- 29 Ocak 2024
- 1.249
- 38
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Aslında dedim önemli değil gibisinden çünkü şey demişti unuttum sanma aklımda yaparsam en iyisini yaparım falan demişti de 2 buçuk ay geçmiş bundan sonra yaparsa da hediyesini kabul etmeyi düşünmüyorum ve artık parasinibda almiycam çünkü attığı paraları hediye olarak görüyor onu atacağına hediye al kendi seçip bisey almıyor banaYaşın küçük ama sana bir abla tavsiyesi vereyim. Karşındaki erkeğe ben doğum günü kutlamam vs. demeyeceksin. @yenGEnC yukarıda ne kadar güzel söylemiş. "Ben bunu hak ediyorum." kafasında olacaksın. Şimdiden salmış, evlenirsen bu tür birinden hediyeyi unut. Birine para yollamak bildiğin görgüsüzlüktür. Gidersin ihtiyacı olan, beğendiği bir şeyi alırsın hediye olarak. Al sana harçlık demezsin.
Hala olayın lay lay lom kısmındasın. Sen ona yapardın çünkü sen ona değer veriyorsun. O da takılıyor işte.
Bilmem ben yaparsam en iyi şekilde yaparım dedi unuttum sanma dedi unutmam dedi de tam 2 buçuk ay oldu 2 ay olacak eylülün 15 indeAyrılınır. Sürpriz beklediğini söylemişsin bir çiçek almak mı zor? Bir pasta alıp üflemek mi? Ona zor gelmiş ama
Gururlu değilim ki söylemem şimdi kalkıp söyledim diyelim o da supriz yaptı ne anlamı var ki zorla yapılan şey istemem benGizli gizli ördüğü battaniyesi icin bu kadar üzülmeyecekti mesela. Aşırı duygusal ve gereksiz gururlu biri biraz gamsızlık önerisinde bulunuyorum ben de görüyorum senin gördüğünü merak etme
Para atip kendin al birsey dermis, bizimki de konu açmaya gelir artık kendime ne alayım diye
Evet çok duygusal düşünüyorum galiba çalışıyor ter döküyor para atmayadabilir diyorum ama sonra o hazır parayı atmak kolay tabi gidip hediye seçsin beğensin mesela beni o hediyeye layık görmüyor demek ki yani düşünüyorum bunca zaman gerçekten ailemden 1 kişi dışında kimse onemsemistir ve ara sıra hatırlayan arkadaşım dışında hep şey istedim eşim sevgilim olursa o kutlasın bana supriz yapsın çünkü akrabalarım bile bir kere kutlamadilar küçükken dahi kendi çocuklarına her yaş gününde kutlarlardi. Ben aman aman doğum günü seyinde olmadım da insan yine buruk kalıyor önemsiz hissediyor ve eli açık bir adam olmasına rağmen neden kutlamadı çözemiyorum pastaneden pasta alsa yanına bir iki parça bisey secse yani cidden çözemedimBunu yapması sizi çok sevdiği anlamına gelmiyor. Size şöyle bir örnek vereyim benim uzak mesafe ilişkim vardı 1 sene sürdü daha sonrasında ben ayrıldım neden ayrıldım eski sevgilim polis memuruydu ve çok yoğun çalışıyordu flört dönemimizde de böyleydi bu sevgililikte de yeri geldiği yanına gittiğimde de ama hep vakit ayırıyordu ama adam son dönemlerde 1.2 gün yapmamaya başlamıştı ama aynı zamanda da beni sevdiğini söylüyordu soğuk konuşmuyordu benim çalışmama rağmen de hep ihtiyacımın olup olmadığını soruyordu ya da bir isteğimin ama bu beni sevdiği anlamına gelmiyordu adam da bir şeyler farklılaşmaya ve ilgisizlik başlamıştı ayrıldım. 1.2 gün yazmamak,ve önemsememeye başlamıştı yani o sonra yazdığında iyi konuştu diye beni sevdiği anlamına gelmiyordu. Para atmasıda sizi sevdiği anlamına gelmiyor. Çaba vakit ve emek ayırması lazım. Bir çiçek de olabilirdi eminim ki mutlu olurdunuz.
Susturanlardan derken?Para verip susturanlardan.Sizin için uğraşmayan adamlarla beraber olmayın kızlar.Seven adam çabalar ve bunu siz söylemeden ima etmeden sadece mutlu etmek adına yapar.
Sallamamasi para atmasindan degil. Para gonderdigi icin hediye almamistir. O dogru. Ama mesajla bile kutlamamasi bildigin umursamamasindan.Susturanlardan derken?İlk doğum günümdü bundan sonra asla tek kuruş parasini dahi almam tövbeler olsun nasılsa para atıyorum diye sallamadi işte
2 buçuk ay olmuş tam 10 gün sonra 3 ay olcakHerif seni sevmediğini her hareketiyle belli ediyor ama sen görmek istemiyor kabullenmiyorsun. Aradan 2 ay geçmiş , daha ne kutlasın doğum gününü. Sana önem verse kutlardı.
Aynı şeyi söylüyorum nasılsa para veriyorum birşey beklemesine gerek yok diye düşünüyor.Bunu ona söyleseniz para veriyorum ya millet hicbisey yapmaz ben para veriyorum hala söyleniyorsun diye üste çıkar.Tekrar ediyirum sizin için çabalamayan adamlardan uzak durun.Kendinize değer verin .Susturanlardan derken?İlk doğum günümdü bundan sonra asla tek kuruş parasini dahi almam tövbeler olsun nasılsa para atıyorum diye sallamadi işte
En iyisini yapiyo olsa bile doğum gününden aylar öncesinde bile hediyeyi ayarlayabilirdi.Doğum gününden gün bile değil ay geçmiş yani .Erkekler yapacaktım edecektim muhabbetlerini cok dolduruyorlar alıp hediyeyi vermek isteyen insan önceden planlar zaten bence iletişimi hafiften kesmelisin değer verdiğini belli etmiyorsa uğraşma bitir derimTam 2 buçuk ay oldu ama kutlamadı bu gidişle de hatırlamayacak kutlamayacak gibi geliyor çünkü çok yoğun şuaralar başka şeyler var onları halledicez daha. Ben ona doğum günü hediyesi battaniye ördüm kazak aldım güzel bi pasta aldım iki kuruşluk paramla onun çok şükür maddi sıkıntısı yok ama almadı bi pasta alıp kutlasaydı bile yeterdi ucuzdan bi bileklik bi kolye yanına not ama hiçbirini yapmadı hatta hatırlamıyor bile eminim yoğunluktan olabilir ama. Bana karşı eli açıktır bazen para atar telefon faturamı oder ara sıra. Kendisine internetten bişey alıcak sende beğen alalım dedi geçen ama ben onun seçtiği ufak da olsa hediye isterdim ufak bi pasta yanına kolye ya da bileklik ufak tefek şeyler yaptığı bi kutu asla pahaliliginda değilim hem saklardım da anı hatıramız ama yapmadı işte. Bu şımarıklık mı yoksa haklı mıyım ona belli etmedim bisey de demedim bekledim ama yok unutup gidecek galiba zaten dogum günümü kimse kutlamamıştı sadece 1 arkadaşım kutladı sonradan ondan da hareket bekledim olmadı. Bana unuttuğumu sanma aklımda demişti yaparsam en iyisini yaparım gec olur ama en iyisi olur demişti ses seda çıkmadı. Verdiği sözü tutan biridir yapar onu tanıdıkça anladım ama baya oldu Ben battaniyeyi çok zor şartlar da ördüm uykusuz kaldım ramazanda bi de ailem görmesin diye gizli gizli ördüm çok zor ördüm gerçekten şovdan değil ama devamlı odama giren çıkan oluyordu örene kadar akla karayı seçmiştim he birde bana hediye falan pek almıyor para atıyor bazen fatura borcum olursa farkederse ödüyor bazen. İhtiyacım olan şeyleri yapıyor ama insan hediye de bekliyor sürpriz para atmak yerine o parayla bi hediye alsa ya da sipariş etse istiyor ufak tefek şeyler olabilir hiç farketmez
Mesajla bile kutlamadı işte bir satır yazmadı ama şunu anlamıyorum gidip pastaneden ufak da olsa pasta alabilir iş çıkışı gidip 2 3 saatte bana biseyler almak için zaman ayırabilir insan neden almaz ki cimri de değil para atıyordu ama parayı gerçekten canım bişey çekerse diye atıyordu ufak pasta almak yanına bir çiçek almak olmadı internetten sipariş et gerçekten anlamadım çözemedimSallamamasi para atmasindan degil. Para gonderdigi icin hediye almamistir. O dogru. Ama mesajla bile kutlamamasi bildigin umursamamasindan.
Ay icimi sisiriyorsun gercekten. Ayni seyi seksen kere yazmadan da anliyoruz biz ama sen hala anlamadim, cozemedim kismindasin. Hala cozemediysen daha da cozemezsin zaten ne diyeyim.Mesajla bile kutlamadı işte bir satır yazmadı ama şunu anlamıyorum gidip pastaneden ufak da olsa pasta alabilir iş çıkışı gidip 2 3 saatte bana biseyler almak için zaman ayırabilir insan neden almaz ki cimri de değil para atıyordu ama parayı gerçekten canım bişey çekerse diye atıyordu ufak pasta almak yanına bir çiçek almak olmadı internetten sipariş et gerçekten anlamadım çözemedim
Ya başka şeylerde değer veriyor mesela para atıyor ama canım bisey çekerse yemek isterse diye ufak ihtiyaçlarımı görürse diye ne bileyim gerçekten değer verdiğini hissettiğim anlar var önemsediğini gösteren çok şey var bazı şeyler de var tabi kızdığım onlar da olmayıp doğum günümü de kutlamasa derdim ki gerçekten ilgisiz ama güzel şeyleri düşününce onu kutlamamasina kızamıyorum. He ben onun hediyesini gerçekten çok zor yaptım çok zor yaptım yani elimde beş kuruş vardı ona harcamıştım pastaneye gidip pasta alabilirdi ufak bi pasta internetten bi ayıcık bi kolye bi şey sipariş edebilirdi yapmaması fok tuhaf normalde de zaten hediye almıyor sadece para atıyor ayda 1 kere atıyor galiba 1 senedir beraberiz 10 kere atmıştır işte muhtemelen zaten para attım yeterince deyip şey yapmıyor para atmasaydi belki de devamlı hediyevalirdiEn iyisini yapiyo olsa bile doğum gününden aylar öncesinde bile hediyeyi ayarlayabilirdi.Doğum gününden gün bile değil ay geçmiş yani .Erkekler yapacaktım edecektim muhabbetlerini cok dolduruyorlar alıp hediyeyi vermek isteyen insan önceden planlar zaten bence iletişimi hafiften kesmelisin değer verdiğini belli etmiyorsa uğraşma bitir derim
Ya ikilemdeyim çünkü değer verdiği şeyler de var çünkü yoksa benimde aklım var çok şükür düşünceli çok fazla tarafı da var geçen dudağım yaraydi ilaç getirmiş yani benzer şeyler çok var anlatamadığım o ama yapmadigi da şeyler var insan çözemiyor anlayamıyorAy icimi sisiriyorsun gercekten. Ayni seyi seksen kere yazmadan da anliyoruz biz ama sen hala anlamadim, cozemedim kismindasin. Hala cozemediysen daha da cozemezsin zaten ne diyeyim.
Siziin adiniza cok uzuldum onemli diyip guzel ozellik diye yazdiiginiz seyler cok yetersiz. Kendinizi gelistirin okuyun , calisin gercekten zavalli duruma dusmeyin . Doğum günümde kutlamayip bana ozel bisey yapmayacak adama selam dahi vermem! Sizi o gun onemsemeyecekse ne zaman onemseyecek ?Bunlar niye bu kadar kucumsenecek şeyler sizin eşleriniz ya da sevgililerniz önünüze dünyayı seriyor galiba. Çevreme göre de gayette eli açık ama bana hediyealmiyor bu bana dokunuyor para atıyor ihtiyacım olur diye parasal yönden destek oluyor ama mesela ayakkabı aldı kaban en iyisini aldı en pahalisini bisey aldığında gerçekten en kalitelisini alır kendisine ayakkabı alicak benimde almamı istedi benim ilişkide en önemli verdiğim şeylerden biri eli açıklık çünkü ailem hep böyleydi o yönü çok güzel
benimde aklım var çok şükür
Valla bende bilmiyorum değer veriyorbmu vermiyor mu çözemiyorum değer verdiği şeyler de var vermediği şeyler de doğum günümü kutlamamak gibi sadece para atmak gibi hediye almakla uğraşmamak gibi ya da şey mi düşünüyor para atayım harcasın hediye alınca ne olacak ihtiyacını karşılamayacak falan diye mi düşünüyor çözemiyorumSiziin adiniza cok uzuldum onemli diyip guzel ozellik diye yazdiiginiz seyler cok yetersiz. Kendinizi gelistirin okuyun , calisin gercekten zavalli duruma dusmeyin . Doğum günümde kutlamayip bana ozel bisey yapmayacak adama selam dahi vermem! Sizi o gun onemsemeyecekse ne zaman onemseyecek ?
Hediye almamakla mesaj bile atmamak ayni kulvarda degil ama anlatamıyoruz ki.Valla bende bilmiyorum değer veriyorbmu vermiyor mu çözemiyorum değer verdiği şeyler de var vermediği şeyler de doğum günümü kutlamamak gibi sadece para atmak gibi hediye almakla uğraşmamak gibi ya da şey mi düşünüyor para atayım harcasın hediye alınca ne olacak ihtiyacını karşılamayacak falan diye mi düşünüyor çözemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?