Erkek arkadaşım doğum günümü kutlamadı önemsemiyor mu?

Kahvaltı için neyi bekliyor? Ekinlerin baş verip Sarı Kız'ın buzağılamasını mı?
İnsan kahvaltı için 2 ay bekler mi sence?

Telefonla kutladı mı peki bari en azından?
Ya adam unutmuş doğum gününü, belli. Sonradan hatırlamış, unuttum sanma çok güzel kutlayacağım demiş bitmiş gitmiş. Sonraki doğum gününe daha az kaldı ama menekşe hala bekliyor

Daha parasını kabul etmem burda biri yazdı belki de para attığı için böyle yapıyor diye çok haklı belki de para attım zaten attığım paralara saysın diyordur
Attığı para burger kingde menü parası. Gerçekten istemesen ibanına geri gönderir, ben hoşlanmam böyle şeylerden, bu konu yüzünden tartışmak istemiyorum, lütfen tekrar gönderme dersin.

Bu arada tutarları gözünde çok büyütüyorsun ama öyle büyük paralar değil gönderdiği paralar. Bugün iki kişi burger kinge gitsen 500 lira zaten. Ya bayramda çocuklara harçlık 100 lira verdiğinde beğenmiyorlar, öyle düşün.

Adam doğumgününde telefon açma, mesaj yazma zahmetine bile girmemiş, sen hala önemsemiyor mu diye mi sorguluyorsun?
Üşenmedim okudum bütün yorumları hasta yatağımda :) ısrarla size cevap vermiyor çünkü gerçekleri duymak işine gelmiyor. Daha önceki konularını hatırlıyorum bence kendisi de farkında ama birtakım şeyler yaşandığı için ayrılığı düşünemiyor, düşünmek istemiyor yoksa o da biliyor sevilmediğini, değersiz hissettirildiğini, gerçek sevginin o şekilde olmadığını/olmayacağını. Bir gün ayıkacak ama ne zaman bilmem..

Arkadaşım, adamın sana bulduğu meslek bulaşıkçılık. Seni şirkete müdür yapacakmış gibi aylardır o işten haber bekliyorsun. Allah için git bir markete, kasiyer olarak çalış. Elinde paran olsun, kimsenin verdiği 300 liraya şükretme. Herkes sırf ben olduğum için kötü yorum yapıyor diyorsun ama emin ol çok kibar konuşuyorlar. Çok kötü bir duruma sokmuşsun kendini.

Geçmiş olsun.

Bence de farkında. Farkında olmasa rahatsız olup sorma ihtiyacı hissetmez ama kabul etmek istemiyor. Başkasını bulamam telaşı mı; bu kadar alttan aldım, yatırım yaptım, elimdekinden olamam düşüncesi mi yoksa yalnız kalma korkusu mu bilmiyorum ama 10 tane negatif şey varsa o bulabildiği 1 tane pozitif şeye tutunuyor. Umarım geç olmadan hissettiği rahatsızlık baskın çıkar da aslında sevildiği, istendiği için değil, makul ve uyumlu olduğu için el altında tutulduğunu kabul eder.

Çok yoğun olursun ama bir çiçek yollamak on dakikanı almaz bir de bahanesi de basit neymiş kutlamadı diye şağpma en iyisini yapicam diyor yahu 2 ay önceden hazırlan iyi bir şey yapmak istiyorsan yani bahaneye bak

Ben olsam şöyle yapardım doğum günümde gece 12 ye kadar bekler gün değişti mi mesaj atardım doğum günümü kutlamadın diye cıngar çıkarırdım

Teşekkür ederim

Kesinlikle öyle, tutunduğu bir şeyler var yoksa kim kabul edebilir bütün bunları. Bana öyle geliyor ki hem dediğiniz gibi yalnız kalma korkusu hem de cinsel anlamda yaşanılan şeyler bağlıyor. Umarım çok geç olmadan gerçeği görür, ömür geçiyor geriye dönüp baktığında yaşayacağı pişmanlığı düşünüyorum. Bence karşı taraf artık istemiyorum seni deyip kesin bir şekilde hayatından çıkarırsa anca öyle kurtulabilir gibi geliyor. O da zor

Çok yoğun olursun ama bir çiçek yollamak on dakikanı almaz bir de bahanesi de basit neymiş kutlamadı diye şağpma en iyisini yapicam diyor yahu 2 ay önceden hazırlan iyi bir şey yapmak istiyorsan yani bahaneye bak
Unutmuş sonra hatırlayınca böyle demiş o gün mesaj arama bile yok. Unutanların yada hiçbişey almak istemeyenlerin yalanı bu çok iyi biliyorum. Hala bekliyor menekşe de eylülde mi gelecek ekimde mi

Şunu kabul etmek gerekir ki kimse kimseye zorla para vermez zorla kılık kıyafet almaz. Ha haberi yokken alır bu da zaten hediye olur. Yani senin dediğin zorla para veriyor lafı pek inandırıcı değil. Bi hayır demek var bi de hayır demek var. Sen gereken hayırı söylemiyosun demek ki.

Bana dedi ki kutlamadım diye unuttum zannetme aklımda ama bişey yaparken en iyi şekilde yapmak isterim
çok komik
dogum gunu tam da gününde kutlanir. baska zaman supriz yapmak istersen baska zaman da yaparsin ama doğumgunu gününde kutlanir.
uzak mesafe vs diye gününde kutlayamayan da daha erken kutlar .
"unutsan daha iyi dalyaprak" der ayrilirdim ben olsam ama bu adamin seni sevmediğini gosterdigi bu kacinci konu hala daha sevgilim diyorsun. sen bu kadar az ilgiye bile tamamken kim neden sana daha fazlasini versin ki?

Söylemek var,söylemek var..bi ima edin bakalım..adam sizi istemiyor olsa,direkt ayrılır zaten..

sen bu kadar az ilgiye bile tamamken kim neden sana daha fazlasini versin ki?
Hepimiz için öyle değil mi yengenç?
Benim bir flörtüm vardı. Adam ne zaman ne desem hazırdı, arayıp bir saat sonra görüşelim desem işini bırakır gelirdi. Bir süre sonra o her daim hazır diye ben istemsizce onu öncelememeye başladım. Başka arkadaşlarım, başka planlarım onun önüne geçti çünkü ne zaman çıkalım desem adam okeydi. (Bana da iyilik yaramıyormuş ha, yazınca fark ettim ahshf)

Demem o ki sen kendini önemsemezsen, karşı tarafın her yaptığına okey olursan, bir tavrın duruşun olmazsa, ona göre muamele görürsün.

Yengeç burcusun dimi? Yani bu arada doğum günün geçtiği gün bugün de benim doğum günümdü vs diyeydin ya da o gün gece 12den sonra doğum günün olduğunu belli eden bir paylaşım yapsaydın mecbur kutlayacaktı. Bazen gurur yapıp beklemek değil istemek gerek

"Mecbur" kutlanınca ne değişecek?

kiz insanin sevgilisi her cagirdiginda kosa kosa gitmesinden dogal ne var?
hayatta boyle seylerle insanlardan soğumam. tam tersi bana koşmayanla, beni öncelemeyenle isim olmaz ki benim de sevgilim her daim hayatimda basroldur yani onun icin (5 gun sonra ayrilip unutsam da eger berabersek) her daim vaktim vardir.
benim bahsettigim az ile kanaat etmek
adam vakit ayirmiyor , emek vermiyor, ilgi vermiyor. konu sahibi hala beraber. bu adam neden daha iyi bir sevgili olmak icin cabalasin ki? kadin en azina bile razi zaten.
kendine layik gördüğü iliski bu.
ben genelde sevgililerimi terkederken "senden daha iyisine layigim" diye ayriliyorum. çünkü öyleyim yani. iliskide ennn guzelini enn iyisini hak ettigimi düşünüyorum o yuzden bana bunu vermeyenle yollarimi ayırıyorum.
simdiki nisanlimla da takilirken hersey harikayken mesajlarima gec dönmesinden rahatsiz oldugumu söylediğim halde bunu sallamamasi yüzünden ayrılmıştım. iyiysen iyisin, seviyorsam seviyorum yani
en büyük ask bile kendime olan saygimdan onemli degil. uzulsem de ayrildim gitti, bir sekilde kendi hayatıma baktim, yeni insanlarla denedim vs.
1 sene kadar sonra o kisiyle gercek bir iliskiye yeniden basladik ve iki yildir elinden gelen herseyin en iyisini yapmaya calisiyor hem bana hem aileme karsi. zamaninda o kadar cok "ben en iyisini hakediyorum" modundaydim ki zaman harika bir sevgili olduğu icin tesekkur etsem "tesekkur etme sen en iyisini hakediyorsun" der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…