Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu tabi olmazmı son zamanlarda maddi sıkıntıları cok var psikolojisi bozuldu buluşamıyoruz bileSeni sevseydi sadece maddi imkanlardan dolayı şuan evlenemem vs derdi. Benim 9 yıllık ilişkim var ilk başlardan beri benimle evlenmek istiyordu ama hep şartlardan dolayı bekledik. İşini ayarlayınca direkt nişanlandık. Bence o da seni kaybetmek istemese şartlar oluşana kadar beklemeni isterdi. Dünya büyük birlikte keşfetmek çok güzel. O bunları seninle yapmak istememiş. Ama en azından daha çok geç olmadan söylemiş oyalamamış. Şunu merak ettim bunc yıl içinde hiç evlilik hayalleri olmadı mı?
AbartmayınBu kadar seneyi nasıl unutucam bilmiyorum ve gururum kırıldı
Öyle yapıcam bende artıkAbartmayın
20 senelik karı koca boşanıp yoluna bakıyor
Siz sevgilinizden ayrılmışsınız bunumu unutamicaksınız
Yaşınız daha küçük ne bu evlikik hevesi, acelesi
Gezin tozun dünyayı görün
Evlikik herzaman olur kaçmiyorki
Boşverin kendi karaktersizliğiymiş zaten bi erkek ayrılmayı söyleyecek kadar cesareti bile yoksa hiç olmasınBenim de yıllar önce bir sevgilim vardı hiç evllilik konusu açmamama rağmen bir süre sonra ben evlenmeyi düşünmüyorum en az 7 yılım var bilmem ne deyip duruyordu hatta diyordum sana evlenemelim demeedim niye böyle söylüyorsun falan meğerse ayrılmak içinmiş...
Ayrıldık 1 yıl sonra evlendi...
Sorumluluk almak istemeyen erkek profili.Iyiki de tekmeyi basmışsın.Evlensen bile mutsuz olurdun.Hiç üzme kendini.Inşallah karşına kalbine mukabil bir kalp çıkarMerhaba arkadaşlar 3 bucuk senedir bir ilişkim var ben onun ailesiyle tanıştım o da benim ailemle yaşım 23 onunki 27. Son zamanlarda bana evlenmeyi düşünmedigini söylüyor özgürlügü seven birisidir ve daha yeni okulu bitirdi çalışmıyor ben ise 3 senedir çalışıyorum bilmiyorum bu kadar seneden sonra zoruma gidiyor ayrıldım zaten sizce bundan sonra ne yapmalıyımşimdiden teşekkürler
Boşverin kendi karaktersizliğiymiş zaten bi erkek ayrılmayı söyleyecek kadar cesareti bile yoksa hiç olmasın
Merhaba arkadaşlar 3 bucuk senedir bir ilişkim var ben onun ailesiyle tanıştım o da benim ailemle yaşım 23 onunki 27. Son zamanlarda bana evlenmeyi düşünmedigini söylüyor özgürlügü seven birisidir ve daha yeni okulu bitirdi çalışmıyor ben ise 3 senedir çalışıyorum bilmiyorum bu kadar seneden sonra zoruma gidiyor ayrıldım zaten sizce bundan sonra ne yapmalıyımşimdiden teşekkürler