Erkek arkadaşım evlenmek istemiyormuş

Evliliğe hem mental hem maddi olarak hazır olmayan biri evlenmesin zaten.

Her ilişki evlilikle bitecek diye bir şey yok. Bulup buluşturup yüksek borçlarla evlenip yıllarca evlilik adamı olmayan bir erkeği sırtlamak mı istediğin?

Bence senin için hayırlı olan olmuş. Bardağın dolu tarafını gör.
Hem 23 yaşında ne evliliği? Bence çok erken bir yaş evlilik için.
Gez, tatiller yap, kariyer yap, yeni şeyler dene ne bu acele?
Ben zaten şuan düşünmüyorum kendisi konuyu açtıgı icin şüphelendim benim icin 3 senesi var söylüyorum bu seferde 3 seneden sonra evlenmesek daha kötü yazık olur sana diyor

İşi olmadan evlenmek istememesi çok normal .
Eşim işi olmadan ailemle tanışmaya bile gelmemişti .
Ailenin karşısına ne diye çıkacağım işsiz güçsüz diye o zamanlar ben de alınmıştım ama sonra çok iyi anladım .
Siz de iş sahibi olmadan evlenmeyin eşinizin eline bakmayın

Ben zaten şuan düşünmüyorum kendisi konuyu açtıgı icin şüphelendim benim icin 3 senesi var söylüyorum bu seferde 3 seneden sonra evlenmesek daha kötü yazık olur sana diyor
baya bayaa yol vermiş zaten bu saatten sonra yapılacak bişey yokki. Önünüze bakın. Evlenmeyi asla düşünmeyen biri bile olsam bunu söyleyen adamdan zaten uzaklaşırdım ben olsam.

İşi olmadan evlenmek istememesi çok normal .
Eşim işi olmadan ailemle tanışmaya bile gelmemişti .
Ailenin karşısına ne diye çıkacağım işsiz güçsüz diye o zamanlar ben de alınmıştım ama sonra çok iyi anladım .
Siz de iş sahibi olmadan evlenmeyin eşinizin eline bakmayın
Okulumu bitirdim güzel de bir işim var karşı taraf askerligini yapmadı ve okulu yeni bitti işsiz şuanda dediginiz gibi de olabilr teşekkür ederim 🙂

27 yaşında olduğuna göre ünv den mezun olmuş olmalı.27 yaşındaki bir erkek hala çalışmayı düşünmüyorsa burda bir sorun vardır canım.Burda açılan konuların %40 ı sorumsuz kocalarından bıkan kadınlar tarafından açılıyor unutma.Evlenmek istememesine birşey diyemeceğim.Ama açıkça söylemiş sana ki bu çocuk bana göre 30 undan önce de evlenmez zaten.
Sen bak ne güzel çalışıyormuşsun ondan 4 yaş küçüksün.Demek ki sorumluluğunun farkındasın.Bu saatten sonra diyeceğin tek şey hayata farklı taraflardan bakıyoruz sağlık olsun diyip önüne bakmaktır.

Bu kişi ilişkiden soğumuş belli ki..
Eh yaz geldi kanı kaynamaya başlamış. Tatillere akacak, bekar takılacak. Seninle nasıl olacak? Olmaz tabi ki. Sal beni demiş işte.
Seven insan 2-3 sene daha beklerdi emin ol..

Önüne bak sen de. Hayatını yaşa..

Klasik toplumsal rol baskısı hortlamış konuda. Kimse evlenmeyi istemek zorunda değil ki. Bu sorumsuzluk falan değil. Siz 3 sene sonra diyorsunuz ama adam 3 sene sonrası içinde yapmıyor bu planı demek ki.

Kartlarını açık oynamış. Şartlar size uymamış. Bitirmekle doğru yapmışsınız bence. Çünkü beklentiler farklı.

Hayattan beklentileriniz farklı demek ki. Ayrılmışsınız bitmis gitmis. Allah guzel insanlar cikarsin karsiniza.

Gerçekten çok sevse kaybetmeyi göze alamazdı. Size de böyle birşey demezdi.çabalardı. ayrılmakla yerinde karar vermişsiniz. Zaten vezgecemiycek kadar seviyorsa döner size.

Merhaba arkadaşlar 3 bucuk senedir bir ilişkim var ben onun ailesiyle tanıştım o da benim ailemle yaşım 23 onunki 27. Son zamanlarda bana evlenmeyi düşünmedigini söylüyor özgürlügü seven birisidir ve daha yeni okulu bitirdi çalışmıyor ben ise 3 senedir çalışıyorum bilmiyorum bu kadar seneden sonra zoruma gidiyor ayrıldım zaten sizce bundan sonra ne yapmalıyım :KK43: şimdiden teşekkürler
Yani illa uzun ilişki aile tanıştı diye sonu evlilik olmaz yaşınız küçük daha bence siz de evlilik düşünmeyin erken evlenen biri olarak diyorum size keşke 30 a kadar gezip tozsaydım hemen evlenmek nedir yani bir otur düşün tek hayalin bu mu adamdan ayrılmışsın işin var paran var azıcık gez toz

İlişkilere kalıp gibi baktığımız için sıkıntı yaşıyoruz işte sevse beklerdi sevse evlenirdi sevse şöyle böyle diye baktıkça mutluluk uçar gider.. evlenmek istemek kadar istememek de hak ama ilişki içinde diye herkes evlenmeli diye bakıyorsunuz. bunu yapmayın.
adamın iş yok gelir yok nasıl olacak evlilik zaten?

Seni sevseydi sadece maddi imkanlardan dolayı şuan evlenemem vs derdi. Benim 9 yıllık ilişkim var ilk başlardan beri benimle evlenmek istiyordu ama hep şartlardan dolayı bekledik. İşini ayarlayınca direkt nişanlandık. Bence o da seni kaybetmek istemese şartlar oluşana kadar beklemeni isterdi. Dünya büyük birlikte keşfetmek çok güzel. O bunları seninle yapmak istememiş. Ama en azından daha çok geç olmadan söylemiş oyalamamış. Şunu merak ettim bunc yıl içinde hiç evlilik hayalleri olmadı mı?

Back
X