herkes kayınvalidesinden ne kadar şikayetçi hiç mi iyi olanı yok benim kayınvalidem melek gibi bir insandır.ve yaklaşık 3 sene birlikte oturduk en ufak bir sorunumuz olmadı ve 10 yıllık evliyim karşılıklı anlayış olduktan sonra problem yaşanmaz bence ve ön yargılı olmaktansa onu tanımaya çalış bence nerden biliyosun belkide gerçekten seni kızı gibi görecek ve her sıkıntında yanında olacak ama bence sizin mantığın daha önde çok aşık olsan hiçbirşeyi gözün görmezdi bence
erkek arkadasınzın annesi ile tanıştınızmı
[birde annemi düşünüyorum Allah gecinden versin babam vefat etse annemi tek başına evde yaşamaya mahkum edemem mutlaka ki benimle yaşamasını isterim.ve eşim bu konuda anlayışsız davranırda istemezse çok üzülürüm benim annem nasıl benim için kıymetliyse onun anneside onun için kıymetli tabi.birde hanımlar kayınvalideler genç desek 50 yaşında varlar. o yaştan sonra zaten çocuk gibi oluyolar herşeye alınırlar kırılırlar küserler zaten ne kadar ömürleri kalmışta incitiyoruz son demlerini güzel yaşasınlar herşeyden önemlisi ne olursa olsun sevdiğiniz yanlışları bile olsa sevmekten vazgeçmediğiniz eşinizin annesi .ve onu yetiştiren de aynı kadın 9 ay karnında taşıyan da ve herşeyden önemlisi ALLAH RIZASI hanımlar
daha sonra ektğimi biçtim demeyin.......
korkuyorum işte bende ayrı evde tutamaz ben yaparmıyım bilmiyorum .. bı tarfta sevıyorum .. bana karşı davranısları etrafındakı ınsanların o nun ıcın dusuncelerı yanı istedıgım gıbı bı ınsan nısanlımdan yana gercekten şanslıyım .. fakat aynı ev ıcınde durumlar nasıl olur nasıll sevgımızı aşkımızı koruruz bılemıyorum
ben görümceyle yaşadım 1 yıl 10 kere boşanmaya kadar gittik...
12 kilo verdim...
eşim 14 kilo verdi...
alkole başladı...
tokat yedim görümce yüzünden...
etraftan doldurulup üstüme saldılar ikisinide...
sonra terkettim eşimi kardeşine ev aldı gönderdi diğer bozmaya çalışanlarlada görüşmüyo eşim artık...
bizden mutlusu yok..
bu sana bi fikir verir umarım
ben görümceyle yaşadım 1 yıl 10 kere boşanmaya kadar gittik...
12 kilo verdim...
eşim 14 kilo verdi...
alkole başladı...
tokat yedim görümce yüzünden...
etraftan doldurulup üstüme saldılar ikisinide...
sonra terkettim eşimi kardeşine ev aldı gönderdi diğer bozmaya çalışanlarlada görüşmüyo eşim artık...
bizden mutlusu yok..
bu sana bi fikir verir umarım
canım benim seni gerçekten seviyorsa her zaman seni korur kollar asla ezdirmez bunu sana tecrübelerime dayanarak söylüyorum o yüzden çok fazla takma kafana rahat ol merak ettim annen baban ne diyor bu konuda
mrhba ilk evlendiğimizde bizde bu şekilde evlendik...yani kayınvalideyle oturdum..aşk sarhoşluğundan kadının kafadan eksik olduğunu göremedim..çoook zor günler yaşadık...hiç tavsiye etmem ...seni çok seviyosa ayrı evde oturun derim tabi kayın validenide sık sık ziyaret edeceğini söyle ama ne olursa olsun sakın beraber oturma....benimki tabi yaptıklarını oğlunun önündede yapıyodu..haklı her zaman bendim ..çünkü bana hep laf sokma sataşma devamlı vardı hemde durduk yere ...şimdi nerdemi defoldu artık kendi evinde biz kendi evimizde amaaa 6 yılımızı mahfetti
valla başta naaapim atimmi derler..
sonra işler sarpa sarınca nasılda hemen buluyolar bi çözüm...
benim eşimde derdi naapim yani fln..
bak çözüldü demekki oluyomuş..
sen şimdi kabul etsen yine için içini yiyecek....
direk tepkili gideceksin..
zaten kafanda olumsuzluk olduğu için herşey gözüne batacak...
zamanla sende ona batacaksın tabi..
valla üzgünüm bu işler böyle ne yazıkki..
sonu başından belli olurya bazı şeylerin bu konularda öyle...
iyi düşün derim ben..
iyiyken kötü olmak var bunun sonunda hem kaynanayla hemde eşinle
annem ne desin bana hep güvenıyor.. ben annnesini hiç görmedim anlatmasına göre öyleymıs kadının ne komsusu hıc bırseyı yokmus herkesle kavga edıyormus cok kufurlu konusuyormuss.. ıse asla kufuru sevmem.. bıtane abısı var 15 senelık evlı ama annesı orda kalmamıs gelınle anlasamamıs.. nişanlım gercekten cok efendı bırısı kıbhar anlayıslı annemı sokaga atamam kı dıyor bısey dıyemıyoırum .. esımde benım gıbı ne kufur lu konusma ne sıgara ne ıckısı hıcbırseyı yok(( ama nasıl anlatsam evlendıgımızde aramızın annesnden dolayı kötü olabılecegı durumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?