Bi dakka şekerim siz niye yapmadınız merak ettim ben eski kocanla birlikteyim de
Vajinusmus musun?yoksa o mu sorunlu
Böyle mi diyecem
Kadın muhattab bile olmaz sinir olur ya
Yalan söylüyo ilk gecede mi anlaşamamışlarYeni biri var hayatımda
Çocuk evlenip boşanmış
Bana birşey itiraf etti şok yaşadım
30 lu yaşlarda evliliğinde cinsellik yaşamamış .nasol yani dedim olmadı işte anlaşamıyorduk diyor.başka da olmadı mı dedim yok diyor
Çok iyi tatlı biri hoşlanıyorum ama garipsedim.çok dine düşkün biri tutucu bir tarafı var
Aramızda birşry geçmedi tabi çok yeni
Kafam karıştı.acaba sağlık sorunu mu var?detaylı soramıyorum da
Bu arada lütfen ahlak kumkumalığı yapıcaklar yazmasın lütfen gerçekten konuyu dağıtmayın
Rasyonel yorumlara ihtiyacım var...zaten sinirlerim bozuldu...
Ya tabi canımhahahaha tabiki de oyle deme de, ne bileyim keske kadini taniyan birini bulsaniz dolayli yoldan ona sorsaniz.. ama en dogrusu, acik acik kendisine sormak. kirip incitmekten korkuyorsunuz ama, ilerde sizin incinmenizdense acik acik anlatmasi en dogrusu olur bence.
2 yılYa kendisinin cinsel bir sorunu var ya da eski esi vajinismustu. Ne kadar surmus evlilikleri peki? Eger esi vajinismus idiyse ve bu yuzden bosandilarsa bu adamdan uzak dur derim. Hicbir kadin isteyerek vajinismus olmuyor. Zaten yeterince zor ve yipratici bir surec ve es destegi cok onemli.
Madem bu adam cinsellikle ilgili konuyu kendi acmis evliligimde cinsellik yasamadim diye,o zaman sizinle bir gelecek dusunuyorsa sebebini de soylemek zorunda.
Yok ya ne tutucu görecekSeni tutucu gördüyse uyduruyor olabilir yani kendisini de öyle muhafazakar, tutucu gör de evlen onunla diye. İyi taraftan bakmaya çalıştım. Benim aklıma gelen ilk şey cinsellik ile ilgili sorunlar yaşadığı, buna da kılıf uydurmak için "acemilik" bahanesini bulduğu oldu açıkçası.
Bu kadar hassasiyeti olan adamın sevgililik ilişkisi içinde olması ve cinsellik konuşması da çizdiği profile çok uymuyor gerçi.
Kadın mı istememişArkadaşımın eşi 1 yıl evli kalmış kadın kızlığım duruyor deyip boşanma davası açmıştı. Bunlar boşandı arkadaşımla evlendi şuan 1 yaşında kızları var
Yok ya ne tutucu görecek
Off valla kafam kazan oldu ya
Nerden beni buldu
Ya dindar ama oda erkek yaniEski eşine neden boşandıklarini sorabilirsiniz cinsel bir sebepse hemen söyler zaten
Ayrıca çok dindar tutucu vs.ise sizin daha önce böyle bir şey yaşayıp yasamadiginizi sordu mu, dediğiniz gibiyse bu konuda da hassas olması lazım o şartlarda
Ama nerden baksak çok garip gizlediği birşeyler var gibi
Arkadaşın duyduğuna göre kadın çirkeflik yapmış para göz diye hep bir bahane falan geçiştirmiş tabi detaylarını tam bilmiyorum ama kadın için kızlık raporu aldı dedilerKadın mı istememiş
Vayy ne değerliymişArkadaşın duyduğuna göre kadın çirkeflik yapmış para göz diye hep bir bahane falan geçiştirmiş tabi detaylarını tam bilmiyorum ama kadın için kızlık raporu aldı dediler
2 yıl
Kadını senelerce mi beklicekti yani
2 sene ya
Ama olay o değil ki bunlarda
Bunlardaki olay başka bence
Müsadenizle gülüyorum ama size değil, adamın saçmalıklarına
Ya böyle şey olur mu, bahsi geçen kadın karısıKarısı kalkıp "bekaretimi aldın" diye adamı mı suçlayacak? Kocasını? Ya insan (siz değil, adam) böyle bir şeyi öne sürmeye utanır "bu da çok saçma oldu yahu" diye.
Yani en yakınımın başına gelmese inanılacak durum değil ama bazıları yaşıyor demekkiVayy ne değerliymiş
Töbe ya
Valla neler duyqcam
Buda diyor işte kız evliliğimiz otursun demiş
Sanki çocuk yapacak
Vajinismus gibi bir durum olsa doğrudan söylerdi adam herhalde. Evliliğimizin oturmasını bekledik falan demiş. Daha ilk geceden oturmayacağı belliydi demek kiVajinismusu 2 yilda 3 yilda 4 yilda yenen kadinlar var. Ve eslerini bekleyen sabirli erkekler. Evlilikte cinsellik cok onemli muhakkak ama seven bir adam esini 2 yil beklemis cok degil. Cunku hersey salt cinsellik degil. Neyse yasamayan gercekten bilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?