- 31 Ocak 2023
- 2
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi sorularlabasbasa
Karşılıklı olarak evlenmeyi düşündüğümüz , birbirimizi tanımaya çalıştığımız bir ilişkimiz var. Ama erkek arkadaşım derdini paylaşmak istemiyor, çünkü bugüne kadar her şeyi tek başına halletmiş, başarmış. . Ne zaman anlatmak istersen dinlerim, bugüne kadar tek başına hallettin ama artık ben varım diyorum. benimle paylaşmanın daha zamanı olmadığını söylüyor, paylaşsam bile bir şey yapamayacaksın o yüzden şimdi zamanı değil, bugüne kadar hiç kimseye benim böyle derdim var demedim hiç bundan sonrada söylemek zoruma gider diyor. Senin haberin olmadan halletmek, hayatını etkilemek istemiyorum bunun içinde elimden ne gelirse yapacağım sen beni ayakta tutacaksın sen bunlardan etkilenmeyeceksin diyor. Ama ben iyi günde yanında olduğum gibi kötü gününde yanında olmak istiyorum, elimden bir şey gelmese bile yanında olduğumu bilmesini istiyorum. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum, hayatım boyunca her ne olursa olsun yanında olmak istediğim tek kişi o. Ve ben daha önce böyle bir durum yaşamadım nasıl yapılır, nasıl yanında olurum bunu ona nasıl hissettirebilirim. ?