Erkek arkadaşım doğum günümü kutlamadı önemsemiyor mu?

Sadece başlığı okudum.
Sizce önemsiyor mudur ? Sormanız bile hata

Ailen o kadar sıkı kahvaltıya nasi gidiceksin madem kahvaltı ya gidebiliyorsun bi ise mi girsen kendine bakışın hayata karşı duruşun değişir

Yani bence bu bile iyi çünkü kuzenimin evlendiği adam ona ben kurus bile atmıyordu yanında yemek yiyordu kızın ısrar etmiyordu sende ye diye öyle biriydi çevremde var örnekleri onlar kadar değil en azından
Kendini bununla mi avutuyorsun kötü ama kuzenimin ki kadar kötü değil diye arkadaşım cidden bi çalış çalışmaya başlıktan sonra anlarsın hayatı

Lütfen sizi gün içinde aramayan halinizi hattınızı sormayan yanınıza geldiğinde gözlerinin içi gülmeyen içi kıpır kıpır olmayan şefkat göstermeyen adamları bırakın. Her sey maddiyat degil . Kendi ayaklarının üstünde dur. 2 kuruşa tamah etme. Sana değer vermeyene değer verme beklentiye girme. Bu adamlar ileride evlense bile üzer.

"Mecbur" kutlanınca ne değişecek?
Gizli gizli ördüğü battaniyesi icin bu kadar üzülmeyecekti mesela. Aşırı duygusal ve gereksiz gururlu biri biraz gamsızlık önerisinde bulunuyorum ben de görüyorum senin gördüğünü merak etme

Bir insandan ağzınızla bir şey istiyorsanız ve inatla yapmıyorsa, yapmak istemiyordur. Sizi buna layık görmüyordur.
Bunca yıldır erkeklerden anladığım bir şey varsa sizi gördükleri an kafalarında az çok bellidir verdikleri değer. Severek artıramazsınız, fedakarlık yaparak artıramazsanız. Hani bazı erkekleri görürsünüz ilk eşi ölünce yada ayrılınca ikinciye yağdırırlar. Düşünürsün neden diye. Çünkü ilkini sevmiyorlardı. Özne değişince davranışlarda değişti. Sorun şu, pek çok kadın evlenmeden bunu anlamaz. Sen gayet iyi anladın ama anlamamazlıktan geliyorsun bence. İki ay sonra doğum günü kutlayacakmış, yok en iyisini kutlarmış... Hepsi bahane, çi...sepetinden çiçek yollasa sen zaten kabul ederdin. O ise çocuk harçlıklar gibi para yolluyor.Sizde çocuk gibi harçlık alıyorsunuz, umarım yüzünüze vurulmaz.

Erkekler cinselliğin olduğu hiçbir ilişkiyi kolay kolay bırakmaz. Böyle böyle on yılda götürür, yirmi yılda. 200-300 lira kadın ilgisi ve cinsellik kıyısından köşesinden de olsa. Ee bu devirde iyi yani. Siz ondan ayrılanana kadar sömürür durur duygularınızı ve cinselliğinizi. Bir gün bir aday çıkar, ancak o zaman bırakırsa bırakır.

Bilmiyorum. Yine 4 5 kere bin tl attı işte yani bin tl de az değil ki 10 kere para atmıştır yanına gidince de para verjrdi zaten bi kere bile ben para ödemedim hep o oderdi
neden sana harçlık veriyor? sacma degil mi?
iliski mi yaşıyor fukara mi doyuruyor?
bunca zaman issiz oldugum zamanlar da oldu (ki şu an da issizim) , tonla da sevgilim oldu, birlikte ulke ulke gezdik de. hic tanik olmadim bana para verdiklerine. ne alaka yani? paraya ihtiyacim oldugunu düşünen almak icin bütçe ayirdigim birseyi bana alir, ibana para atmak ne?
gecenlerde benim duzenledigim bir toren icin sehir disindan gelen eski ev arkadasim/ en yakin arkadasim ibanimi istedi, beraber çarşıya cikmistik ben kuafore giderken ondan annemin siparislerini almasini istemiştim, bir miktar para vermistim. 400 tlsi artmis, vermeyi de unutmus. geri göndermek istedi. israrla almadim, "sacmalama yemek ismarlarsin senin sehrine gelince" dedim.
ki bu kizla mazim 14 yillik, ayni evi paylastik ve onda bile ibanim yok. asla da vermem yani ne münasebet

Sence önemsiyor mu ? Hadi unuttu 2 gün sonra dank etti oda yok 2 hafta olmuş.

Ayrıl yoksa sen üzüleceksin o senden önce davranacak:)

Sence önemsiyor mu ? Hadi unuttu 2 gün sonra dank etti oda yok 2 hafta olmuş.

Ayrıl yoksa sen üzüleceksin o senden önce davranacak:)
2 hafta olmadı yanlış hesaplamisim resmen 2 buçuk ay olmuş ağustosu saymışım da temmuzu saymamisim az önce bu mesajı okurken gördüm 2 buçuk ay olmuş resmen

Hiçbir şey istemedim tam 2 buçuk ay olmuş kutlamamis bu gidişle de kutlamaz kutlamasın da buarada verdiği paraları ona aynen iade edicem tabiki de asla altında kalmam ben ona dedim eğer bana para atacaksan vereceksen bir şartla o attığın paraları geri ödemek kaydiyla ama simdi de 10 bin civarı borçlandımkeşke hiç almasaydim ama trip atıyordu surat asiyordu hadi ilk birkaç kere aldın sonda neden alırsın ki. 2 buçuk aydır bir hediye bişey almamış şaka gibi gerçekten tam iki buçuk ay olmuş. Aslında değer vermiyorum doğum günlerine yani kutlanabilir tabiki ama olmazsa olmaz durum değil zaten bunca zaman çevremden doğru düzgün kimse kutlamadı akrabalarım bile kutlamadı. Ondan bekledim dört gözle ama o da kutlamadı bilmiyorum insan pasta alıp yanına ucuz bile olsa birkaç parça bişeyler alır yani neden kutlamadı bilmiyorum eli sıkı da değil resmen iki buçuk ay olmuş benim param olsa ondan daha fazla biseyler yapardım ibternette öyle güzel şeyler görüyorum ki yapardım ben iki kuruşluk imkanımla yapmaya camistim

200 300 TL değil yanına gittiğimde bazen o civarda veriyor da normalde 5 kere bin tl 5 kere de yine 400 500 atmış he öyle devamlı buluşup yemek içmek yapan biri degiliz bayadir da yapmıyoruz hatta

Bundan daha önemli bir gün var mı peki? Çünkü hani sen doğdun ya yahu git kendi kendine ağla adam seni neden birakmıyor belli herşeye okey diyen birini neden biraksın ki kendi kendine sevgililicilik oynuyorsun
Valla ondan beklerdim zaten hayatım boyunca doğru düzgün kutlayan olmadı ondan bekledim o da kutlamadı eli açıktır eli açık olmasına rağmen kutlamadı neden kutlamadı anlamdım bir pasta almak hediye almak bu kadar zor mu gerçekten

Yaşın küçük ama sana bir abla tavsiyesi vereyim. Karşındaki erkeğe ben doğum günü kutlamam vs. demeyeceksin. yenGEnC yukarıda ne kadar güzel söylemiş. "Ben bunu hak ediyorum." kafasında olacaksın. Şimdiden salmış, evlenirsen bu tür birinden hediyeyi unut. Birine para yollamak bildiğin görgüsüzlüktür. Gidersin ihtiyacı olan, beğendiği bir şeyi alırsın hediye olarak. Al sana harçlık demezsin.

Hala olayın lay lay lom kısmındasın. Sen ona yapardın çünkü sen ona değer veriyorsun. O da takılıyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…