Erkek arkadaşım evlenmek istemiyormuş

Seni sevseydi sadece maddi imkanlardan dolayı şuan evlenemem vs derdi. Benim 9 yıllık ilişkim var ilk başlardan beri benimle evlenmek istiyordu ama hep şartlardan dolayı bekledik. İşini ayarlayınca direkt nişanlandık. Bence o da seni kaybetmek istemese şartlar oluşana kadar beklemeni isterdi. Dünya büyük birlikte keşfetmek çok güzel. O bunları seninle yapmak istememiş. Ama en azından daha çok geç olmadan söylemiş oyalamamış. Şunu merak ettim bunc yıl içinde hiç evlilik hayalleri olmadı mı?
Oldu tabi olmazmı son zamanlarda maddi sıkıntıları cok var psikolojisi bozuldu buluşamıyoruz bile :( ama bunlar tabi bi bahane olamaz katılıyorum size

Bu kadar seneyi nasıl unutucam bilmiyorum ve gururum kırıldı
Abartmayın
20 senelik karı koca boşanıp yoluna bakıyor
Siz sevgilinizden ayrılmışsınız bunumu unutamicaksınız
Yaşınız daha küçük ne bu evlikik hevesi, acelesi
Gezin tozun dünyayı görün
Evlikik herzaman olur kaçmiyorki

Abartmayın
20 senelik karı koca boşanıp yoluna bakıyor
Siz sevgilinizden ayrılmışsınız bunumu unutamicaksınız
Yaşınız daha küçük ne bu evlikik hevesi, acelesi
Gezin tozun dünyayı görün
Evlikik herzaman olur kaçmiyorki
Öyle yapıcam bende artık

Benim de yıllar önce bir sevgilim vardı hiç evllilik konusu açmamama rağmen bir süre sonra ben evlenmeyi düşünmüyorum en az 7 yılım var bilmem ne deyip duruyordu hatta diyordum sana evlenemelim demeedim niye böyle söylüyorsun falan meğerse ayrılmak içinmiş...
Ayrıldık 1 yıl sonra evlendi...

Bence bu is genel olarak olmaz neden derseniz, siz calisan sorumluluk sahibi bir insansiniz. Adam ise asiri rahat. Bu 2 karakterde insanin birlikte mutlu olmasi zor.

Benim de yıllar önce bir sevgilim vardı hiç evllilik konusu açmamama rağmen bir süre sonra ben evlenmeyi düşünmüyorum en az 7 yılım var bilmem ne deyip duruyordu hatta diyordum sana evlenemelim demeedim niye böyle söylüyorsun falan meğerse ayrılmak içinmiş...
Ayrıldık 1 yıl sonra evlendi...
Boşverin kendi karaktersizliğiymiş zaten bi erkek ayrılmayı söyleyecek kadar cesareti bile yoksa hiç olmasın

İşine gücüne bakıp hayırlı kısmet istemelisin. Böyle kaçan birinden hiçbirşey olmaz.

Merhaba arkadaşlar 3 bucuk senedir bir ilişkim var ben onun ailesiyle tanıştım o da benim ailemle yaşım 23 onunki 27. Son zamanlarda bana evlenmeyi düşünmedigini söylüyor özgürlügü seven birisidir ve daha yeni okulu bitirdi çalışmıyor ben ise 3 senedir çalışıyorum bilmiyorum bu kadar seneden sonra zoruma gidiyor ayrıldım zaten sizce bundan sonra ne yapmalıyım :KK43: şimdiden teşekkürler
Sorumluluk almak istemeyen erkek profili.Iyiki de tekmeyi basmışsın.Evlensen bile mutsuz olurdun.Hiç üzme kendini.Inşallah karşına kalbine mukabil bir kalp çıkar😘

benim eşim sevgili olduğumuz ilk gün bana dedi ki, " şuan evlilik düşünmüyorum yaşım daha 21, 2 sene duralım HAYATIMIZI YAŞAYALIM (BAK BAK BAK) sonra evleniriz" dedi. bende şu cevabı verdim "bu lafını unutma 6ay sonra ne zaman evleniyoruz diyeceksin " kızlar size yemin ediyorum 3 ay sonra bana yüzük taktı toplam 6 ay sonra ailesini istemeye çağırttı ve annemler çeyiz hazır değil diye düğünü ertelemek istedikçe karşı geldi hemen olsun dedi 9 ay sonra evlendik. sordum kendisine hani 2 sene hayatımızı yaşayacaktık :) çok seven erkek evliliği düşünür dedi, ben çok seveceğimi düşünmemişim dedi... velhasıl kelam. kurtulmuşun ona dua et , konu evliliğe gelince sorumluluk yükü sevgiden daha ağır basmış. bunu yapan çook erkek var..hatta kimiis evlenmeyi düşünmüyorum der ayrılır 2 ay sonra başkasına evlenme tekliifi ettiği storyleri paylaşır... bundan sonraki hayatına umarım gerçekten ne düşündüğünü bilen insanlar çıkar. :KK200:

Boşverin kendi karaktersizliğiymiş zaten bi erkek ayrılmayı söyleyecek kadar cesareti bile yoksa hiç olmasın

Kesinlikle öyle ..

Sonradan öğrendim ki annesi beni istemezmiş ona köyden kendi işlerine gelebilecek şekilde kız bulup evlendirmişler ama ben iyiki diyorum gitmiş :)

Zaten yaşınız küçük iyiki olmamış.
Herhalde aklı başına sonradan geldi zoru görünce kaçan tiplerden demek ki.
Böylelerinden köy ve kasaba olmaz.

Merhaba arkadaşlar 3 bucuk senedir bir ilişkim var ben onun ailesiyle tanıştım o da benim ailemle yaşım 23 onunki 27. Son zamanlarda bana evlenmeyi düşünmedigini söylüyor özgürlügü seven birisidir ve daha yeni okulu bitirdi çalışmıyor ben ise 3 senedir çalışıyorum bilmiyorum bu kadar seneden sonra zoruma gidiyor ayrıldım zaten sizce bundan sonra ne yapmalıyım :KK43: şimdiden teşekkürler

Zaten 27 yaşında okulu anca bitirip bir de çalışmayan bir erkekle ne işin var? Allah bilir bu evde oturup tüm gün bilgisayar oyunu da oynuyordur. Allah'ım ya kızlar bu adamları yıllarca neden bekliyorsunuz. Baktınız sorumluluk yok, olgunlaşma, çalışma yok yol yakınken ayrılacaksınız. Sevgi, aşk maalesef farklı olgularla desteklenmedikçe oldukça soyut ve anlamsız kalıyor bir süre sonra ilişkilerde.

Erkek icin 27 yas erken bir yas evlilik icin. Zira 23 yas da oyle. Cok tuhaf gelmedi bana. Zaten ayrilmissiniz da. Onunuze bakin.

Back
X