Erkek arkadaşım doğum günümü kutlamadı önemsemiyor mu?

Yani bence bu bile iyi çünkü kuzenimin evlendiği adam ona ben kurus bile atmıyordu yanında yemek yiyordu kızın ısrar etmiyordu sende ye diye öyle biriydi çevremde var örnekleri onlar kadar değil en azından
Benimki kötünün iyisi diyosun kaç ay olmuş hediye almamış 3-5 para çocuğa harçlık verir gibi rezalet bence ama sen bilirsin.

Benimki kötünün iyisi diyosun kaç ay olmuş hediye almamış 3-5 para çocuğa harçlık verir gibi rezalet bence ama sen bilirsin.
Bilmiyorum. Yine 4 5 kere bin tl attı işte yani bin tl de az değil ki 10 kere para atmıştır yanına gidince de para verjrdi zaten bi kere bile ben para ödemedim hep o oderdi

Bilmiyorum. Yine 4 5 kere bin tl attı işte yani bin tl de az değil ki 10 kere para atmıştır yanına gidince de para verjrdi zaten bi kere bile ben para ödemedim hep o oderdi
Bin tl artık eskinin 100 tl si maalesef. Para atması övünülecek birşey değil kusura bakma ama hala aynı şeyleri yazıyosun söylenenleri anlıyormusun?

Yanlış yazmışım 5 kere bin tl attı 4 5 kere de 400 500 civari yanına gidince de bazen para veriyordu
Yazdım yazdım sildim. Zaten anlayacağın yok, kalbini kırmayayım dedim. Kendini muhtaç durumuna düşürüyorsun, adam sevgini 500tlye satın alıyor sana o kadar söyleyeyim. Sakın zorla veriyor deme, sen istemedikçe kimse sana para veremez. Biri bana 500tl atsa yetim mi doyuruyorsun, al bir tarafına sok derim ama sen bunu sevgi dili olarak görüyorsun. Lütfen cevap yazma dünden beri başıma ağrılar girdi

Asla anlamıyor ya kaçıncı konusu oldu hak veriyordum ama yok

Sevmiyor önemsemiyorki alsın başka bir açıklaması yok kaç insan söyledi hala mı soruyorsun
Sonradan alırım güzel bi kahvaltıya götürürüm diye dusunmus olabilir mi çünkü birkaç kere kahvaltıya gidelim dedi erkenden güzel bir yer vardı oraya gidelim dedi acaba oraya gitmeyi mi bekliyor ama mesela deniz var sahil çok güzel yerler var oralardan birine götürüp da kutlayabilirdi. Çünkü geç olsa da yapicam dedi unuttugumu saniyosun ama unutmam dedi baya oldu bunu diyeli ses seda yok. Gidip de hayatta demem ki bana şunu yapmadin üzüldüm vs ama eğer ki bir süre sonra gelir hediye alırsa kabul edersem bir gram gururum yok o kadarda inatçıyım iş çıkışı gidebilir hediye alabilir ya bi kutu yapar hiç olmadı içine biseyler koyar verir o kadar seçenek var ki iş çıkışları arkadasj vs başkaları çağırınca gider saatlerce durur neden benim içinde vaktinden harcamiyor dediğin gibi önemsemiyor sevmiyor

Bunları on kez söyledin evet.
Eee napıcaksın peki seni sevmeyen adamı?

Ama yinede insanın çok zoruna gidiyor bir gün bile çıkıp alamadı mı son zamanlar yoğundu Allah var ama bilmiyorum
gider çünkü içten içe sende önemsenmediğini biliyorsun, ayrıca sana aldığı o kaliteli 2 parçayı senin için değil senin kıyafetlerinden utandığı için aldı
daha önceki konularını da biliyoruz, sen boşlukta olduğun için sürekli kendi kafanda aklamaya çalışıyorsun da yok yani oluru yok, elin adamından 300 500 almak nedir
yarın bu konuyla ilgili kalkıp paramı yedin dese incinirsin gencecik kızsın niye kendini bu duruma düşürüyorsun, senin yaşında aileden para almak bile abes, kaldı ki elin adamından alıyorsun. Çok yanlış.

Çünkü daha önce bana o şekilde davranan olmadı bir erkek özellikle ne babam ne dayım hiç kimse bana bu şekilde davranmadı belki de onu çok buyuk bisey görüyorum zaten o da farkında en ufak yaptığı şeye aşırı tepki verip seviniyorum başka şeyler yapması hayatımda akrabam dahil iş bulmam için kolunu kıpırdatmamistir o tam tersi günlerce uğraştı kendi akrabalarım beş kurus atmamistir o yine hiç yoktan biseyler yaptı insana o kadar çok geliyor ki siz belki gördüğünüz için az geliyor inanın kuzenimin sevgilisi kızın yanında yiyip içer sevgilisinin aç olduğunu bile umursamazdi ısrar etmezdi neden yemiyorsun diye arkadaşlarına da eli bol giderdi evlendiler ama

Evet kiyafetlerimden utandigi için almış olabilir bende farkındaydım düşündüm belki de öyle görmek istemedim galiba fok gurursuzum. Ben çok zorluklarla yaptım hediyemi ona çünkü ailem devamlı gozetliyordu lambayı yakmama izin yoktu sahura kadar oturmama lamba yakmama laf edilip zırt pırt odama giriliyordu uykusuz kaldım gün içinde uyumadım o hediye ona götürmek bile o kadar zor oldu ki çünkü burda yazmıştım ailem sıkı. Bilmiyorum zaten bana çıkıp da sonradan hediiye alırsa asla kabul etmiycem kavga da edebilir ama kabul etmiycem içimde bi ses Eylül bitene kadar da hatırlamayacak diyor

Sonradan alırım güzel bi kahvaltıya götürürüm diye dusunmus olabilir mi çünkü birkaç kere kahvaltıya gidelim dedi erkenden güzel bir yer vardı oraya gidelim dedi acaba oraya gitmeyi mi bekliyor
Kahvaltı için neyi bekliyor? Ekinlerin baş verip Sarı Kız'ın buzağılamasını mı?
İnsan kahvaltı için 2 ay bekler mi sence?

Telefonla kutladı mı peki bari en azından?

Daha parasını kabul etmem burda biri yazdı belki de para attığı için böyle yapıyor diye çok haklı belki de para attım zaten attığım paralara saysın diyordur

Menekşe yordun bizi. Git kuzenin öküzün biriyle evlendi diye cebine 200 lira tıkıştıran adamla beraber olmaya devam et. Çok uğraşıp iş buldu dediğin iç de bulaşıkçılık. Çoğumuz sana üzülmüyoruz, ne yaşıyorsan hak ediyorsun.

Kahvaltı için neyi bekliyor? Ekinlerin baş verip Sarı Kız'ın buzağılamasını mı?
İnsan kahvaltı için 2 ay bekler mi sence?

Telefonla kutladı mı peki bari en azından?
Yok kutlamadı mesajla da kutlamadı bende mesajla kutlamadım gerçi ama ben hediye vs yaptım benim kısıtlı param olsa da en güzel pastayı aldım ona not yazdım bi de o şekilde

balım bırak eylülü meylülü adam seni takmıyor niye ısrarcısın bu kadar, ayrılmak için neyi bekliyorsun

Yok kutlamadı mesajla da kutlamadı bende mesajla kutlamadım gerçi ama ben hediye vs yaptım benim kısıtlı param olsa da en güzel pastayı aldım ona not yazdım bi de o şekilde
Adam doğumgününde telefon açma, mesaj yazma zahmetine bile girmemiş, sen hala önemsemiyor mu diye mi sorguluyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…