erkek arkadasim evlenince annesinide yaninda istiyor? nasil davranmaliyim?

canım cok güzel yazmışssın ağzına sağlık keşke oyle olabılsek ınan varya başımın üstünde taşırım .. hem sevap kazanmıs olurum zaten baya yaşlıymışş evde canımda sıkılmaz ama işte anlatmasına gore yengesı 6 ay zor dayanmıs eltım olacak kadın bayramlarda bıle kaynanasının yanına gelmıyo. evlılıgımızn tadını cıkaramıcaz(

erkek arkadasınzın annesi ile tanıştınızmı

yok henüz tanışmadım biz kendi aramızda yüzük taktık nisanda ıstemey gelecek hemde ev alıcak annesıyle tanıstırırcak ama.. ortaak arkadaslarımız var onlara ben meltemı annemle tanıstırıcam ama annemı görtükten sonra pısman olmasından korkuyorum üzülmesini istemıyorum demiş.. meltem o evde nasıl yapıcak bılmıorum ama onu da cok sevıyorum demiiş oda herseyın farkında ( cok ıyı anlasıyorum ... yanı fıkırlerımız falan nısanlımla cok ıyı .. ne ıckısı ne sıgarası hıcbırseyı yok.. benımde oyle ben suan acıktan unıv. okuyorum bana ders calıstrrıo aılemden bıel fazla guvenıyoo gecen sene sınav zamanı benı okula gotürp sınav bıtene kadar benı bekledı bana hakkı cok var ((

bazı insanlar eminim ki kızacak yazdıklarıma ama ben kayınvalideye gıcık olanları aynı evde yaşamayı asssssssssla kabul etme diyenleri anlamıyorum sen kayınvalidenle anlaşamıyorsun diye hiç kimse anlaşamayacak değil ya bu kadar ön yargı neden

belkide ben çok duygusal düşünüyorum çünkü benimde bir oğlum var başkada çocuğum yok ben ilerde kayınvalide olduğumda (görebilirsem inşallah) gelinimin benim için oğlumdan ayrılmasına çok üzülürdüm herhalde

birde annemi düşünüyorum Allah gecinden versin babam vefat etse annemi tek başına evde yaşamaya mahkum edemem mutlaka ki benimle yaşamasını isterim.ve eşim bu konuda anlayışsız davranırda istemezse çok üzülürüm benim annem nasıl benim için kıymetliyse onun anneside onun için kıymetli tabi.birde hanımlar kayınvalideler genç desek 50 yaşında varlar. o yaştan sonra zaten çocuk gibi oluyolar herşeye alınırlar kırılırlar küserler zaten ne kadar ömürleri kalmışta incitiyoruz son demlerini güzel yaşasınlar herşeyden önemlisi ne olursa olsun sevdiğiniz yanlışları bile olsa sevmekten vazgeçmediğiniz eşinizin annesi .ve onu yetiştiren de aynı kadın 9 ay karnında taşıyan da ve herşeyden önemlisi ALLAH RIZASI hanımlar
daha sonra ektğimi biçtim demeyin.......

[birde annemi düşünüyorum Allah gecinden versin babam vefat etse annemi tek başına evde yaşamaya mahkum edemem mutlaka ki benimle yaşamasını isterim.ve eşim bu konuda anlayışsız davranırda istemezse çok üzülürüm benim annem nasıl benim için kıymetliyse onun anneside onun için kıymetli tabi.birde hanımlar kayınvalideler genç desek 50 yaşında varlar. o yaştan sonra zaten çocuk gibi oluyolar herşeye alınırlar kırılırlar küserler zaten ne kadar ömürleri kalmışta incitiyoruz son demlerini güzel yaşasınlar herşeyden önemlisi ne olursa olsun sevdiğiniz yanlışları bile olsa sevmekten vazgeçmediğiniz eşinizin annesi .ve onu yetiştiren de aynı kadın 9 ay karnında taşıyan da ve herşeyden önemlisi ALLAH RIZASI hanımlar
daha sonra ektğimi biçtim demeyin.......[/QUOTE]

bende arkadaşa katılıyorum. tabiki istemem kaynanamla olayım. ama bu kadın yalnız kendi anneniz yalnız kalsa yanınıza almak istemez miydiniz? yalnız kalmasına göz yumar mıydınız çok zor bi durum ama ne bileyim biraz onda biraz sizde idare etse olmaz mı. Yazık değil mi yapayalnız insanın içi rahat etmez ya. Gerçi evli arkadaşlara hak vermiyor değilim kaynanayla yaşamak çok zor olmalı. ama eğer o kaynana yapayalnızsa eğer biraz durup düşünmeli derim ben

bende arkadaşa katılıyorum. tabiki istemem kaynanamla olayım. ama bu kadın yalnız kendi anneniz yalnız kalsa yanınıza almak istemez miydiniz? yalnız kalmasına göz yumar mıydınız çok zor bi durum ama ne bileyim biraz onda biraz sizde idare etse olmaz mı. Yazık değil mi yapayalnız insanın içi rahat etmez ya. Gerçi evli arkadaşlara hak vermiyor değilim kaynanayla yaşamak çok zor olmalı. ama eğer o kaynana yapayalnızsa eğer biraz durup düşünmeli derim ben[/QUOTE]

içimdekini dökmüşsğnüz kızlar allah razı olsun bende böylke düşünüyorum ama ılk bastakı yorumları okuyunca kesınlıkle kaynvalıdeyle aynı evde oturulmaz falan yazınca konunun altına kendı durumumu yazdım.. hatta nısanlıma gecen hafta sorun degıl sen mutlu olacaksan bakarım hem de sevap işlemiş olurum demiiştim içimden gelmişti oda ban a.. gercekten boyle dusunduysen senın le gurur duydum demişti..

pek oluru varmış gibi görünmedi bana...
kaynanayla oturup sorunsuz mutlu olan kimseyi tanımadım...
bence kabul etme...
ama tabi hayat senin seçim senin

korkuyorum işte bende ayrı evde tutamaz ben yaparmıyım bilmiyorum .. bı tarfta sevıyorum .. bana karşı davranısları etrafındakı ınsanların o nun ıcın dusuncelerı yanı istedıgım gıbı bı ınsan nısanlımdan yana gercekten şanslıyım .. fakat aynı ev ıcınde durumlar nasıl olur nasıll sevgımızı aşkımızı koruruz bılemıyorum

bence kayınvalide adayını tanımadan bir karar verme mesela benim kayınvalide hanım bildiğin cadı bana yapmadığını bırakmıyor sonuç artık görüşmeme kararı aldım kaynanaya elveda dedim mutluyum mesela benim annem gelini için elinden geleni yapıyor mesela gecelik takımı almış kızım sabah giyde şöyle bir evde dolan kahvaltı yapalım tüylü tellik bile almış bu arada kahvaltıyı annem hazırlar daha neler neler kısacası gelinlerinden tek isteği makyajını saçını yapıp güzel kıyafetler giyip sadece ortada dolaşması böyle kayınvalideyle oturulur o yüzden kadıncağızı biraz tanı ondan sonra karar ver neticede insan kendini belli eder iyiyse hiç düşünme çünkü sana çok faydası olur çalışrsan yemek yapar ortalığı temizler çocuğuna bakar daha ne olsun yani hakkında hayırlısı

ben görümceyle yaşadım 1 yıl 10 kere boşanmaya kadar gittik...
12 kilo verdim...
eşim 14 kilo verdi...
alkole başladı...
tokat yedim görümce yüzünden...
etraftan doldurulup üstüme saldılar ikisinide...
sonra terkettim eşimi kardeşine ev aldı gönderdi diğer bozmaya çalışanlarlada görüşmüyo eşim artık...
bizden mutlusu yok..
bu sana bi fikir verir umarım

canım benim seni gerçekten seviyorsa her zaman seni korur kollar asla ezdirmez bunu sana tecrübelerime dayanarak söylüyorum o yüzden çok fazla takma kafana rahat ol merak ettim annen baban ne diyor bu konuda

mrhba ilk evlendiğimizde bizde bu şekilde evlendik...yani kayınvalideyle oturdum..aşk sarhoşluğundan kadının kafadan eksik olduğunu göremedim..çoook zor günler yaşadık...hiç tavsiye etmem ...seni çok seviyosa ayrı evde oturun derim tabi kayın validenide sık sık ziyaret edeceğini söyle ama ne olursa olsun sakın beraber oturma....benimki tabi yaptıklarını oğlunun önündede yapıyodu..haklı her zaman bendim ..çünkü bana hep laf sokma sataşma devamlı vardı hemde durduk yere ...şimdi nerdemi defoldu artık kendi evinde biz kendi evimizde amaaa 6 yılımızı mahfetti

çook kötü şeyler yaşamışssınızz gerçekten 3. kısıler arayı her zaman boza bılıo cok nadır kaynanasyla gecınen gelınler .. bende onlardan olmak ısterdım.. vaz gecemıyorum da . içimden seve sece olur hemen evlenelım de dıyemıyorum .. pekı ya nasıl durumu anlatsam yanı bı çözüm yolu bulamazmıyız benım aklıma hıcbırsey gelmıyo ne desem de ortak yol buluruz.. nısanlımdan bu duurumun bıze sorun yaratıcagının farkında ama oda kararsız ne yapabılırım kı dıo (

canım benim seni gerçekten seviyorsa her zaman seni korur kollar asla ezdirmez bunu sana tecrübelerime dayanarak söylüyorum o yüzden çok fazla takma kafana rahat ol merak ettim annen baban ne diyor bu konuda

annem de yapamazsın bu sekıldee ama sevıyosan bısey dıyemem dıyo oda nısanlımı sevıyoo 2 kere gorustuler begendı konusmaısnı oturmasını kalkmasını ama ben anneme ve babama annesının anlatmasıyla kötü bırısı oldugunu solemedım ( ıste sıze actım konuyu sızınle paylasıyorum .. benım babam asabı bırısı zaten bılse asla evlendırmez

valla başta naaapim atimmi derler..
sonra işler sarpa sarınca nasılda hemen buluyolar bi çözüm...
benim eşimde derdi naapim yani fln..
bak çözüldü demekki oluyomuş..
sen şimdi kabul etsen yine için içini yiyecek....
direk tepkili gideceksin..
zaten kafanda olumsuzluk olduğu için herşey gözüne batacak...
zamanla sende ona batacaksın tabi..
valla üzgünüm bu işler böyle ne yazıkki..
sonu başından belli olurya bazı şeylerin bu konularda öyle...
iyi düşün derim ben..
iyiyken kötü olmak var bunun sonunda hem kaynanayla hemde eşinle

ben bide çalışıyodum sadece cumartesi pazarımız vardı..onun yüzünden bi cumartesi pazarımız bile olmadı tatillerimiz rezil oldu her yere bizimle geldi......rahat oturamazdım hiç çünkü hissederdim kadın sevmiyo beni oturunca batıyo yatınca batıyı....ilk zamanlar annem gile demiş hiç merak etmeyin bana emanet diye heeepsie yalan taaa evlenene kadar.... kocamda bıkmıştı ondan devamlı her akşam işten geliyoz durduk yere laf sokuyo ve kavga çıkıyodu...bi rahat başbaşa kalamıyoduk eşimlel ..sakın girme bu işe her türlü soruna cevap verebilirim aklında ne varsa ...

merhaba canım tesekkur ederım bu fıkırı ona soyleyecegımm ınsallah kabul eder her gun gıderım yanına eksıgını yemegını yaparım ama aynı evde oturunca yapamamaktan korkuyorum .. yapmam demıyorum yapamamaktan korkuyorum ( o da annesının kımseyle anlasamadıgnı bılıo kendı anlatıo hatta bana .. ben henuz tanısmadım acıkcası tanısmaktan da cekınıyorum ..

cok haklısınn ıste sız tecrubelı oldugunuz ııcnn sızınle konusuyorum gercekten dogrusun ıstesem haftasonu hemen tanısırız .. ama korkuyorum ıste valla aslında kendıne guvenen bırısıyım unıv. de okuyorum acıktan .. çalısıyorumda kendı ayaklarımın uzerıne durup bıde anneme babama katkı saglıorum .. ama bı kere sevdık ıste asagı tukursen bıyık yukarı türkürsen sakal

Arkadaşım eltin bile kaynananla duramamış.Komşusu yokmuş, küfürlü konuşuyormuş. 8 yaşında da çocugu var?

Erkeklere hemen güvenme.Nerden biliyosun kadının parmagı olmadıgını.Belki caadoloz kaynanan ayırdı onları?

Çok iyi niyetli davranıyorsun ama kaynana ile yaşanmaz..

sen güzelce bi konuş anlat bakalım nişanlına durumu..
güzelce anlat ama gerilme...
umarım atlatırsın kazasız belasız..
konuşsan söylesen ne tepki verir sence nişanlın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…