- 20 Kasım 2018
- 14.807
- 56.072
- 598
- 35
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Bu teorik bir soru mu, yanıt bekleyen bir soru mu acaba?ben slak miyim cabasi olmasa ilgisi alakası 0 olsa bırakmayı bilmiyor muu
Kim sizden niye nefret etsin, siz kimsiniz?Yaa valla pes gerçekten bu ne nefretiniz bana anlamıyorum burda başkası bu soruyu sorsa herkes abartma şöyledir böyledir der az çok tanıdım buradaki yorumculari ama ben olunca sevmiyor ayrıl laftan anlamıyorsun diye soyleniyorsunuz. Ya ben slak miyim cabasi olmasa ilgisi alakası 0 olsa bırakmayı bilmiyor muu demek ki mutlu edebiliyor yani sanki dayak attı dövdü hakaret etti dedim insanlar biye bu kadar üstüne geliyor benn anlamadım
Yaa görüşmelerimiz zor bela çünkü ben her zaman izin alamıyorum ama bulusmak için o zorluyor bekliyor inanmayanlara mesajlarını mi atayım tek sorun bulusamadigimiz günler haricinde bana zaman ayirmamasi çok çok az konuşmamız sorunum tam olarak buYa sen bizi mi yiyorsun? Menekşe beni tahrik etme, benimle görüşmüyor, buluşmak istiyorum konuşmak istiyorum ama hep çok meşgul dediğin en az 10 konunu bulup koyarım şu yoruma
Bu teorik bir soru mu, yanıt bekleyen bir soru mu acaba?
Arkadaşım ben neden senden nefret edeyim, deli miyim ben. Tanımam etmem. Herkes nasıl biri olduğunu biliyor, ilişkini biliyor ÇÜNKÜ SEN ANLATIYORSUN. Tabi ki senin konunu sana göre yorumlayacağım, anneme göre mi yorumlayayım.Yaa valla pes gerçekten bu ne nefretiniz bana anlamıyorum burda başkası bu soruyu sorsa herkes abartma şöyledir böyledir der az çok tanıdım buradaki yorumculari ama ben olunca sevmiyor ayrıl laftan anlamıyorsun diye soyleniyorsunuz. Ya ben slak miyim cabasi olmasa ilgisi alakası 0 olsa bırakmayı bilmiyor muu demek ki mutlu edebiliyor yani sanki dayak attı dövdü hakaret etti dedim insanlar biye bu kadar üstüne geliyor benn anlamadım
Tamam da ama direkt hiç laf ettirmeden hücum ediyorlar ya hakaret etti dövdü sesini yükseltti ne bileyim başka şeyler yazmadım ki bu kadar abartmalarini anlamadım felaket şeyler yazmışım gibi tepki alıyorumKim sizden niye nefret etsin, siz kimsiniz?
Etiniz ne budunuz ne yani?
İnsanlar ablalık yapmaya, gözünüzü açmaya çalışıyorlar ama aynı tas aynı hamam.
Ekleme yap.Yaa görüşmelerimiz zor bela çünkü ben her zaman izin alamıyorum ama bulusmak için o zorluyor bekliyor inanmayanlara mesajlarını mi atayım tek sorun bulusamadigimiz günler haricinde bana zaman ayirmamasi çok çok az konuşmamız sorunum tam olarak bu
Benden nefret edecek biseyiniz yok niye edesiniz ama ben sevgilimle alakalı konu açınca herkes hurra üstüme geliyor ondan yani ben çok büyük kabul edilmeyecek şeyler yazmadım kiArkadaşım ben neden senden nefret edeyim, deli miyim ben. Tanımam etmem. Herkes nasıl biri olduğunu biliyor, ilişkini biliyor ÇÜNKÜ SEN ANLATIYORSUN. Tabi ki senin konunu sana göre yorumlayacağım, anneme göre mi yorumlayayım.
Bana şey dedi işte yaparsam en iyisini en kalitelisini yaparım unuttum zannetme gerçekten de öyle bi yani var ama bilmiyorum baya zaman geçti ben ise giricem ikimizin halletmemiz gereken başka işler var ki o is yatacak gibi duruyor
Sen durumunun farkinda misin? Kimse seni tanimiyor.ki niye sana düşmanlığımz olsun, konularını biliyoruz, profili biz anladikta sen anlayamadin.Tamam da ama direkt hiç laf ettirmeden hücum ediyorlar ya hakaret etti dövdü sesini yükseltti ne bileyim başka şeyler yazmadım ki bu kadar abartmalarini anlamadım felaket şeyler yazmışım gibi tepki alıyorum
Bilmem bende onu anlamadım internetten bile sipariş ederdi bir sürü güzel şey var zamanın yoksa öyle yaparsın bilmiyorum sallamadi mi ne alacak ne yapacak ben çözemedim belki gümüş altın falan alır belki para biriktiriyorBoyle boş konuşanlae bi sey yapacagini hic sanmiyorum. Yaparsa en iyisini yaparmista ne yapcak cok merak ediyorum ev araba mi alcakmis dunya turuna mi cikartcakmis magaza mi kapatcakmis sarayda mi kutlayacak nedir yani hangisi? Ben soyliyim HIC BIRIşunlari yapcak olan yapardi. 3 kuruşa her sey dahil yat kiralayip gul yaprakli masa yapar anca bu tip Istanbulda cok meshurdu da bi ara.
Biliyorum zaten kimin bana niye düşmanlığı olsun sadece bu konuda üstüme cok geliniyor sanki felaket şeyler anlatmıştım gibi davraniliyor ondan bahsetmek istedimSen durumunun farkinda misin? Kimse seni tanimiyor.ki niye sana düşmanlığımz olsun, konularını biliyoruz, profili biz anladikta sen anlayamadin.
Bence aynı gün kutlanması gerekir. Çünkü insan beklenti içine giriyor doğum günlerinde ben öyle oluyorum tabi sizi bilemem.Hayır bana dedi ki unuttum sanma yaptığımda en güzelini yapıcam falan demişti hep de aklımda olan bisey değil ama bugün aklıma geldi neden diye sorguladım
Yahu adam yerine koymuyor sizi. Kadın olarak bizim ağırımıza gidiyor siz nasıl kabul edersiniz. Bu size bulaşıkçılık bulan oğlan değil mi?Tamam da ama direkt hiç laf ettirmeden hücum ediyorlar ya hakaret etti dövdü sesini yükseltti ne bileyim başka şeyler yazmadım ki bu kadar abartmalarini anlamadım felaket şeyler yazmışım gibi tepki alıyorum
Yahu ben seni tanımıyorum ki sen olduğun için yorum yapayım doğum günü unuttu insanlık hali 2 ay olmuş gönül almamış bu adam sence seviyo muBana dediği şu unuttum sanma gec olsa da en güzel şekilde kutlarım demişti evet öyle biri yapar biliyorum ama bir buçuk ay oldu sonuçta pırlanta almayacak kiben olsam bi kutu yapar içine güzel şeyler koyar yanına da ufak bi pasta verirdim
Kimseye meledigim yok buraya gelip yorum yazmanın neresi meleme doğum günü unutuldu kutlamadı diye denmeyen kalmamış devamlı eski yazdıklarımdan vurmaniz
Bence ben olduğum için herkes olumsuz yazıyor bunu başkası sorsa yazmazlar geçmişte yazdığım az yazıyor konuşamıyoruz yoğun yorumlarindan dolayı herkes bu kadar ön yargılı
Yaa valla pes gerçekten bu ne nefretiniz bana anlamıyorum burda başkası bu soruyu sorsa herkes abartma şöyledir böyledir der az çok tanıdım buradaki yorumculari ama ben olunca sevmiyor ayrıl laftan anlamıyorsun diye soyleniyorsunuz. Ya ben slak miyim cabasi olmasa ilgisi alakası 0 olsa bırakmayı bilmiyor muu demek ki mutlu edebiliyor yani sanki dayak attı dövdü hakaret etti dedim insanlar biye bu kadar üstüne geliyor benn anlamadım
2 hafta sonra iki ay olacak işte bilmiyorum şey düşündüm belki de baştan savma bisey yapmak istemedi çünkü kendisi de öyle dedi en iyi şekilde yaparım uzasa bile unutmam falan dedi az çok tanıdım evet öyle yapar inanıyorum ama bir buçuk ay oldu ne bileyimYahu ben seni tanımıyorum ki sen olduğun için yorum yapayım doğum günü unuttu insanlık hali 2 ay olmuş gönül almamış bu adam sence seviyo mu
Yıllar yılar önce 14 şubatta 4 çift olarak yemeğe gittik. Yemekler yendi, herkes hediyeleşiyor benimkinde tık yok. Ne dedi biliyor musunuz? "Sen elmaslara, pırlantalara layıksın ama benim onları alacak param yok. O yüzden almadım bir şey"Boyle boş konuşanlarin bi sey yapacagini hic sanmiyorum. Yaparsa en iyisini yaparmista ne yapcak cok merak ediyorum ev araba mi alcakmis dunya turuna mi cikartcakmis magazalar mi kapatcakmis sarayda mi kutlayacak nedir yani hangisi? Ben soyliyim HIC BIRIşunlari yapcak olan yapardi. 3 kuruşa her sey dahil yat kiralayip gul yaprakli masa yapar anca bu tip Istanbulda cok meshurdu da bi ara.
Ya yedin mi bunu? Planlaması için illa doğum gününün geçmesi mi gerekiyor bak 29 yaşıma gireceğim doğum günüm 29 ekimde 2 ay var. Kocam geldi 29 ekimde kıbrısa gidelim hem denizi sıcak 2 3 gün tatil yaparız doğum gününü kutlarız dedi 7 senedir evliyiz 12 senedir ilişkimiz var belki daha fazla. Yapacak adam önceden planlar. Sen bence kaybetmek istemiyorsun başkasını bulamam diye kendini ikna etmeye çalışıyorsun2 hafta sonra iki ay olacak işte bilmiyorum şey düşündüm belki de baştan savma bisey yapmak istemedi çünkü kendisi de öyle dedi en iyi şekilde yaparım uzasa bile unutmam falan dedi az çok tanıdım evet öyle yapar inanıyorum ama bir buçuk ay oldu ne bileyim
Dalga mı geçtiniz anlamadimValla 2 ay hediye almayan kimseye bunlar yazılmaz kusura bakmayın. Yok bi de dövsün Allah ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?