- 14 Eylül 2024
- 947
- 3.577
- 28
- 20
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Ya adam unutmuş doğum gününü, belli. Sonradan hatırlamış, unuttum sanma çok güzel kutlayacağım demiş bitmiş gitmiş. Sonraki doğum gününe daha az kaldı ama menekşe hala bekliyorKahvaltı için neyi bekliyor? Ekinlerin baş verip Sarı Kız'ın buzağılamasını mı?
İnsan kahvaltı için 2 ay bekler mi sence?
Telefonla kutladı mı peki bari en azından?
Attığı para burger kingde menü parası. Gerçekten istemesen ibanına geri gönderir, ben hoşlanmam böyle şeylerden, bu konu yüzünden tartışmak istemiyorum, lütfen tekrar gönderme dersin.Daha parasını kabul etmem burda biri yazdı belki de para attığı için böyle yapıyor diye çok haklı belki de para attım zaten attığım paralara saysın diyordur
Üşenmedim okudum bütün yorumları hasta yatağımda :) ısrarla size cevap vermiyor çünkü gerçekleri duymak işine gelmiyor. Daha önceki konularını hatırlıyorum bence kendisi de farkında ama birtakım şeyler yaşandığı için ayrılığı düşünemiyor, düşünmek istemiyor yoksa o da biliyor sevilmediğini, değersiz hissettirildiğini, gerçek sevginin o şekilde olmadığını/olmayacağını. Bir gün ayıkacak ama ne zaman bilmem..Adam doğumgününde telefon açma, mesaj yazma zahmetine bile girmemiş, sen hala önemsemiyor mu diye mi sorguluyorsun?
Geçmiş olsun.Üşenmedim okudum bütün yorumları hasta yatağımda :) ısrarla size cevap vermiyor çünkü gerçekleri duymak işine gelmiyor. Daha önceki konularını hatırlıyorum bence kendisi de farkında ama birtakım şeyler yaşandığı için ayrılığı düşünemiyor, düşünmek istemiyor yoksa o da biliyor sevilmediğini, değersiz hissettirildiğini, gerçek sevginin o şekilde olmadığını/olmayacağını. Bir gün ayıkacak ama ne zaman bilmem..
Tövbeeeeiçimde bi ses Eylül bitene kadar da hatırlamayacak diyor
Teşekkür ederimGeçmiş olsun.
Bence de farkında. Farkında olmasa rahatsız olup sorma ihtiyacı hissetmez ama kabul etmek istemiyor. Başkasını bulamam telaşı mı; bu kadar alttan aldım, yatırım yaptım, elimdekinden olamam düşüncesi mi yoksa yalnız kalma korkusu mu bilmiyorum ama 10 tane negatif şey varsa o bulabildiği 1 tane pozitif şeye tutunuyor. Umarım geç olmadan hissettiği rahatsızlık baskın çıkar da aslında sevildiği, istendiği için değil, makul ve uyumlu olduğu için el altında tutulduğunu kabul eder.
Unutmuş sonra hatırlayınca böyle demiş o gün mesaj arama bile yok. Unutanların yada hiçbişey almak istemeyenlerin yalanı bu çok iyi biliyorum. Hala bekliyor menekşe de eylülde mi gelecek ekimde miÇok yoğun olursun ama bir çiçek yollamak on dakikanı almaz bir de bahanesi de basit neymiş kutlamadı diye şağpma en iyisini yapicam diyor yahu 2 ay önceden hazırlan iyi bir şey yapmak istiyorsan yani bahaneye bak
Gelirse ekime, gelmezse... kasıma.bekliyor menekşe de eylülde mi gelecek ekimde mi
çok komikBana dedi ki kutlamadım diye unuttum zannetme aklımda ama bişey yaparken en iyi şekilde yapmak isterim
Söylemek var,söylemek var..bi ima edin bakalım..adam sizi istemiyor olsa,direkt ayrılır zaten..Yok hayatta demem buarada o hatırlasın bir zahmet yani belki de zaten para atıyorum falan şeyine girip yapmamış olabilir burda iki kişi yazmisti insanın bir yerde zoruna gidiyor aslında o ihtiyacım olduğu için atıyor çalışmadığım için canım bisey çeker diye ama insan hediye istiyor ruhunu okşayan şeyler istiyor hiç olmasa bile işten çıkışta almaya gitse bikac saat içinde halledebilirdi yapar yani onu ama işte yapmadı en fazla zaten ne yapabilir ki hediye alacak yanına pasta neden bu kadar geciktirdi çözemedim
Hepimiz için öyle değil mi yengenç?sen bu kadar az ilgiye bile tamamken kim neden sana daha fazlasini versin ki?
Yengeç burcusun dimi? Yani bu arada doğum günün geçtiği gün bugün de benim doğum günümdü vs diyeydin ya da o gün gece 12den sonra doğum günün olduğunu belli eden bir paylaşım yapsaydın mecbur kutlayacaktı. Bazen gurur yapıp beklemek değil istemek gerekEvet kiyafetlerimden utandigi için almış olabilir bende farkındaydım düşündüm belki de öyle görmek istemedim galiba fok gurursuzum. Ben çok zorluklarla yaptım hediyemi ona çünkü ailem devamlı gozetliyordu lambayı yakmama izin yoktu sahura kadar oturmama lamba yakmama laf edilip zırt pırt odama giriliyordu uykusuz kaldım gün içinde uyumadım o hediye ona götürmek bile o kadar zor oldu ki çünkü burda yazmıştım ailem sıkı. Bilmiyorum zaten bana çıkıp da sonradan hediiye alırsa asla kabul etmiycem kavga da edebilir ama kabul etmiycem içimde bi ses Eylül bitene kadar da hatırlamayacak diyor
"Mecbur" kutlanınca ne değişecek?Yengeç burcusun dimi? Yani bu arada doğum günün geçtiği gün bugün de benim doğum günümdü vs diyeydin ya da o gün gece 12den sonra doğum günün olduğunu belli eden bir paylaşım yapsaydın mecbur kutlayacaktı. Bazen gurur yapıp beklemek değil istemek gerek
kiz insanin sevgilisi her cagirdiginda kosa kosa gitmesinden dogal ne var?Hepimiz için öyle değil mi yengenç?
Benim bir flörtüm vardı. Adam ne zaman ne desem hazırdı, arayıp bir saat sonra görüşelim desem işini bırakır gelirdi. Bir süre sonra o her daim hazır diye ben istemsizce onu öncelememeye başladım. Başka arkadaşlarım, başka planlarım onun önüne geçti çünkü ne zaman çıkalım desem adam okeydi. (Bana da iyilik yaramıyormuş ha, yazınca fark ettim ahshf)
Demem o ki sen kendini önemsemezsen, karşı tarafın her yaptığına okey olursan, bir tavrın duruşun olmazsa, ona göre muamele görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?