Erkek arkadaşım doğum günümü kutlamadı önemsemiyor mu?

Aslında dedim önemli değil gibisinden çünkü şey demişti unuttum sanma aklımda yaparsam en iyisini yaparım falan demişti de 2 buçuk ay geçmiş bundan sonra yaparsa da hediyesini kabul etmeyi düşünmüyorum ve artık parasinibda almiycam çünkü attığı paraları hediye olarak görüyor onu atacağına hediye al kendi seçip bisey almıyor bana ya eli de açık biri neden kutlamadı bir mesaj bile atmadı sevmiyor beni galiba gerçekten sevmiyor

Gizli gizli ördüğü battaniyesi icin bu kadar üzülmeyecekti mesela. Aşırı duygusal ve gereksiz gururlu biri biraz gamsızlık önerisinde bulunuyorum ben de görüyorum senin gördüğünü merak etme
Gururlu değilim ki söylemem şimdi kalkıp söyledim diyelim o da supriz yaptı ne anlamı var ki zorla yapılan şey istemem ben

Para verip susturanlardan.Sizin için uğraşmayan adamlarla beraber olmayın kızlar.Seven adam çabalar ve bunu siz söylemeden ima etmeden sadece mutlu etmek adına yapar.

Evet çok duygusal düşünüyorum galiba çalışıyor ter döküyor para atmayadabilir diyorum ama sonra o hazır parayı atmak kolay tabi gidip hediye seçsin beğensin mesela beni o hediyeye layık görmüyor demek ki yani düşünüyorum bunca zaman gerçekten ailemden 1 kişi dışında kimse onemsemistir ve ara sıra hatırlayan arkadaşım dışında hep şey istedim eşim sevgilim olursa o kutlasın bana supriz yapsın çünkü akrabalarım bile bir kere kutlamadilar küçükken dahi kendi çocuklarına her yaş gününde kutlarlardi. Ben aman aman doğum günü seyinde olmadım da insan yine buruk kalıyor önemsiz hissediyor ve eli açık bir adam olmasına rağmen neden kutlamadı çözemiyorum pastaneden pasta alsa yanına bir iki parça bisey secse yani cidden çözemedim

Para verip susturanlardan.Sizin için uğraşmayan adamlarla beraber olmayın kızlar.Seven adam çabalar ve bunu siz söylemeden ima etmeden sadece mutlu etmek adına yapar.
Susturanlardan derken? İlk doğum günümdü bundan sonra asla tek kuruş parasini dahi almam tövbeler olsun nasılsa para atıyorum diye sallamadi işte

Susturanlardan derken? İlk doğum günümdü bundan sonra asla tek kuruş parasini dahi almam tövbeler olsun nasılsa para atıyorum diye sallamadi işte
Sallamamasi para atmasindan degil. Para gonderdigi icin hediye almamistir. O dogru. Ama mesajla bile kutlamamasi bildigin umursamamasindan.

Aynı şeyi söylüyorum nasılsa para veriyorum birşey beklemesine gerek yok diye düşünüyor.Bunu ona söyleseniz para veriyorum ya millet hicbisey yapmaz ben para veriyorum hala söyleniyorsun diye üste çıkar.Tekrar ediyirum sizin için çabalamayan adamlardan uzak durun.Kendinize değer verin .

En iyisini yapiyo olsa bile doğum gününden aylar öncesinde bile hediyeyi ayarlayabilirdi.Doğum gününden gün bile değil ay geçmiş yani .Erkekler yapacaktım edecektim muhabbetlerini cok dolduruyorlar alıp hediyeyi vermek isteyen insan önceden planlar zaten bence iletişimi hafiften kesmelisin değer verdiğini belli etmiyorsa uğraşma bitir derim

Sallamamasi para atmasindan degil. Para gonderdigi icin hediye almamistir. O dogru. Ama mesajla bile kutlamamasi bildigin umursamamasindan.
Mesajla bile kutlamadı işte bir satır yazmadı ama şunu anlamıyorum gidip pastaneden ufak da olsa pasta alabilir iş çıkışı gidip 2 3 saatte bana biseyler almak için zaman ayırabilir insan neden almaz ki cimri de değil para atıyordu ama parayı gerçekten canım bişey çekerse diye atıyordu ufak pasta almak yanına bir çiçek almak olmadı internetten sipariş et gerçekten anlamadım çözemedim

Ay icimi sisiriyorsun gercekten. Ayni seyi seksen kere yazmadan da anliyoruz biz ama sen hala anlamadim, cozemedim kismindasin. Hala cozemediysen daha da cozemezsin zaten ne diyeyim.

Ya başka şeylerde değer veriyor mesela para atıyor ama canım bisey çekerse yemek isterse diye ufak ihtiyaçlarımı görürse diye ne bileyim gerçekten değer verdiğini hissettiğim anlar var önemsediğini gösteren çok şey var bazı şeyler de var tabi kızdığım onlar da olmayıp doğum günümü de kutlamasa derdim ki gerçekten ilgisiz ama güzel şeyleri düşününce onu kutlamamasina kızamıyorum. He ben onun hediyesini gerçekten çok zor yaptım çok zor yaptım yani elimde beş kuruş vardı ona harcamıştım pastaneye gidip pasta alabilirdi ufak bi pasta internetten bi ayıcık bi kolye bi şey sipariş edebilirdi yapmaması fok tuhaf normalde de zaten hediye almıyor sadece para atıyor ayda 1 kere atıyor galiba 1 senedir beraberiz 10 kere atmıştır işte muhtemelen zaten para attım yeterince deyip şey yapmıyor para atmasaydi belki de devamlı hediyevalirdi

Ay icimi sisiriyorsun gercekten. Ayni seyi seksen kere yazmadan da anliyoruz biz ama sen hala anlamadim, cozemedim kismindasin. Hala cozemediysen daha da cozemezsin zaten ne diyeyim.
Ya ikilemdeyim çünkü değer verdiği şeyler de var çünkü yoksa benimde aklım var çok şükür düşünceli çok fazla tarafı da var geçen dudağım yaraydi ilaç getirmiş yani benzer şeyler çok var anlatamadığım o ama yapmadigi da şeyler var insan çözemiyor anlayamıyor

Siziin adiniza cok uzuldum onemli diyip guzel ozellik diye yazdiiginiz seyler cok yetersiz. Kendinizi gelistirin okuyun , calisin gercekten zavalli duruma dusmeyin . Doğum günümde kutlamayip bana ozel bisey yapmayacak adama selam dahi vermem! Sizi o gun onemsemeyecekse ne zaman onemseyecek ?

Valla bende bilmiyorum değer veriyorbmu vermiyor mu çözemiyorum değer verdiği şeyler de var vermediği şeyler de doğum günümü kutlamamak gibi sadece para atmak gibi hediye almakla uğraşmamak gibi ya da şey mi düşünüyor para atayım harcasın hediye alınca ne olacak ihtiyacını karşılamayacak falan diye mi düşünüyor çözemiyorum

Hediye almamakla mesaj bile atmamak ayni kulvarda degil ama anlatamıyoruz ki.

Para atiyorum diye hediye almiyordur, öküzdür.
Kutlamaya bile tenezzul etmiyordur, umursamiyordur.

Desen ki kutladi ama hediye almadi, o ayri. Burada bak adam dgmgnn ktlu olsn bile yazmiyor. Buna bile zahmet etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…