Erkek arkadaşım derdini anlatmıyor

sorularlabasbasa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
2
2
1
29
Karşılıklı olarak evlenmeyi düşündüğümüz , birbirimizi tanımaya çalıştığımız bir ilişkimiz var. Ama erkek arkadaşım derdini paylaşmak istemiyor, çünkü bugüne kadar her şeyi tek başına halletmiş, başarmış. . Ne zaman anlatmak istersen dinlerim, bugüne kadar tek başına hallettin ama artık ben varım diyorum. benimle paylaşmanın daha zamanı olmadığını söylüyor, paylaşsam bile bir şey yapamayacaksın o yüzden şimdi zamanı değil, bugüne kadar hiç kimseye benim böyle derdim var demedim hiç bundan sonrada söylemek zoruma gider diyor. Senin haberin olmadan halletmek, hayatını etkilemek istemiyorum bunun içinde elimden ne gelirse yapacağım sen beni ayakta tutacaksın sen bunlardan etkilenmeyeceksin diyor. Ama ben iyi günde yanında olduğum gibi kötü gününde yanında olmak istiyorum, elimden bir şey gelmese bile yanında olduğumu bilmesini istiyorum. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum, hayatım boyunca her ne olursa olsun yanında olmak istediğim tek kişi o. Ve ben daha önce böyle bir durum yaşamadım nasıl yapılır, nasıl yanında olurum bunu ona nasıl hissettirebilirim. ?

Bunu bu kadar kafaya takmanızı anlayamadım,kendi çapında gizem yapıyor,merak uyandırıyor, ama anlatmıyor üstüne düştükçe de şımarır böyle tipler. Anlatmazsa anlatmasın süperman gibi takılsın siz neden kendinizi yoruyorsunuz ki?

Sen bunlardan etkilenmiceksin diyor ama siz derdinin olduğunu biliyorsunuz yani demekki etkilemiş. Derdini paylaşmayan, etkilemek istemeyen insanın derdini, sıkıntısını hiç bilmemeniz, hissetmemeniz lazım demekki bunları bildiğiniz göre pekte profesyonel değil. Fazla drama geldi bana, ben yaparım ederim ama sen bilme oldu o zaman adama derler neden ben şimdi bunları kendime dert ettim hemde derdin ne olduğunu bilmeden diye bence bırakın kendi kendine çözsün.

Başak burcuyum dram benim işim

Aa nasıl basaksiniz ben de başağım. Ama böyle bir durumda derdini bir iki sorarım üçüncü de bana yansıtma o zaman moralimi düşürme çöz öyle gel derim.
Çocuk gibi nazlayamam ne bu atla deve değil ki çözemiyorsak söylesin ki haberim olsun. Belki kumar bağımlısı borcu var vs biz evlenince mi söyleyecek?

Adam bildiğin mafyatik olmaya çalışan ergenler gibi..
İzlediklerinden etkileniyor.Yalnız kovboy tripleri,gizemli olma hevesi ve halleri.
Bırakın anlatmasın,keyfi bilir.
Emin olun anlatacağı bir şey De yoktur.
Marketten tarihi geçmiş bir yoğurt aldığını fark etmiş olsa bile ; size anlatırken mandirasi yanmis gibi anlatacaktır.

Sevgilinizin maddi durumu nasıl? Borcu harcı var mı?

Sizden borç istemeye yüzü yoktur . Gizem yaratıyor ki peşine düşesiniz noldu noldu diye.

Senden asla isteyemem . Asla kabul edemem diyecek.

Siz de ayy olur mu öyle şey benden istemeyeceksin de kimden isteyeceksin ayrımız gayrımız var aşkolsunn diye vereceksiniz.

İleride ben senden istemedimki sen didikledin sen verdin olacak.

Kapanış. The end.

Çok fesat uyandım bugün . Tersimden kalktım.

Son düzenleme:
Yalniz baya uyumlusunuz iki drama queen Söylemezse söylemesin salın kendi haline, madem o kadar yansitmeyacak etkilemeyecek ne diye derdim var diyip merak ettiriyor.
Bende aynısını diyecektim adam mafiiuya zamani gelince anlatirim ne derdi olabilir acep .su adamlari toplayıp yuvarlak masa dan kalkinca anlatacagim gibi uslubu var sevgilisinin.

Akrep burcu muyuz ya da yükselen mi akrep?

Benim nişanlım da oyle, morali bozuk olduğunu görünce eskiden çok sorardım, artık sormuyorum ben de hiç, o da sormamamı istiyor zaten, ona göre davranıyorum. Ben işimle ilgili konularda dert anlatmayı yada şikayet etmeyi zayıflık olarak görüyorum diyor. Siz de sormayın, sen istediğin zaman anlatırsın o zaman deyip, birşey yokmuş gibi davranmaya devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…