- Konu Sahibi hatunhatun
Selam kızlar, forumda yeniyim, bir derdim var ne yapacağımı bilmiyorum. 4 aydır güzel bir ilişkim vardı, sevgilimin beni sevdiğine emindim ve ona güveniyordum. Bir gün telefonumu açmadı diye kızdım bağırıp çağırdım uyuyordu biliyorum ama arayınca teli duymuş olması lazım ki duymuş sessize alıp tekrar uyumaya devam etmiş kızdım çok o sessiz kaldı tartışmak istemiyorum dedi. O günden sonra benden birden soğudu, çok şaşırdım, hatta bir hafta boyunca telefonlarımı açmadı, mesajlarıma cevap vermedi. Israrlarım sonucu aradı, konuştuk, kafam karışık dedi, bu ilişki ağır geldi bana dedi, işi dolayısıyla oldukça yoğun çünkü. Ama ilk kavgamızda hemen böyle birden soğuması beni çok şaşırttı.. Neyse, bilmiyorum kafam karışık seni de özlüyorum dedi, ben de özür diledim, bitirmek istemediğimi dile getirdim, o da bitirmekten yana olmadığını söyledi, o gün barıştık telefonda her şey iyiydi, ertesi günü yine soğuk davrandı, bu arada işinden dolayı görüşemedik bu süreçte hatta konuşamadık bile, görüşebilsek böyle olmazdı diye düşünüyorum, bu soğukluk iki hafta devam etti, yine bir gün mesaj attım cevap alamadım, aradım açmadı, defalarca aradım, sonra madem bitirmek istiyorsun konuşarak ayrılalım, nedenini söyle, aç teli diye bir sürü mesaj attım hiç dönmedi böyle kapandı gitti 1 hafta oluyor ve sebep ne hala bilmiyorum çok üzülüyorum kendimi toparlayamadım ne desem cevap vermiyor en sonunda numarasını falan sildim aramamak için.. Ne yapmalıyım böyle sessiz sakin bitmesi beni daha çok üzüyor
( bu arada başka biri olduğunu da düşünmüyorum, her şey o gün birden oldu.